View Full Version : sex bez prezervativ...
ujasno pritesnena
09-23-2006, 21:49
am vs e super kratko i qsno,tipishniq stres...na 95%,che da ne kaja 100 ot horata tuka shte im e vse v gyz za moq problem,koito za nqkoi shte e dori typa glupost,no za men e dosta znachim!molq vi ne se ebavaite!taka praih sex bez prezervativ s edno momche,na koeto bih mogla da imam doverie,no vse pak...toi kaza,che vs e nared,no men pakme e strah,interesuva me dali ima test,koito da pokazva vednaga sled sex tochen rezultat,podchertavam tochen!ako ima kajete kak se kazva i dolu gore kolko struva,inache sig shte piq postinor..zapoznata sam s mnogoto mu riskove,no mnme e strah...pls kajete!
WILD__BOY
09-23-2006, 21:55
Еми Шурчек май е до една седмица или нещо такова, но пий хапчета ако е свършил в теб.
NAT LA GITANE
09-23-2006, 21:55
ama tina kolko si god????tupa li si? mikato ti e kazal 4e si4ko e ok,na4i e ok...kvo si vkarva6 paranoii?svur6il li e v teb?ti vidq li kude e svur6il?malko use6tane ima6 li? puk kato si tolkova pritesnena kupi si test za bremennost,struvat do 3-4 lv i si go napravi.ei zemete se nau4ete da praite sex 4e ve4e neznam...inu4e polovinata lapeta ste golqmata rabota....off 4e se qdosah
ro6li4ka
09-23-2006, 21:56
ni6to 4e i misli6 4e mu vqrva6 na 4oveka qvno ne e taka sledva6tiq pyt go pravete s prezervativ...ina4e takyv test nqma...to4en rezultat moje6 da polu4i6 sled sedmica nqkyde za6toto vednaga sled sex ne se zabremqnva nujno e vreme...ako tolkova ne si sigurna 4e ne e stanal gaf pii postinor no 6tom mom4eto ti e kazalo 4e ni6to nqma predpolagam 4e e taka...pyrvo se uspokoi i posle re6i kakvo 6te pravi6 za6toto postinora vse pak si e mn silno hormonalno lekarstvo
ami vij 1vo koga to4no sled cikula ti go pravixte ? ako skoro 6te ti idva smisal sled 7dni nqkude nqma smisal spored men da si trovi6 zdravete i nervite ot pritesneniq . ne gi gledai po filmite kak stavat lesno bebetata ne e taka povqrvai mi
Offf tez deca.Abe nau4ete ne6to i si go nabiite v glavicite.PRI SEX BEZ PREZERVATIV E VAZMOJNO DA SE ZABREMENEE DORI I MOM4ETO DA NE SVAR6I V MOMI4ETO.PO VREME NA AKTA OT PENISA SE OTDELQT KAP4ICI TE4NOST KOITO SADARJAT SPERMATOZOIDI I KOLKOTO I DA SA MALKO NALI ZNAETE EDIN TI TRQBVA I BELQTA E STANALA TAKA 4E POLZVAITE VINAGI PREZERVATIVI DA NE STAVAT IZDANKI.
a dali ako e imalo pronikwane samo za 40-50 sekundi.... t.e. za mnogo kratko ima shans?
bez swurshwane bez nishto
a dali ako e imalo pronikwane samo za 40-50 sekundi.... t.e. za mnogo kratko ima shans?
Ами има шанс да.Ако по пениса е имало от тия капчици, а то несамнено има, защото момчето като се възбуди веднага отделя тази течност.Естествено шанса е минимален и то много, но има шанс.То с презерватив няма 100% сигурност, какво остава за това.Наиситна не е лесно да се забременее и ако има изпразване ватре тъй като това зависи от много фактори дори и процента киселинност на среда във вагината, но никой незнае какво ще му се случи.Така че рискът си е за ваша сметка.
Шанс има - а пък тестовете хващат сред седмица и е късно - пии постинор и повече не го прави така ...
BeBeTo_F
09-24-2006, 01:02
Такъв тест веснага след секс мисля ,че няма...но ако имаш колебания пии постинор дуо!
ujasno pritesnena
09-24-2006, 08:37
am dubre....a na 17 sym i ne sym lape,pravila sym sex mn pyti,no...bqh si i obeshtala,che nqma da go pravq bez kondom,no....znam kakva glupachka sym spokoino!!!shte piq postinor,ne moga da riskuvam tolkova mn...mersi mn na vsichki!sled postinora veche vs shte e nared i shte napravq vs vyzmojno nikoga poveche da ne povtarqm taq greshka
ujasno pritesnena
09-24-2006, 08:47
aaa posledno mi e doshlo na 5 sept...i mi beshe v sybota mi svyrshi...ty kolko golqm e riska,ako nqkoi moje da mi kaje,zashtoto ne sym mnmn sig,kak tochno se otchitashe...mai do 14 den beshe ama pak mi e kasha v glavata....molq tezi,koito znaat da kajat!
alkobalko
09-24-2006, 08:54
Такъв тест няма. Най-ранния е за след седмица.
няма такъв тест, съжалявам.
Постинора е супер гадно нещо.
Добре ще е да ограничаваш контактите си без предпазни средства.
ujasno pritesnena
09-24-2006, 11:45
няма такъв тест, съжалявам.
Постинора е супер гадно нещо.
Добре ще е да ограничаваш контактите си без предпазни средства.
tva beshe pyrviq takyv i shte napravq vsichko,ama vsichko vyzmojno da e posledniq!
veche pih postinor...btw ninam zashto,no v ukazaniqta pisheshe,che dvete hapcheta se piqt ednovremenno,a az znaeh,che pyrvo ednoto,a sled 12 chasa drugoto....kak da e pih gi ednovremenno...i sq miostava samo da se molq vs da e nared... [-o<
i koi e tozi test deto 6te moje da ot4ete sled 1 sedmica,z-to za SureCheck znam 4e ot4ita sled 1q den ot zakysnenieto
Не съм тръгнала да се ебавам с теб.Ако сте го правили от не повече от 72 часа по-добре пий веднага Постинор Дуо.
ujasno pritesnena
10-01-2006, 16:35
ee da kaja,che veche mi doide i sym hilqdi pyti po spokoina...:))
krem4et0
10-02-2006, 07:30
Ами има шанс да.Ако по пениса е имало от тия капчици, а то несамнено има, защото момчето като се възбуди веднага отделя тази течност.Естествено шанса е минимален и то много, но има шанс.То с презерватив няма 100% сигурност, какво остава за това.Наиситна не е лесно да се забременее и ако има изпразване ватре тъй като това зависи от много фактори дори и процента киселинност на среда във вагината, но никой незнае какво ще му се случи.Така че рискът си е за ваша сметка.
Айде като не знаете не пълнете главите на хората с глупости.Ако презервативът не се скъса-бременост не може да има.Презервативите имат риск от порядъка на 2-8%,но това е % дефектни презервативи,които се късат.Иначе няма как сперматозоидчето да прамине латексовата бариера.А за тази течност-прочетете малко повечко кога има и кога няма сперматозоиди,прочетете малко за овулацията,прочетете малко и за това как става оплождането и тогава се паникьосвайте.да се забременее никак не е лесно.Майка ми и баща ми са ме "правили" повече от година.Има двойки,които с години не могат да имат деца.Изобщо самото оплождане е възможно да стане само в 1-единствен ден от менструалният цикъл,защото яйцеклетката живее най-много 24 часа.Останалото са паранои!!!!!!!!