Влез

View Full Version : Da go chakam ili da deistvam ?

FiRe_LaDy
09-24-2006, 19:54
Iskam da spodelq s vas moqta istoriq.Nachi predi hodeh s edno momche.I imashe edin ot negovata kompaniq,koito mn mi dopadna oshte v samoto nachalo,obache go misleh za po golqm,a i imashe priqtelka,az hodeh s drugiq i prosto ne predprieh nishto .. ostavih neshtata.Obache,kogato skysah s moq,zapochnah da si chatq seki den s toq drugiq i spodelqh s nego za kakvo li ne.Na edin kupon dori se zatvorihme samo dvamata i az mu spodelih kakvo mi teji i plakah pred nego.Vsichko kak da e,ama toi ima priqtelka i az ne predpriemam nishto.Edin den spodelih s edna priqtelka i sq pointerisuva i mi nameri info za nego.Beshe skysal s gadjeto si i dori ne mu pukashe za neq.Izlizahme edin pat.Prekarahme si qko.Sega pak sa ugovarqme da izlezem.Obache problema e tam.che nz kak da mu kaja che go haresvam.Pravq mu nameci seki den.Kakto i toi na men - ili pone az taka go priemam.Dyrji se syper s mene,adski e mil.Predniq pyt mi se iskashe da go {P} ama ne posmqh.POchti prez cqloto vreme beshe na takova raztoqnie ot men,che mu useshtah dyha.Tova napravo me karashe da otkacham. Obyrkana sam i nz kakvo da pravq!?!?! Dali da mu kaja ili napravo da mu pokaja ili izobshto da deistvam ili da go chakam nego da napravi pyrvata krachka ???? :smt013 ](*,)

CrazyWitch
09-24-2006, 19:59
Бла-Бла от опит глава не боли =)

BeCool_nNice
09-24-2006, 20:04
Еми виж момиче , щом на нашия човек не му пука за бившата , начи не би тряяло да има проблем за нова връзка => няма да е от стеснение , мисля че ще е най-добре някой път на кафе да вкараш секси-брутален поглед и да се приближаваш бавно до него докато не се целунете , от там сичко ще потръгне от самосебе си. Другия вариянт (мисля че е по-добър) => да го помолиш да те изпрати до вас и тогава да го целунеш. Лично мисля ,че е тъпо момиче да предложи с думи на момче , но е тъпо и да не предприема нищо , понеже не винаги момчето може да е сигурно в чувствата на момичето към него.
Друг е проблема , че момчетата си обичат да въртят авантюри с момичетата , а понеже този е приятел с бившия ти , да не иска нещо повече от тренинг флирт :/ (това е грубо , но не е невъзможно!).

Angel_eyes
09-24-2006, 20:11
Тц Тц...Чакай си и накрая ще си опуснеш шанса :smt016 Действай брее явно,че и той има някакъв интерес сподели му пък каквото стане - стане.Дай го смело,защото мога от опит да ти кажа,че когато чакаш твърде много,накрая опускаш влака...Затова не се притеснявай и му признай как се чувстваш :wink:

koalka
09-24-2006, 20:19
Ами по-добре му кажи.Той е голям и може да говорите-ще разбере.А и сигурно знае,че го харесваш,защото не е малък и предполагам разбира от намеци.

midian
09-24-2006, 23:04
Пълен напред!
/и да кажеш кво е станало :-D /

Nightmare
09-24-2006, 23:15
Вие вече сте излизали, говорили сте доста, имате някакви изградени взаимоотношения, а и двамата сте свободни, нищо не ти пречи да пробваш.

Nadelina
09-25-2006, 05:54
Ne e nujno da mu kazvash.. Ne e nujno da izpadash v syshtata situacia kakto predi (na kupona) .. No pyk syveta mi e da deistvash.. Pokaji mu che toi oshte te interesuva.. Zashtoto ako vednaj izpusnesh nishkata e mnogo trudno pak da q hvanesh :P

BeBencEto
09-25-2006, 12:11
i az sum "za"..trqbva da deistvash dokato shte mojesh....burzo se izpuska shansa...

FiRe_LaDy
09-25-2006, 20:05
Ami vyzmojno li e da mi se struva,che sega ne mi obryshta vnimanie i da si vnushavam,che me otbqgva ot kakto sym reshila,che iskam da ima neshto?Dali zavisi ot tova kakvo si mislq az i da si go vnusha che e taka,a to da ne e? :smt013 Sega si pishem,ama kato che li m ise struva,che taq tema ne e mnogo za chat ili telefonen razgovor. :? :smt013

Nadelina
09-25-2006, 20:34
Ubedena sym che si vnushavash.. Pitai go dali iska da izlezete.. :P

09-26-2006, 08:13
Ami vyzmojno li e da mi se struva,che sega ne mi obryshta vnimanie i da si vnushavam,che me otbqgva ot kakto sym reshila,che iskam da ima neshto?Dali zavisi ot tova kakvo si mislq az i da si go vnusha che e taka,a to da ne e? :smt013 Sega si pishem,ama kato che li m ise struva,che taq tema ne e mnogo za chat ili telefonen razgovor. :? :smt013

Според мен, колкото повече си внушаваш, притесняваш и "навиваш на пръста", толкова по-трудно ще ти е да направиш нещо по въпроса. така че просто няма смисъл, или действай, или се откажи. ](*,) Съжалявам, ако звучи жестоко, но ние момичетата все чакаме и чакаме Той да направи първата крачка. А не всяко момче я прави, и понякога се случва докато чакаме, да пропуснем шанса си да бъдем с него. Но си права, темата не е за чат, защото нищо не може да замени истинския разговор "очи в очи". Както и да е, най-искрено ти желая успех :wink: