View Full Version : Много личен проблем, моля помагайте !!!
Здравейте всичко, сега ще ви раскажа една история. Като за интро ще кажа че става дума за мен (М) -17 год и едно момиче (Н) -16 год. Живеем на около 300 км, но въпреки това аз я обичам, мисля че и тя така но не съм сигурен.
Така всичко започна в средата на месец август на морето. Аз забялязах въпросното момиче. Абе беще нещо като любов от пръв поглед. Чудех се как да я заговоря и първия ден така и не го направих. Цяла нощ не съм спал само за нея да мисля. За мой късмет на следващия ден тя дойде на същия плаж и аз най-накрая се престраших да я заговоря. Всичко потръгна по мед и масло. С всяка нейна дума аз все-повече я заобичвах, оказа се че страшно много си приличаме. Оговорихме се слетобед да се поразходим из града (нито тя нито аз не сме от морския град). Аз бях на време на срещата и точно в този момент аз получих смс от нея, че има проблем и за съжаляние няма да може да дойде. Аз много се натъжих. За съжаление това беше и последния ми ден на морето и точно този ден си тръгвах. След това се чувахме на седмицата по 2-3 пъти по скипе, но тя ми липсва все-повече и повече. Последните 2 седмици е заета с нейни работи и още по-редко се чувахме. Аз говорих с майка ми, защото имах идея да отида до нейния град за един ден, и тя ми каза по-добре да не ходя. Вие какво ще кажите?? След това аз и пращам смс-и поне 4 пъти в седмицата и тя ми праща, това ни беше единствената възможна комуникация. За съжаление когато тя е фрее аз тогава нямам достъп до интернет и така се разминаваме. Вече не спирам да мисля за нея. Постояно!!! Аз съм и признавал какво изпитвам към нея тя също каза че ме харесва но има един фактор а именно разстоянието между нас. Това е съкратен разказ на всичко, ако ви интересува друго ще се радвам да допълня. Моля ви помогнете, чувствам се много съмотен. Страшно много я обичам но се притеснявам дали ще се получи :( моля ви помагайте със съвети :). П.П. това не е някакъв разказ само да флоод форума наистина има проблем и очаквам сериозно отговори.
DeSerT17R0Se
09-24-2006, 20:02
Vij pich,na moreto vinagi sreshtash mn i interesni hora.Tam nikoga ne ti lipsva nishto.Norm e da se vlubish ili pone da mislish che si.Na moreto na tozi klimat vsichk ose sluchav i vsichk oe nezabravimo..Ako tq te obicha shte nameri vinagi nachin da se dobere do tebe..nz..bori se za lubovta ti..b1di optimist,ako ti e pisano da si s neq nishto nqma da ti poprechi..no ako ne.. prod1lji napred :)
WILD__BOY
09-24-2006, 20:04
Минало и заминало. Давай напред ;)
Angel_eyes
09-24-2006, 20:06
Еми ако може с малко повече подробности,че така е много сгъстено :?
Или пък ще се опитам и така..значи ако наистина така силно я обичаш (което наистина ти личи,повярвай :P ) Тези 300 км. или там колко бяха няма да са проблем...макар,че любовта от разтояние отслабва с времето :-k Нооо ако имаш някаква възможност гледай да я посещаваш щом и тя те харесва правете всичко възможно да се виждате дори и не много често...От това което прочетох само това мога да ти кажа.Ако не е нахално разкажи малко повече ако не тук то на скайп ако ли не успех ти желая :smt016
sexy_dali
09-24-2006, 20:08
zdr. Znaesh li rastoqnieto e edin naistina golqm problem. I az imah frend ot drug grad i to4no tova ni razdeli rastoqnieto . Mislq 4e i tq ima 4ustva k1m teb , no moje bi sled vreme shte zatihnat , s1jelqvam che ti go kazvam no e taka . Rastoqnieto e naistina seriozen problem . Sega sme na u4ilishe i naistina e mn po trudno ot tova koeto si predstavqsh ti . a vse pak tq e samo na 16 godini i edna li ima s16tiq razsd1k kato tebe . Tq e kato p4eli4ka to4no v tazi v1zrast opitva se da nameri to4noto cvete i ne se spira d1lgo v1rhu edno . Jelaq ti mnogo k1smet i dano ti da si 4oveka kogoto tq obicha \:D/
Това е хубаво,че си я срещнал и я харесваш,но виж разстоянието наистина е проблем.300 км наистина са много.Ако се обичате естествено и те не са праблем,но не мисля,че тя има толкова силни чувства и това е проблем.Ще се чувате от време на време ще се виждате рядко,докато на нея не и писне,защото може и да те харесва,но за любов...Естествено не мога да кажа нищо със сигурност.
Vij pich,na moreto vinagi sreshtash mn i interesni hora.Tam nikoga ne ti lipsva nishto.Norm e da se vlubish ili pone da mislish che si.Na moreto na tozi klimat vsichk ose sluchav i vsichk oe nezabravimo..Ako tq te obicha shte nameri vinagi nachin da se dobere do tebe..nz..bori se za lubovta ti..b1di optimist,ako ti e pisano da si s neq nishto nqma da ti poprechi..no ako ne.. prod1lji napred :) това не е обикновен флирт на плажа, много повече е ...
DeSerT17R0Se
09-24-2006, 21:30
Emi ako i tq go priema kato neshto poveche ot flirt,samo razstoqnieto moje da vi otdalechi..opitaite se da go preodoleete dokolkoto e v1zmojno ..uspeh !
zoben_pitbul
09-24-2006, 21:37
Еми...Да те лъжа ли?Дори твоите чувства да са достатъчно сериозни тя просто няма да издържи на това-просто съм сигурен.А и помисли само какво ви очаква-да се видите 2 пъти,да си разпалите чувствата и после айдееее няма да се видите 4 месеца.После пак се виждате и отново няколко месеца пауза.Знаеш ли колко силни чувства трябва да имате за ад го издържите това?Не смятам,че тя ги има,а вероятно и не иска да ги има,така че по-добре недей да правиш нищо-това е загубена кауза.Ще ти е гадно известно време,но после чувствата ти ще охладнеят,ще разбереш,че връзка между вас двамата е невъзможна и това е.
Mikohito
09-24-2006, 22:58
Разстоянието наистина е голяма пречка за любовта между двама души.Както казаха преди мен трябва да имате много силни чувства за да може връзката ви да издържи на времето през което няма да се виждате.Незнам какво да ти кажа но по добре се откажи или поне се чуйте поне още няколко пъти и остановете какво изпитвате един към друг.
Crazy_Element
09-24-2006, 23:32
Ае пич казвам ти отивай при нея отивай човек това е любовтати не ги слушай бори се за нея ко треа нема да едеш в даскало или пак ще зимаш пари от ваще ще ходиш да я виждаш често хич да не ти пука това е живота човек истървеш ли я сега ще съжеляваш ЦЯЛ ЖИВОТ!!!ДАВАЙ СМЕЛО И ТФА Е!! Аз вече съжелявам 1 година щото не се обесних на 1 момиче когато трябваше и сега си тъгувам и като те гелдам и ти си така ама поне имаш още шансове !!!
Charlotte_the_Harlot
09-25-2006, 01:47
Много - много неприятна история. Както каза един мой приятел, "разстоянието скапа връзката ми с момичето, което обичах". От друга страна, имам един друг приятел - той е от София, а неговата любима - от Варна. Още са заедно, мисля вече година. Виждат се когато могат. Надежда има. Не се отказвай. Направи всичко възможно. После поне няма да съжаляваш. Стискам палци!
Любов от разстояние не е най-добрата оферта наистина.От личен опит казвам , че много боли и това,че интернет е единствената връзка,че не можеш да го/я докоснеш е убийствено.Напълно разбирам какво ти е,защото с приятеля ми сме на 170км един от друг.Но това разстояние не може да се мери с 300км.Моя съвет е да седнеш и да си поговорите много сериозно двамата,да си уточните чувства и всичко останало.Ако и тя изпитва същата безгранична любов към тебе иди в нейния град и се вижте.Единствения начин на такава възраст е разходките от един град до друг.Помисли си дали искаш цял живот или поне докато не застанете редовно един до друг,да страдаш.Струва ли си?Струва ли си да станеш роб на разстоянието и да жадуваш за целувките й ,а да получаваш само '{}', да искаш прегръдките й и да получаваш само думи.Седни 1 вечер и обсъди ситуацията със себе си и после говори с нея.Ако си готов на толкова болка , за малко нежност - УСПЕХ! :wink: