PDA

View Full Version : "Рецепта" за пилинг маска и почистващи лосиони



Lorein
09-22-2006, 16:08
Ако някой знае, да пише... Постоянно ми излизат пъпки, и искам нещо, с което да ги 'махна'... Не че те са много ( нямам големи проблеми ), но просто са на толкова видни места като например по челото и носа... Чувала съм, че точно пилинг маските почиствали кожата в дълбочина, отпушвали порите и т.н. PLS, :smt100 me :smt102

Lorein
09-22-2006, 16:23
Моля ви, помогнете, може и да не е маска, а просто някакъв тоник или нещо, което наистина действа. Но не от тея мазила Зинерът или нещо подобно.

ProstoAz
09-22-2006, 16:29
Аз преди позлвах едни много хубави почистващи трици на Суис Формула, но незнам дали ги има вече...
Сега съм с някакъв почистващ гел на Elea (зелен) и пак нямам проблеми с кожата (пъпки и т.н.).
Но да ти кажа незнам дали е от тези "мазила" или просто си е от кожата. Като бях на 12год. имах пъпки, сега - не. Само като трябва да ми дойде ми се появяват 1-2, но бързичко се махат. :)

RAWRRR
09-22-2006, 16:43
Пробвай с мед,той има свойство да "издърпва" токсините от кожата.По такъв начин помагаш на пъпките си да заздравяват по-бързо,защото колкото повече се замърсяват,толкова повече се раздразват и си личат.На всичкото отгоре,ако имаш неблагоразумието да се пипаш с мръсни ръце,увеличаваш тяхният брой.Спазвай лична стриктна лична хигиена.

Недей да чакаш някой да ти даде чудотворна домашна рецепта за пилинг маска.За какво ти е?Ти не живееш във времето на баба си,когато са се чудили как да си махнат пъпките и са пробвали всевъзможни комбинации от продукти-плодове,зеленчуци,билки и тн.
Възползвай се от модернизацията във времето и използай някоя маска,на основата на химичен синтез,тоест някоя направена от козметична компания-такива маски,които ги продават по магазините.При тях концентрацията на полезните вещества е много по-голяма и би имала по-добър резултат.

Lorein
09-28-2006, 16:51
10х за отговорите! :wink: