PDA

View Full Version : Торта "Шоко лешник"

MauMyHkaTa
09-23-2006, 14:59
:smt006 на всички!
Първо искам да се извиня ако мястото на тази тема не е тук, но понеже видях заглавие "Кулинария", реших да я постна именно тук.
А сега искам да попитам някой може ли да ми даде линк или да ми напише тук рецептата на торта "Шоколадов(или още Шоко) лешник"? Много е хубава, ядох я на един рожден ден. Продава се в сладкарници "Неделя". И тъй като нито в Google, нито в сайта на сладкарницата не намерих рецептата й, сега се обръщам към вас.Който може да помага, ще му бъда изключително признателна!
Предварително благодаря!!! :wink:

HopeLesss
09-23-2006, 17:51
Рецептата е сладкарница "Неделя" :D
Ето ти линк към тази рецепта.
http://bonapeti.tv/recipe_view.php?t=meal&id=140
Тя е само за шоколадова торта, но ти сама можеш да сложиш вътре малко лешници и стафиди :)
Бон Апети :D

MauMyHkaTa
09-23-2006, 19:14
Благодаря ти много за рецептата! :)
Иначе веро, че най-точната рецепта си е сладкарница "Неделя"! :mrgreen: Идната събота вероятно ще ходя до Русе и първата ми работа ще е да си взема едно парче от нея!!! Нямам търпение да я опитам отново!!! \:D/

siXt_senSe
09-23-2006, 22:08
Вземи и за нас :smt006

MauMyHkaTa
09-23-2006, 22:26
Хахаах :lol: Ще,ще :smt016

ProstoAz
09-24-2006, 10:40
Благодаря ти много за рецептата! :)
Иначе веро, че най-точната рецепта си е сладкарница "Неделя"! :mrgreen: Идната събота вероятно ще ходя до Русе и първата ми работа ще е да си взема едно парче от нея!!! Нямам търпение да я опитам отново!!! \:D/

С това считам темата за приключена! :wink: