View Full Version : Moderated: Имам няколко въпроса относно първия път
ta zna4i mislq da lqgam s moq ama i dvamata 6te go pravim za 1 put... ta imam nqkolko vaprosa
toi kolko gore dolu 6te izdarji kato za parvi put?!?
i ne6to za pozite...smqna a u... ?
i kvo to4no da prava
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
krem4et0
09-25-2006, 14:18
Мила,така ще те боли че ще искаш да е максимално бърз и изобщо няма да ти се иска да мръднеш.Направи го в мисионерската-ти отдолу,защото така ще стане по-рязко и болката ще е по-кратка.Ама не очаквай да ти е хубаво,не очаквай да е дълго-изобщо не очаквай кой знае какво.Гледам те-тръгваш с голямата кошница,но ще си разочарована.Той няма да ти умери дупката,а теб ще те боли.От опит ти го казвам.Споко обаче това е само първия път.Ще мине,ще мине седмица и пак ще го направиш и тогава ще е значително по-добре.И след като ще ви е за първи път и на двамата-направете си го романтично.Вечеря,свещи,ви о,ама малко.Нежна музика.Много ласки и целувки.От страна на сексът няма да е забележително,но фактът че заедно прекрачвате прага на зрелостта е важен и си заслужава да се направи споменът незабравим.Успех.И да ти кажа-при жената сексът всеки път става все по-хубав-така че ако не ти хареса-не бързай.Аз в началото си мислех-а секс-боля ме,ама голяма работа-не ми хареса.Сега съм луда по сексът!!!
ami na nego nqma li da mu e nqkvo... dedaznam ... men 6te me boli a nego?
i kakvo use6ta6 kato stigne6 do orgazam
krem4et0
09-25-2006, 14:34
Рано ти е мила за такива неща,освен ако не стигнеш до оргазъм чрез стимулация на клитора.Той какво усеща-не знам-не съм мъж.Но първият секс не е осебено хубав-в повечето случаи момичето го боли,а момчето свършва бързо.Но пък,ако е с любимия чевек тези неща се забравят.Аз 1 седмица след това не помнех,че ме е боляло,а самото изживяване-оле-аз правих секс!!!!
i sega ako mi kaje6 kvo se use6ta pri orgazam 6te si na 6
twa e vse edno da pita6 kakuv vkus e solenoto ? nemogat da se opi6at tiq raobti ;)
krem4et0
09-25-2006, 14:47
Ами да не може да се опише,но да кажем е силна възбуда,трепериш цялата,получаваш конвулсии на цялото тяло,стягат се всички мускули,най вече тези на таза.Имаш усещането,ч ще се напикаеш и те е страх да се отпуснеш.Просто си като на ръба на 1 скала,от която те е страх да скочиш.И в 1 момент скачаш и политаш-слабините ти се изпълват с кръв,влагалището ти пулсира,усещаш топлина,която идва на вълни и обхваща целия ти таз.Е,нещо такова е!!!Поне при мен,де.да кажат и другите момичета!
Ами ние не можем да ти кажем колко ще издържи.За всеки е различно.Дори и той не знае.Позите са по ваш избор.Ако искате можете да го правите в едно поза,ако искате в няколко.Това е нещо,което можете да прецените сами.
LuCkY_YoU
09-25-2006, 16:35
ne ti preporu4vam purviq put da smenqte pozi,za6toto 6te te boli vse pak,no spokoino-ne e ne6to neponosimo.prosto se otpusni i budi spokoina.pri men mina dobre i dori moga da kaja 4e mi xaresa..i go praxime 20ina minuti,i sled malko pak..no na men partniora mi be6e opiten i si znae6e rabotata.ni6to specialno ne trqbva da pravi6,ama btw ne mi izglejda6 mn informirana,na kolko si?ne izburzvai...a ina4e moje6 da go gali6 i celuva6,ina4e kogato toi e otgore ti ne pravi6 koi znae kakvo osven 4e se naslajdava6 na use6taneto :smt008 ne purviq put de:P