View Full Version : veche go napisah no dali da go pratq?
Nadelina
09-23-2006, 17:05
Zdr.. Vseki koito chete foruma redovno.. znae za moq problem.. daje predi 2-3 bqh pisala tema "Pisna mi da chakam" ... Sega sym reshila da go pokanq v "More ot lubov" i da mu kaja che mnooogo go obicham.. Dali e dobra ideq?
P.S. http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=56229 .. za tezi koito ne znaqt za kakvo govorq :P
mi....to si zavisi ot 4oveka de, ama spred men e tupo. Govorete si na 4 o4i,a puk ako e tolkova zaet 4e ne moje da govori s teb,zna4i ne si zaslujava. Malko hora biha ti kazali tova,no vse pak ima i variant da ne te haresva, da znae kakvo iska6 da mu kaje6 i da ne iska da te narani...nz
Аз пък мисля, че е сладка идея. стига разбира се, наистина да го обичаш и да си готова на всичко. и другото е, ако наистина си сигурна че и той има чувства към теб.щото иначе... става "леко" прецакване. но няма да те стресирам допълнително.ама според мен ще е яко и той много ще се зарадва, че пред цяла България ще му кажеш че го обичаш. хайде бе, кой не би се зарадвал на такова нещо :?: :!: най-смахнатото нещо, което аз съм правила за приятеля си, беше че в общата част на един канал в чата му казах че го обичам. доста по-скромно, няма спор. но определено даде резултат :D :D тъй че действай смело, най-искрено ти желая успех :wink:
Както си решиш, ама ако бях на негово място, нямаше да се зарадвам. Просто не си падам по такива историйки.
Amy_Lee^89
09-23-2006, 17:46
да му се не види, защо трябва да се регистрирам преди всяко мнение... странна работа...ама както и да е, последното анонимно мнение е мое :D
CrazyWitch
09-23-2006, 17:53
Еми единственото което мога да напиша е .., че съм писала за "Море от любов" и не са ми пращали покана за участие.
А ти .. мислиш ли, че откровенията ти за чувствата ти може да му ги изкрещиш в лицето :) ... За какво ти е да се показваш по ТВ-то .. еми ако се разочароваш, ще го направиш пред цяла БГ. Помисли :) Айде късмет.
Nadelina
09-23-2006, 18:07
Ne mi haresa nachina po koito mi otgovorihte na temata no kakto i da e.. Pratih pismoto .. i shte chakam otgovor.. Nadqvam se da greshite.. nadqvam se toi da se zaradva na tozi jest.. vsyshnost sym sigurna che shte se zaradva.. Dori samo kato priatelka sym ubedena che toi me obicha.. E taka pone shte razbera dali naistina chuvstvata mu sa samo priatelski.. Pojelaite mi uspeh.. :P
Amy_Lee^89
09-23-2006, 18:28
Моето мнение пък защо не ти хареса :cry: :cry: на мен наистина ми харесва идеята ти, и го казах вече. е, значи може скоро да те гледаме по телевизията :D ! Успех и пак успех :wink:
fashionable_girl
09-23-2006, 18:42
Ami jelaq ti mnogo,mnogo USPEH i da ne zabravi6 da ni kaje6 koga da te gledame po TV-to ;) :P
Ей браво на тебе,хубава идея!и аз преди исках да им пиша и всъщтност написах го но не го пратих защото не ми стигна смелост и незнаех как ще реагира моето момче!а между другото най после говорихте ли си с него?докъде стигнаха нещата?
Nadelina
09-24-2006, 18:48
Ей браво на тебе,хубава идея!и аз преди исках да им пиша и всъщтност написах го но не го пратих защото не ми стигна смелост и незнаех как ще реагира моето момче!а между другото най после говорихте ли си с него?докъде стигнаха нещата?
Ne sme govorili.. shtoto toi sega e v Lovech.. imat machove.. I chesno da si kaja ne vqrvam skoro da stane da govorim.. Ama se nadqvam Moreto da mi se obadqt skoro :) Mnogo mnogo mnogo iskam da mu izkreshtq po TV-to che go obicham {}
^FaiNt^F
09-24-2006, 19:05
Лично аз не ги харесвам тия историйки от море от любов...но предполагам искаш да чуеш нещо окуражаващо така че-давай и успех!
Ами според мен е добра идея и той ще реагира добре,ако има чувства,а според мен има.Пожелавам ти успех!
LP_girl_14
09-24-2006, 21:05
Мисля че ще се зарадва!Тва е много мил жест и не ми се вярва да реагира толкова остро.Само че се съмнявам в тва да ти изпратят покана,защото толкова много хора пишат на това предаване,че те едва ли смогват да показват по телевизията всяка една любовна история,която им е изпратена :roll:
zoben_pitbul
09-24-2006, 21:47
Не го познавам и не мога да ти кажа как ще реагира,но ако смяташ,че ще му хареса добре си направила.Ама хора какъв е тоя страх :shock: Баси не е чак толкова страшно,вярно вдига ти се адреналина,ама то е от хубаво,не е от лошо :roll: Не мога да схвана какъв е тоя велик подвиг че той толкова го отлага-да ти предложи =P~ Както и да е де,пожелавам ви успех,ама дано само за това е толкова...как да кажа,колеблив :|
Хубава идея.
Голяма работа било, че цяла Булгария ще ги гледа, любовта не е срамна :) Даже да не се наредят нещата с момчето, както ти искаш, ще знаеш, че си дала всичко от себе си!