View Full Version : баща ми и неговата любовница........и моят непукиъм
Lola^6emeta
09-23-2006, 16:34
така не знам това за къде точно но е свързано със семейството ми за това реших да го ръгна тука.Значи притеснява ме само едно нещо че съм прекалееееено голяма непукистка за нищо не ми дреме майка ми разбра преди около месец че баща ми си имал любовница на 27 години караха си се и той з че се изнесе от нас даже наглият ми предложи и пари за да не ме вижда вече!!!Аз му се развиках и му треснах вратата та той даже и чао не ми каза!Сега нито го знам каде е нито какво прави но честно не ме интересува!Той ни заеба заради някаква си там 27 годишна селянка-направи своя избор,но най-най-най лошото е че аз дори не плаках беше ми гадно само 1 ден и от там нататък свикнах.добре е че съм го преживяла бързо но чак пък толкова защото веки друг ще плаче ще звъни на баща си и ще му е мъчно за него..............но не и на мен този прекален непукизъм е ужасен защото се трябва да ми пука за нещо или някого в живота но сега май не е така
Malka_Taina
09-23-2006, 17:32
Ne e xubavo da si nepukist,no v tozi slu4ai mislq 4e e mn umestno!Spored men tozi 4ovek koito ti e predlojil pari za da ne te vijda ti nemoje6 daje da nare4e6 ''ba6ta''!radvai se 4e v tozi moment ne ti puka za6toto ako be6e obratnoto tova 6tete da e mn tejuk moment vav jivota ti!!Sega misli samo za maika si za neq trqbva da ti puka ,trqbva da i pomaga6 ,da si do neq .....i ako i dvete ste silni tova 6te e mine po leko ot neina strana!az ti pojelavam uspex!
Според мен ако наистина не ти пукаше нямаше да пишеш тема по въпроса и да се терзаеш, а щеше наистина да гледаш напред и изобщо да не мислиш за това.
Lola^6emeta
09-23-2006, 17:51
Според мен ако наистина не ти пукаше нямаше да пишеш тема по въпроса и да се терзаеш, а щеше наистина да гледаш напред и изобщо да не мислиш за това. искрено се надявам да си прав поне малко да ми пуко но все пак аз не се терзая талкова много
btw Malka_Taina 10x
CrazyWitch
09-23-2006, 18:09
Бе .. надявам се, че ще се разчупиш или т.е. ще си намериш майстора :)
А за баща ти ми е много Х как така с лека ръка ще иска да ва забрави.. най-вече тебе.. до сегашния си живот.. и да започне да гради нов. Според мен иска да се оптърве от вас колкото се може по лесно само за да не се обвинява и за да остане "чист" за пред себе си най-вероятно. Иска с пари да изкупи вината си .. Забавник. Заеби. Айде късмет. :-)
AnGeL^of^HeLL
09-24-2006, 08:59
Ima momenti v jivota kogato e po hubavo da si nepokist da ti kaja! Ako mi sa be6e slu4ilo na men i ba6ta mi mi predloje6e pari za da ne me vijda i na mene nqma6e da mi puka za nego nqma smisal da strada6 za nqkoi koito v o4ite ti zaqvqva 4e edva li ne ne mu puka za tebe!
Ne e xubavo da si nepukist,no v tozi slu4ai mislq 4e e mn umestno!Spored men tozi 4ovek koito ti e predlojil pari za da ne te vijda ti nemoje6 daje da nare4e6 ''ba6ta''!radvai se 4e v tozi moment ne ti puka za6toto ako be6e obratnoto tova 6tete da e mn tejuk moment vav jivota ti!!Sega misli samo za maika si za neq trqbva da ti puka ,trqbva da i pomaga6 ,da si do neq .....i ako i dvete ste silni tova 6te e mine po leko ot neina strana!az ti pojelavam uspex!
В този случай.Бащати трябва някой да по шляпа да му дойде акъла.
6tom ne ti puka :arrow: za6to pi6e6 :-k
Lola^6emeta
09-24-2006, 17:03
хахахаха
умен въпрос не знам и аз
беше ми гадно заради него и реших да си
излея измъчената душичка на някого
moje bi sega smqtash 4e ne ti puka,no vsi4ko tova 6te ti povliqe izvestno vreme v jivota vqrvai mi ot li4en opit go znaq
Ами определено не е хубаво да си непокис,но пред свършен факт дори сълзите които успокояват няма да го върнат! :?
Хич не се терзай! Ако моят баща остави майка ми заради друга жена, било то и много по-млада, аз сама ще му събера багажа и ще го изхвърля през прозореца. И няма да да яувствам никаква вина, че човекът, който е наранил и двете ни, не ми липсва.
А между другото, да знаеш че тези истории с по-младите любовници много често са временни и хич да не се учудиш ако той изведнъж цъфне на вратата с пълни със сълзи очи и вземе да се тръшка. Не зная на колко години е баща ти, но тези 24 годишните лесно зарязват.
Тогава вече ще разбереш дали наистина ти е липсвал или не искаш да го видиш въобще вече.
хахахаха
умен въпрос не знам и аз
Начи хич не ти пука .. ама ти е гадно заради него? И какво ще си изливаш като си "непукист" ?!
BlackButterfly
09-29-2006, 14:03
хахахаха
умен въпрос не знам и аз
ti sam kazva6 4e ti e izma4ena du6i4kata, moje bi v momenta ne ti puka no spord men o6te ne te e udarilo kato horata... a kogato te udari si spomni kak ne ti e pukalo v na4aloto :wink: kasmet