View Full Version : как да забравя???
LiLeNcEtOoO
09-25-2006, 06:55
здравейте мили ,форумци надявам се да ми помогнете и да ми дадете някакви съвети. На кратко :аз имам сериозен приятел вече 1 г. и 3 месеца и двамата се обичаме много той е първият мъж ,който допуснах до себе си няма човек който да ни е видял заедно и да не ни каже колко сте сладки как добре се разбирате зажиждам и само такива мили думи но ето го и проблема който ме мъчи повече от година той ми е първия а аз на него НЕ много го обичам и когато се сетя ,че мойто мило е имало полови контакти с още няколко момичета ми става много гадно нямате си на представа колко много гадно той разбирасе ми говори и се опитва да ми помогне успявя до някъде казавял не малко пъти ,че ако е знаел че ще ме срещне е щял да си се пази за мен ,но на мене много ми тежи ,че това миловидно създание е способно да е било с друга моля Ви дайте ми съвет как да го преодолея и как да забравя тези неогви неща ако някои вече е бил като мене моля нека сподели как го е преодолял Вие сте ми последната наджда и искрено се надявам да ми помогнете по някакъв начин БЛАГОДАРЯ предварително
BeCool_nNice
09-25-2006, 07:28
На кратко - проблема е изцяло в теб 8) , но там се крие и отговора , който и аз не знам как да ти дам , това е някаква странна форма на параноя , щото след като човека е с теб и те обича , начи няма от ко да се притесняваш
Mike-Jones
09-25-2006, 10:08
ot sega svikvai :)
ABSOLUTme
09-25-2006, 10:16
мила,ти нямаш проблем.замисли се малко-какво значение има с кого е излизал,къде е ходил,с кого е спал,преди да срещне ТЕБ??!?!?щеше да имаш проблем,ако въпреки,че беше с теб,правеше секс и с други момичета..избий си тая глупост от главата и се наслаждавай на щастието,което имаш :-D
Nightmare
09-25-2006, 10:17
По добре се примири с тази мисъл. Приятеля ти не те е познавал, когато е бил с други жени и е нямало как да знае какво ще стане. Не се измъчвай, а се наслаждавай на моментите ви заедно.
Ами тиревнуваш и това е нормално.Но гледай настоящето!Той е с теб и тези други минали момичета не го интересуват.Той обича теб,а не тях.Няма смисъл да му вдигаш скандали и да се карате и по този начин да се ядосвате взаимно заради това тъпо нещо.Просто си повтаряй,че ти за него си едиствена,както ще ти каже и той.
BeBencEto
09-25-2006, 12:26
omfg...kakva e taq neveroqtna glupost...ta chak i momcheto zanimavash s neq....problem bojkee....ne moje vsichkite muje da se pazqt samo za tebe...kakvo shte im zabransih gadjeta ili shte si tursish takuv,koito ne e imal do sega!???? q se stegni malko...tva e minalo...izpitvash revnost kum neshto,koeto e staro i v minaloto.....ujas
siXt_senSe
09-25-2006, 15:07
Мисля че е излишно да се притесняваш!Ти сама спомена,че ти е казал че ако е знаел е щял да се пази за теб.Това е много мило.Той си обича теб и сега е с теб.Няма нищо по-важно за момента.Не разваляй с тази ревност от миналото вашата връзка
No_LiMiTe^f
09-25-2006, 15:59
Осъзнай се!Имаш до себе си момче което те обича!И Какво значение има с кои и с колко е бил преди теб?!Даже до някъде е по-добре че го е правил и с другиЧПоне е по-опитен и знае какво прави(може би)!Ако беше някакъв девственик,който да не знае как да те отвори и кво се прави и т.н. щеше да е много по-зле!Пък онези момичета са в миналото!Сега си само ти и това е важното!
IKisseDAGirL
09-25-2006, 16:18
не мога да разбера ти кво очакваш - искаш той да е стоял все "на сухо", чакайки и чакайки да се появи "кралицата на сърцето му"!?
в коя книжка го прочете? :lol: тва не ти е приказка, тва си е обикновения живот...
и какво, ако ти никога не се беше появила, той да продължава да си те чака, без дори да знае, че ще те срещне, че изобщо съществуваш? :-s :? малко странни неща ти идват на акъла :roll:
както и останалите казаха, ти нямаш никакъв проблем, всичко е само в главата ти и представлява някаква странна параноя :-k
я се стегни и размисли реално над нещата.. има ли смисъл от такива глупави самовнушения и предразсъдъци, които само развалят връзката ви :?:
`eNeRGie`
09-25-2006, 21:19
здравейте мили ,форумци надявам се да ми помогнете и да ми дадете някакви съвети. На кратко :аз имам сериозен приятел вече 1 г. и 3 месеца и двамата се обичаме много той е първият мъж ,който допуснах до себе си няма човек който да ни е видял заедно и да не ни каже колко сте сладки как добре се разбирате зажиждам и само такива мили думи но ето го и проблема който ме мъчи повече от година той ми е първия а аз на него НЕ много го обичам и когато се сетя ,че мойто мило е имало полови контакти с още няколко момичета ми става много гадно нямате си на представа колко много гадно той разбирасе ми говори и се опитва да ми помогне успявя до някъде казавял не малко пъти ,че ако е знаел че ще ме срещне е щял да си се пази за мен ,но на мене много ми тежи ,че това миловидно създание е способно да е било с друга моля Ви дайте ми съвет как да го преодолея и как да забравя тези неогви неща ако някои вече е бил като мене моля нека сподели как го е преодолял Вие сте ми последната наджда и искрено се надявам да ми помогнете по някакъв начин БЛАГОДАРЯ предварително
Bebence OBI4AM TE MNOGO nqma ot kakvo da ti e gadno az ti kaza 4e me interesuvash samo ti ti me nau4i da obi4am i OBI4AM samo TEB ti si znaesh nie sma si govorili mnogo i znaesh 4e kogato podhvaneme temata za bivshi vinagi satava lo6o taka 4e iskreno se nadqvam da prevazmognesh tezi raboti a az shte ti pomogna s MNOGO MNOGO MNOGO LUBOV OBI4AM TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
omfg...kakva e taq neveroqtna glupost...ta chak i momcheto zanimavash s neq....problem bojkee....ne moje vsichkite muje da se pazqt samo za tebe...kakvo shte im zabransih gadjeta ili shte si tursish takuv,koito ne e imal do sega!???? q se stegni malko...tva e minalo...izpitvash revnost kum neshto,koeto e staro i v minaloto.....ujas
mnogo e prava temata ti e bezkraino glupava !
KisskilleRcHe
09-26-2006, 03:47
Та той пак ще бъде с друга..... Рано или късно......... Такъф е живота..... :cry: :cry:
priti_kiti
09-26-2006, 12:59
за теб точки и отделни изречения няма ли ? #-o
начи поведението ти е абсолютно егоистично.. както каза БеБенцЕто да не очакваш всички да се пазят за теб?! тфа че на тебе той ти е първия,не значи че и той ще е като теб.. обича те.кво повече искаш? бившите му са минало. ужасно тъпо е да ревнуваш от нещо,което даже го няма..
LiLeNcEtOoO
09-26-2006, 19:34
mnogo e prava temata ti e bezkraino glupava !
nito sum te pitala temata glupava lie tupa li e kato espored e tupa 6ro pi6e6 v neq we forumite za kva sa ? Da ne bi slu4aino da sa za horata kato teb da kazvat samo tva e tupo e tva ne e ????
LiLeNcEtOoO
09-26-2006, 19:42
за теб точки и отделни изречения няма ли ? #-o
начи поведението ти е абсолютно егоистично.. както каза БеБенцЕто да не очакваш всички да се пазят за теб?! тфа че на тебе той ти е първия,не значи че и той ще е като теб.. обича те.кво повече искаш? бившите му са минало. ужасно тъпо е да ревнуваш от нещо,което даже го няма..
awe momi4e nau4i se da 4ete6 ili pone kato 4ete6 vnikvai v pod teksta kude napisah o4akvam vsi4ki muje po sveta da se pazqt za men??? Ne ostavai s tupoto vpe4talenie 4e na nego ne mu e gadno z amoito biv6i gadjeta tui kato az predi nego ne sum imla polovi kontakti s drugi kato sre6ne6 lubovta za pruv put togava mi gi razvii takiva lokumi nito toi nito az sme kato vsi4ki ostanali nie prosto se obi4ame tolkova mnogo 4e edvali nekoi 6e te obi4a taka 4eti pove4e literatura i togava pi6i po forumi