Влез

View Full Version : Да продължавам ли ? ECW

hackersdown
09-25-2006, 19:48
Ходя по едно момиче от 2 месеца.Не сме гаджета.Просто го харесвам и тя има някакви чувства към мен.
Горе долу преди месец и нещо тя се измъкна точно пред носа ми(щяхме да се гаджосаме) с едно друго момче...с което ходи 2-3 дни и след това той я заряза.И след това извинения съжаления всякакви работи..простих и естествено.
До преди 2-3 дни не бях сигурен дали я харесвам , но сега съм напълно обеден , че я харесва..да не казвам обичам.
Тази седмица май няма да мога да я видя , за другата също незнам...въпроса ми е като се видим да й предложа ли...да я питам ли??
Тя е с 1 година по-малка от мен.
Благодаря :!:s

priti_kiti
09-25-2006, 20:05
малко несериозна ми се струва но.. питай я! защо не..

BUBU_to4ka_TO
09-25-2006, 20:08
ami pyrvo kato q vidi6 q pitai tq dali si pada po teb i ako otgovora te udovletvori i spodeli i 'se gadjosaite' :wink:

LP_girl_14
09-25-2006, 21:35
абе малко гадно се е получило.Ти я харесваш,тя знае това,после тръгва с друг,той я зарязва и тя пак се връзща при теб!КОгато се вижите просто разговаряй с нея и я питай дали е уверена в това коетои зпитва към теб,дали е готова за нещо сериозно...Другото ще си дойде от самосебе си.Ако нещо там вътре ти тупка,искаш да си с нея и усещаш че тя ще може да ти отвърне-опитай се!Няма кво да губиш

hackersdown
10-09-2006, 13:11
Мерси хора , ще видя какво мога да направя.

iiirish
10-09-2006, 13:52
абе малко гадно се е получило.Ти я харесваш,тя знае това,после тръгва с друг,той я зарязва и тя пак се връзща при теб!КОгато се вижите просто разговаряй с нея и я питай дали е уверена в това коетои зпитва към теб,дали е готова за нещо сериозно...Другото ще си дойде от самосебе си.Ако нещо там вътре ти тупка,искаш да си с нея и усещаш че тя ще може да ти отвърне-опитай се!Няма кво да губиш

koalka
10-09-2006, 14:57
Сгрешила е и е хубаво,че си и простил.Това доказва,че имаш чувства.Щом после ти се е извинявала като нищо може да има чувства и за това е най-добре да и преложиш.

TreeHill
10-09-2006, 17:03

LP teb mn te uvajavam :D

TraPPed
10-09-2006, 17:15
Pitai q,ili se otkaji.

hackersdown
11-17-2006, 22:15
Ще я питам после като я видя , защото не съм я виждал от 2-3 месеца. :)

bibonka
11-17-2006, 22:20
Moje neshto da ne sym prochela pravilno,no ti sygeren li si che tq ima chyvstva kym teb ? Pyrvo q podpitni nejnichko i posle ako ima q celyni ili predloji ,kakto ti smetnesh za dobre...Uspeh...

panterata
11-17-2006, 22:25
питай я направо пък квото ще да става.. поне ще знаеш , не можеш да стоиш 100 год в неведение само защото нз какви са и чувствата и т.н питай я тя ще ти каже , ако е да супер ;) ако ли не нищо.. поне ще знаеш че нямаш шанс и ще можеш да продължиш напред :)

11-18-2006, 16:34
samo da ti kaja 4e nikoga ne se slu4va takak kakto si go planiral taka 4e prosto kogato q vidi6 budi sebe si :!: uspeh !!!

11-18-2006, 16:47
Ходя по едно момиче от 2 месеца.Не сме гаджета.Просто го харесвам и тя има някакви чувства към мен.
Горе долу преди месец и нещо тя се измъкна точно пред носа ми(щяхме да се гаджосаме) с едно друго момче...с което ходи 2-3 дни и след това той я заряза.И след това извинения съжаления всякакви работи..простих и естествено.
До преди 2-3 дни не бях сигурен дали я харесвам , но сега съм напълно обеден , че я харесва..да не казвам обичам.
Тази седмица май няма да мога да я видя , за другата също незнам...въпроса ми е като се видим да й предложа ли...да я питам ли??
Тя е с 1 година по-малка от мен.
Благодаря :!:s

4ове4е при мене е съ6тата история с моми4е което е с 1 година по малко от мене .. само 4е аз и казах 4е я харесвам и т.н мисля 4е см влиубен в нея.. аз я карах да излизаме на кафе на .. си4ко тя все има ралта .. докато един ден не я попитах дали има с6анс мюу мен и нея и тя каза 4е има . но то4но 1 ден след тфа тя си хвана гадже . на пук ли ми го направи не знам .. и се скарахме оня ден и не ми е писала все о6те и аз просто ве4е не юзнам кфо да правя .. :(

koalka
11-18-2006, 18:14
Според мен трябва да го направиш.От опит глава не боли.

hackersdown
04-15-2007, 11:51
Е аз по скайпа ще и предложа :roll:

koalka
04-15-2007, 18:42
Темата е стара и неактуална!