View Full Version : obarkana sam
SeXy^KiSs^f
09-22-2006, 18:57
Zdr all. mnogo sam obarkana i vi molq za savet zna4i ima edno mom4e koeto mnogo haresvam i mnogo iskam da bada s nego (toi e na 16 az na 15) no toi si ima priqtelka i v4era bqhme az toi edna moq fr i o6te hora i tq go drapna na starna i go popitala dali ima 4uvstva kam men i dali smqta da skasa s priqtelkata si toi i kazal 4e me haresva i 6et skasa s priqtelkata si i 6t tragne s men oba4e po kasno v 4ata kato si govorihme az go popitah dali haresva priqtelkata si i toi mi kaza da znam 4e tova ni6to ne ozna4ava no i kogato sme zaedno toi se darji s men kato 4e li sam mu 1-va priqtelka pak na moita fr kazva 4e me haresva i az neznam kakvo da mislq ve4e ](*,) #-o
HePBeH_goCagHuK
09-22-2006, 19:02
Според мен изчакай да видиш дали наистина ще скъса с приятелката си, или просто е казал това на твоята фр. само за да не я разочарова или нещо такова.
Защото кражбата на гадже не е мн. хубаво нещо.
А ти какво изпитваш към него?
SeXy^KiSs^f
09-22-2006, 19:20
mi az mnogo go haresvam! pak az ne sam go karala da kasa s neq i az ne obi4am da vzemam 4ujdi gadjeta ama nego prosto mnogo go haresvam da ne kaja obi4am ako ne go vidq edin den i otka4am pak i toi ne e v mn dobri otno6eniq s priqtelkata si taka 4e nqma da skasat samo zaradi zaradi men
BeBencEto
09-22-2006, 19:58
ti moje mnogo da go haresvash.no toi si ima vuzka i ako imash malko akul shte go ostavish na mira.... puk posle ako te haresva i e skusal s priqtelkata si shte te potursi
SeXy^KiSs^f
09-22-2006, 20:02
az ne sam go karala da kasa s neq toi sam go e pojelal nikoga ne sam mu kazvala kasai s neq pak i te nqmat seriozna vrazka !!!!!!!!!!!!!