PDA

View Full Version : trydna sityacia-padam si po nai-dobria priatel na gadjeto mi

Vesela ne e mnogo vesela
09-22-2006, 21:15
Imam si gadjence koeto mnogo si obicham no na posled1k dosta se sblijih s nai dobriat my priatel i mislq che si padam po nego.mislia che i toi po men no kakvo da pravia kato si obicham gadjeto p1k i niama kak da mu kaja che go haresvam zashtoto moje da narania gadjeto si.I malko me pritesniava che e s 3 godini po mal1k ot men makar che tova ne e nai golemiat problem t1i kato az sam na 19 a toi na 16 ne e koi znae kakva razlika no vse pak

koalka
09-22-2006, 21:52
Знаеш ли какво е любов?Когато обичаш някой истински не си падаш по други,а "обичаш" само него.По-добре не го лъжи.

fashionable_girl
09-23-2006, 14:18
Az mislq 4e trqbva da si izqsni6 kam kogo kakvo izpitva6 i sled tova re6i kakvo da pravi6!A i ako naistina obi4a6 priqtelq ti kakto kazva6 ne bi go naranila!!!

Tempestjuji
09-23-2006, 14:24
Хаха..Можеш да обичаш много момчета по различен, или по един и същи начин, обаче е важно кого обичаш наи-много :P

Lola^6emeta
09-23-2006, 14:42
Знаеш ли какво е любов?Когато обичаш някой истински не си падаш по други,а "обичаш" само него.По-добре не го лъжи.точно ако го обичаш този твой приятел никога ама никога е нямало да си паднеш по най добрия му приятел така че земи му кажи истината в очите че ще земе да разбере от някъде и ще го боли мнооого повече.истината е единственото нещо което според мен ще ти помогне