PDA

View Full Version : Haresvam go...

gos4eto_f
09-25-2006, 17:16
Да ви разкажа моята историйка.В мойто даскало и едно много сладко момче(то не е само едно сладко,но той е различен),не се познавахме много добре докато не отидохме от училище на една екскурзия,там бяхме много хора,понеже нямаше други места,аз трябваше да седна при него,защото той беше сам,супер беше на тази екскурзия,говорехме си,закачахме се,гушкахме се и т.н.Като се прибрахме всичко продължи,виждахме се всеки ден,просто си прекарвахме супер.След,което един ден си писахме и той ми каза,че ме харесва,после ми писа,че ме обича,аз му казах,че го обичкам като приятелче,той ми каза,че не ме иска като приятелче,а като гадже,но аз не....и така продължихме известно време,но после постепеннно спряхме да се виждаме толкова често,да се закачаме,гушкаме и т.н.,но тогава аз осъзнах,че го харесвам,минха вече около 5-6 месеца,а аз не спирам да го харесвам,пропилях шанса и не знам какво да правя,като го видя и направо полудявам.Кажете ми какво да правя моля ви,да му призная или да си останем само приятели...

Nightmare
09-25-2006, 17:20
Защо не го поканиш да излезете? Поговори с него, виж как ще се държи с теб, опитай се да разбереш дали и той все още има симпатий към теб. Ако обаче ти откаже по добре не го притеснявай повечe.

Lola^6emeta
09-25-2006, 17:20
истината най-много ще ти помогне
земи му я кажи и той би трябвало да те разбере
ако не го направи не се цигани мноого
има още много други момчета
които ще минат и заминат

mercedes_bentz
09-25-2006, 17:23
виж сега може да му кажеш обаче може да се почувстваш много тъпо ако той ти каже че ме те харесва и не иска да тръгне с тебе.но моя съвет е да му кажеш да не ти пука за нищо замалко спри да мислиш какво ще стане след.........ДА НЕ ТИ ПУКА КАЖИ МУ

Lorraine
09-25-2006, 17:32
говорете и му обясни,че си сгрешила..но от мене да знаеш..нищо няма да излезе..момчетата да дадат 2-ри шанс -едно на милион.. :smt011

Angel_eyes
09-25-2006, 17:42
mercedes_bentz Намали си аватара бреее :smt019

хХх...По темата както каза Lola^6emeta Истината най-много ще ти помогне признай му,може пък и да не си пропиляла изцяло шанса си :smt016

OPEL
09-25-2006, 17:44
Грешките учат... признай му чувствата си! Дори и да ТИ :smt019 е трудно да разбереш и момчетата имат чувства, които не умират просто ей така.

koalka
09-25-2006, 18:16
Вие не може да сте кой знае какви приятели,при положение,че и ти,и той имате чувства.Гушкате се,не сте безразлични един към друг и защо дане станете гаджета?Признай му,но не мога да разбера къде е проблема?

Lost_Kiss
09-25-2006, 19:34
Da,opredeleno si si propilqla 6ansa,no minalo zaminalo...
Mislq da my kaje6,Ako mnogo go hareswa6 bori se za nego,ako toi te e hareswal mnogo ili kakto ti e kazal"obi4a" zna4i o6te ima nqkakwi 4yvstva..

JuLiTo0o0o
09-25-2006, 19:39
priznai si koi znae moje da ti dade vtori shans uspeh! ;-)

zoben_pitbul
09-25-2006, 20:05
Не е било много коректно това дето си го направила-така да се гушкате,нз какво,закачате се,момчето има всички основания да смята,че го харесваш и ХОП :!: -среден пръст :smt012 Щом не си имала чувства към него поне не се дръж сякаш ИСКАШ да се гушкате и т.н.!За сега-еми кажи му,пък може и да се съгласи.А в отговор на едно мнение,че момчетата не давали втори шанс-е добре,минали са ПЕТ-ШЕСТ месеца,а той едва ли е изпитвал нещо по-силно от харесване,така че не би ибло учудващо и не значи че не дава втори шанс ако откаже.Пък момичетата понеже много втори шансове дават :smt011 Стига,стига,и пети,че и шести дават :smt011 Точно пък ако пред момиче нещо и малко да сбъркаш и ти скъсват квитанцията.
П.п.:Ест това не важи за всички момичета,сред които е и моето бебче :smt006 Обаче не е правилно всички да се слагат под общ знаменател.

FiRe_LaDy
09-25-2006, 20:15
AMi priznai si chuvstvata,ako toi e imal naistina silni chuvstva ne vqrvam vsichko v nego da e umrqlo ei taka ot samo sebe si.A tova za momchetata,che ne davali vtori shans - davat!Ot lichen opit ti kazvam.Edno momche mi dade dori treti shans! Taka,che davai smelo napred. \:D/

gost4eto_f
09-25-2006, 20:55
Благодаря ви много за съветите,мисля да му кажа,но малко се притеснявам

09-25-2006, 21:06
Благодаря ви много за съветите,мисля да му кажа,но малко се притеснявам Нормално...сигурно и той се е притеснявал. Защо тогава не му се обадиш или в чата. Макар, че от личен опит ти казвам, че ако му го кажеш в очите може да подейства повече отколкото по телефонната слушалка