PDA

View Full Version : Zdraveite!Doide i moq red da iskam savet

09-23-2006, 16:14
Predpolagam, che za po-golqmata chast ot forumcite tuk, az sam golqma - na 18 sam, i tova koeto shte prochetete sled malko moje da vi se stori prekaleno glupavo za edno momiche na moqta vazrast. No vse pak shte vi spodelq problema si - obichainiqt liuboven( no nali i za tova vsichki nie sme v tozi sait).
Istoriqta e slednata:
Predi nqkolko dni v saita na atol.bg se "zapoznah" s edno momche. toi beshe ot moeto daskalo do 7 klas, ne se poznavahme lichno, no sega sled kato zavarshihme toi mi pisa.Otgovorih mu, zapochnahme po-redovno da si pishem, razmenihme si Skypitata, posle telefonite i samo sled nqkolko dni se vidqhme. Стори ми се сериозно момче - каза, че най- сериозната му връзка е била 3 години. Говорихме си, смяхме се, всичко беше прекрасно. накрая ме целуна.На следващият ден се видяхме, ходихме на кино, прегръщаше ме, абе всичко беше идеално. Питаше ме как съм го възприемала аз, аз му казах, че ми харесва, въпреки че не малко ами доста си бях хлътнала по него. Излизахме няколко пъти още.С прости думички - усетих, че го привличам. До днес - каза ми че съжалява, искал да е честен с мен.За момента не искал сериозна връзка. Иска да продължава да си излизаме. Дори преди малко искаше да поговорим "на 4 очи", но аз просто не съм в състояние.
Вече за мен е прекалено късно - усетих, че нещо се е пречупило в мен и че много го искам. моля ви - кажете ми, посъветваите ме.Как да постъпя с него?Да изляза ли да се изясним?По какъв начин да пробвам да направя нещо, за да сме заедно.Чувствам се ужасно. Моля, помогнете!

П.С. Извинявайте за това как съм написала по-горното, но ми се развали клавиатурата

09-23-2006, 16:38
milichka..istoriqta ti ne e nikak glupava..povecheto momcheta ne sa gotovi za seriozna vryska..sled kato veche sa imali..te se strahuvat po nqkakyv nachin..nali gi znaesh kolko sa chustvitelni..pri men se sluchi sy6toto sys sega6niq mi priqtel..predi men e imal seriozna vryska i kogato se zapoznahme ne iskashe tova ot men..iska6e da se vijdame i ei takia..no prosto ne iskashe vryska..az napravih vsi4ko vyzmojno da mi se doveri..nikoga ne mu otkazvah syveti nikoga ne mu otkazvah da se vijdame..i taka toi edin den mi kaza 4e me obi4a adski mnogo i che iska da sme zaedno vinagi..e sega ve4e pravim pod6ti godina..moq syvet e da napravi6 sy6toto kato men..nikoga ne mu otkazvai podkrepa..izlizaite spodelqite..toi sam 6te se useti 4e ti trqbva da si momi4eto..edinstvenoto koeto moga da ti pojelaq e uspex za napred..a i btw i az sym na tvoqta vyzrast..;] :D

09-23-2006, 16:44
Извинявай, ако ти се струва прекалено нахално, но имаш ли Скайп?

Lorraine
09-23-2006, 18:29
Predpolagam, che za po-golqmata chast ot forumcite tuk, az sam golqma - na 18 sam, i tova koeto shte prochetete sled malko moje da vi se stori prekaleno glupavo za edno momiche na moqta vazrast. No vse pak shte vi spodelq problema si - obichainiqt liuboven( no nali i za tova vsichki nie sme v tozi sait).
Istoriqta e slednata:
Predi nqkolko dni v saita na atol.bg se "zapoznah" s edno momche. toi beshe ot moeto daskalo do 7 klas, ne se poznavahme lichno, no sega sled kato zavarshihme toi mi pisa.Otgovorih mu, zapochnahme po-redovno da si pishem, razmenihme si Skypitata, posle telefonite i samo sled nqkolko dni se vidqhme. Стори ми се сериозно момче - каза, че най- сериозната му връзка е била 3 години. Говорихме си, смяхме се, всичко беше прекрасно. накрая ме целуна.На следващият ден се видяхме, ходихме на кино, прегръщаше ме, абе всичко беше идеално. Питаше ме как съм го възприемала аз, аз му казах, че ми харесва, въпреки че не малко ами доста си бях хлътнала по него. Излизахме няколко пъти още.С прости думички - усетих, че го привличам. До днес - каза ми че съжалява, искал да е честен с мен.За момента не искал сериозна връзка. Иска да продължава да си излизаме. Дори преди малко искаше да поговорим "на 4 очи", но аз просто не съм в състояние.
Вече за мен е прекалено късно - усетих, че нещо се е пречупило в мен и че много го искам. моля ви - кажете ми, посъветваите ме.Как да постъпя с него?Да изляза ли да се изясним?По какъв начин да пробвам да направя нещо, за да сме заедно.Чувствам се ужасно. Моля, помогнете!

П.С. Извинявайте за това как съм написала по-горното, но ми се развали клавиатуратаСпоред мен ,не иска да признае чувствата си съм теб..нито пред теб,нито пред себе си и това е много лошо.Трябва да поговорите,ти си свястно момиче доколкото вече успях да се убедя сама и заслужаваш да си щастлива.Затова изяснете се и дано признае чувствата си към теб,защото според мен не е безразличен!И така..успех ти желая и все пак-говорете за това..не подминавайте темата с лека ръка и бъдете заедно! :wink:

iiirish
09-23-2006, 19:51
в интерес на истината единствения начин е да се изясните директно. вярно, че той не иска сериозна връзка, но това може и да е в твоя полза. опитай се да го убедиш да започнете някаква връзка, било тя и чисто наивна, без всякакви възгледи или надежди за задълбочаването й. може би това ще го отпусне, а след като вече сте заедно нещата щат-не щат, ще се наредят от самосебе си

gery_to
09-23-2006, 20:32
izlezte da pogovorite,tova e nachina da se iziasnite i da razberesh kakvo iska!

тъп
09-23-2006, 23:15
Ти не можеш да го насилиш да ходи с теб, ти трябва да си решиш дали ще продължиш да го виждаш. Тъй като е наранен и несигурен, му трябва човек, на когото има доверие - ти можеш да станеш този човек, а останалото лека полека ще дойде (само не му давай аванси и не му позволявай да те тъпче). Винаги има шанс накрая да останеш преебана, но си струва да опиташ.

teen™girl™
09-24-2006, 16:38
Ami ako naistina mnogo si hlutnala kakto kazva6 moje bi trqbva da go izslu6a6 i da mu dade6 6ans,a s vremeto moje da se polu4i ne6to seriozno vupreki 4e sega toi ne e gotov za tova. No si pomisli dobre ti gotova li si :wink: Uspeh i postupi taka kakto ti smqta6 za dobre \:D/

Nightmare
09-24-2006, 18:03
Най добре излез и поговори с него. Разбери какво точно му се върти в главата и какво иска от теб. Ако не те устройва просто му кажи, че няма да стане и толкова. Няма смисъл да ходиш след него с надежда, че все някога ще поиска сериозна връзка.