View Full Version : Свирки спин
байбатко
09-25-2006, 21:09
Спин от свирки лови ли се бе ?
No_LiMiTe^f
09-25-2006, 21:27
И аз не съм сигурна!Но мисля,че спин не но има други болести които могат да се хваната!Виж на всички мненията щото не съм 100% сигурна!
Ако има раничка на пениса и в устата - да!
abe spored men e mnogo opasno,6toto kato popadne v teb virusa mislq,4e nqma kak da ne se zarazi6. :roll:
angel4e_s_krila
09-26-2006, 07:21
естествено че ДА,та нали в семенната течност се съдържа вирусът ХИВ ЛЕЛЕЛЕЛЕ аман от сексуално неграмотни хора ](*,)
естествено че ДА,та нали в семенната течност се съдържа вирусът ХИВ ЛЕЛЕЛЕЛЕ аман от сексуално неграмотни хора ](*,)
Един образован човек тука :!:
WILD__BOY
09-26-2006, 07:45
Разбира се.
LoRinSeR
09-26-2006, 07:46
Естествено, че се хваща и то не само СПИН, ами всички венерически болести. Ако момичето има рана в устата или на устните може да се предаде.
angel4e_s_krila
09-26-2006, 09:34
Оф немога да разбера някои,незнаят кви болести могат да си навлечат и кви болести има по принцип а тръгнали секс да правят офффффффф [-(
Оф немога да разбера някои,незнаят кви болести могат да си навлечат и кви болести има по принцип а тръгнали секс да правят офффффффф [-(
alo razbira4ite...q togava kajete ot 6pakli moje da se zarazi6?
мед. сестра Ина Костова
09-26-2006, 10:11
От свирка СПИН не се хваща! Научете се най-после! От целувка, допир, охапване от комар и т-н. СПИН не се хваща. СПИН се хваща по кръвен път, ако ти прелеят кръв или правиш секс без презервативи.
От свирка СПИН не се хваща! Научете се най-после! От целувка, допир, охапване от комар и т-н. СПИН не се хваща. СПИН се хваща по кръвен път, ако ти прелеят кръв или правиш секс без презервативи.
Това за мен е наи-умното мнение.От тези тука.
СПИН СЕ ХВАЩА И ПО ПОЛОВ ПЪТ И АКО ИМА РАНИЧКА В УСТАТА НА МОМИЧЕТО И МОМЧЕТО СВЪРШИ В УСТНАТА КУХИНА ВЕРОЯТНОСТТА ДА СЕ ЗАРАЗИ Е ОГРОМНА ТЪЙ КАТО ВИРУСЪТ НА СПИН СЕ СЪДЪРЖА И В СЕМЕННАТА ТЕЧНОСТ!
^DaRk_LaDy^
09-26-2006, 19:01
И аз смятам , че е възможно, затова преди да го направите , трябва добре да познавате човека до себе си и да сте запознати със здравословното му състояние.
Infatuated Inside
09-26-2006, 20:48
:smt045
С малката подробност, че спермата ( както и вагиналните секрети ) съдържат вируса в много по-голяма концентрация, отколкото слюнката.
Така, че и без да има някакви ранички, пак е възможно. Естествено, че вероятността не е голяма, но риск съществува и това си е факт. (:
gangbang
09-26-2006, 21:13
При свирка опасността е повече за жената, именно заради спермата... Все пак ако не свършва в устата и преди това е пишкал.. опасността е почти минимална да хване точно Спин, а за мъжа е никаква, ако му правят свирка без презерватив. За други болести обаче вероятността е огромна.