PDA

View Full Version : nz kvo da pravq 6te poludeq pls pomognete mi

bEbEncE
09-25-2006, 23:11
zna4i... haresvam edno mom4e ot ... nz to4no ne e ot skoro de stra6no mnoo go haresvam
kazah na edna moq priqtelka da mu kaje no vse edno az neznam i toi e kazal 4e s1m bila sladka i moje bi 6te tr1gne s men no mai si ostana samo 'moje bi' vijdam go po4ti sqka ve4er bazikame se tui onui oba4e toi si hvana gadje i nz ot kolko vreme sa zaedno tq znae 4e go haresvam (za koeto i ne mi puka daje de)
ta mis1lta mi e dali da deistvam az p1rva i da go pitam pone imam li nqk1f 6ans s nego ili izob6to da ne se nadqvam no fakta 4e si ima gadje me spira ili pone az taka si mislq
molq vi kajete mi kvo da praq daite mi nqk1f s1vet naistina stra6no mnoo mi haresva daje mislq 4e zapo4vam dosta da se priv1rzvam k1m nego no nz ko da praq
mn 6te s1m vi blagodarna ako me pos1vetvate
ili ne samo da mu kaja ami da mu pokaja 4e mn go haresvam kato naprimer go celuna no me e strah da ne si razvalim priqtelstvoto

Nightmare
09-25-2006, 23:18
Според мен действията ти ще са излишни при положение, чe той знае за чувствата ти и не е предприел нищо, а дори си има и приятелка. По добре остани пасивна за момента и изчакай да видиш дали той няма да предприеме нещо. Ако не го направи, значи по добре е да се примириш..

bEbEncE
09-25-2006, 23:23
ami poprincip toi e malko sramejliv i dali si misli 4e ve4e ne go haresvam 6tot toi razbra otdavna i smis1l 4e moje si e kazal "tq mai ve4e ne me haresva nqq smis1l" i t.n....

Crazy_Element
09-25-2006, 23:28
Мм да от много чакане винаги така става спокойно няма нищо просто ще живееш сумати време даже години и ще се измъчваш защи не и се обесних в любов когато имаше време гррр няма ти нищо каам ти от се никви надежди не КРОИ нищо няма да излезни...

bEbEncE
09-25-2006, 23:31
sorry Crazy_Element no ne6to ne razbrah kakvo iska6 da mi kaje6 moje li maaalko po qsno

Crazy_Element
09-25-2006, 23:38
Ами да закачки аУу всикчо точно ама в 1 момент кога решаваш да предложиш на момиче момче щото има и некфи девойки дето прегладат :) да ходят и се тая всичко е били точно и точно тогаа разбираш че си е фанал/а приятел/ка когато сте са закачали или нещо от рода с ДВЕ ДУМИ!!

ИСКАМ ДА ТИ КАЖА ЧЕ ТОВА Е ЖИВОТА ПРЕКАЛЕНО ХУБАВО ЩЕ ШЕ АКО БЕШЕ ИСТИНА А??

Ае казвам ти го няма илзезни нищо по добре почвай от ся са мучип го забраяваш от колкото си храниш некфи тупи надежди ГОЛИ никфи 1 кфито аз седях на тях 1 година ма както и да е :) казвам ти сменяй страницата

malone
09-26-2006, 09:40
От това да пробваш едва ли ще ти боли главата така че действай!

koalka
09-26-2006, 12:15
По-добре го забрави и не предприемай нищо.Той знае чсичко и ако те харесваше щеше да направи нещо.А и приятелка си има...

09-26-2006, 12:48
Zdraveite!Molq vi pomognete mi zashtoto shte otka4a ve4e! :smt010 Zna4i az oshte ispitvam 4uvstva kam bivshiq si priqtel!Ne moga da go zabravq a iskam!Snoshti mu priznah 4e go obicham oshte no v 4ata,no neznam dali me e priel na seriozno zashtoto az predi tva se ligavih mnogo!i dneska go vidqh na edno kafe dori sedqhme na edna masa malko!Idvashe mi da mu sko4a na vrata i da go razceluvam...a ne biva :smt018 Molq vi pomogne te mi! ](*,)

aliq
09-26-2006, 20:09
vij sq tva 4e si ima priqtelka nqma nikvo zna4enie ako tolkova mn go haresvash bori se za nego

BeBcHeTo
09-26-2006, 20:10
По-добре го забрави и не предприемай нищо.Той знае чсичко и ако те харесваше щеше да направи нещо.А и приятелка си има...

iiirish
09-26-2006, 20:13
най-добре не се опитвай да правиш каквото и да било! :-k момчето явно още от началото не е имало намерения спрямо теб щом "може би" просто си е останало "може би". а пък и най-вероятно е било казано за да се прекрати въпроса за теб или просто те е използвал като резервен вариант

bEbEncE
09-26-2006, 20:41
ami toi kato razbra 4e go haresvam moje da se kaje 4e po4ti ne se poznavahme smis1l 4e az ot pr1v pogled si go haresah i s vremeto go opoznah mn dobre no nz kvo da pravq adki mn go haresvam no nz da deistvam li ili ne

i plus tova kvo kat si ima gadje golqq raota

a 6to se otnasq do Гост ako obi4a6 ne mi polzvai temata napravi si druga qsno li e!?!?!

bulgarche
09-27-2006, 05:58
Ся...недей да правиш глупости. След като си има приятелка, защо трябва да ходиш да го целуваш и да му се обясняваш в любов? Туй са курвенски работи. Ако ще има нещо...той ще дойде.

bEbEncE
09-27-2006, 20:13
ami da 4akam dokat sk1sa s priqtelkata si?!?!....

Mikohito
09-27-2006, 20:41
Честно казано и аз незнам какъв точно съвет да ти дам защото съм в подобно положение и нз дали да се боря за любовта.Но съм решил твърдо да се боря и да не се предавам.

Недей да разчиташ само на това приятелката ти да е казала на него че го харесваш.Действай сама отиди при него поговорете си и му го кажи в очите по добре да чуеш от неговата уста дали имаш шансове с него или да се откажеш от всичко.Но по добре говори с него.Така ще направя и аз.

mechtaq_za_teb
09-28-2006, 04:12
spored men nqma smisal ot deistviq,shtom si ima gaje a i znae 4e go haresvash.Ako toi iskashe da hodi s teb predpolagam e 6tql da ti go kaje oshte otna4aloto,kogato e razbral za 4uvstvata ti.Sega sled kato ve4e si ima priqtelka go ostavi i tolkova.

Krem4eto
09-28-2006, 11:36
zna4i... haresvam edno mom4e ot ... nz to4no ne e ot skoro de stra6no mnoo go haresvam
kazah na edna moq priqtelka da mu kaje no vse edno az neznam i toi e kazal 4e s1m bila sladka i moje bi 6te tr1gne s men no mai si ostana samo 'moje bi' vijdam go po4ti sqka ve4er bazikame se tui onui oba4e toi si hvana gadje i nz ot kolko vreme sa zaedno tq znae 4e go haresvam (za koeto i ne mi puka daje de)
ta mis1lta mi e dali da deistvam az p1rva i da go pitam pone imam li nqk1f 6ans s nego ili izob6to da ne se nadqvam no fakta 4e si ima gadje me spira ili pone az taka si mislq
molq vi kajete mi kvo da praq daite mi nqk1f s1vet naistina stra6no mnoo mi haresva daje mislq 4e zapo4vam dosta da se priv1rzvam k1m nego no nz ko da praq
mn 6te s1m vi blagodarna ako me pos1vetvate
ili ne samo da mu kaja ami da mu pokaja 4e mn go haresvam kato naprimer go celuna no me e strah da ne si razvalim priqtelstvoto

Хмм...Поговорете!Ако той ти каже , че го спира факта , че има гадже , му кажи , когато скъсат да ти звънне !!! ХАЙДЕ УСПЕХ! (понякога не се играе по правила) ;)

KpuCeTo
09-28-2006, 19:38
naistina dokato hodi s drugo momi4e ne se burkai v otno6eniqta im!po-dobre is4akai malko vreme.toi znae za 4uvstavata ti taka 4e toi trqbva da napravi ne6to!no sled kato skusa s priqtelkata si za6toto naistina e ujasno i mu4itelno da znae6 4e nqkoe drugo momi4e iska tvoeto mom4e!

zoben_pitbul
09-29-2006, 08:36

bEbEncE_{f}
10-20-2006, 22:32
та значи вие тука във форумчето не бяхте съвсем прави че да го забравя и т.н и все пак в момента ходим бившата му го заряза и сега е с мен

но знаете ли кво се случи тъкмо си бях казала че ще го забравя и няма повече да мисля за него и на другия ден той ми предложи и аз приех естествено :D

koalka
10-21-2006, 05:54
та значи вие тука във форумчето не бяхте съвсем прави че да го забравя и т.н и все пак в момента ходим бившата му го заряза и сега е с мен

но знаете ли кво се случи тъкмо си бях казала че ще го забравя и няма повече да мисля за него и на другия ден той ми предложи и аз приех естествено :DЕ,ок не сме били прави,но какво щеше да стане ако не ти беше предложил.А ако бившата му не го беше заразяла?Радвам се за вас и дано изкарате по-дълго.

tosti
10-21-2006, 08:17
kogato edin 4ovek ima gadje nikoga ne priznavai kakvoto i da e bilo tai 4e 4akai ;-)

dEnIsTy
10-21-2006, 08:32
Според мен действията ти ще са излишни при положение, чe той знае за чувствата ти и не е предприел нищо, а дори си има и приятелка. По добре остани пасивна за момента и изчакай да видиш дали той няма да предприеме нещо. Ако не го направи, значи по добре е да се примириш..
:roll:

MimityYy
10-21-2006, 09:51
v absl sa6toto polojenie sum v momenta .. znam kakvo ti e no spored men nai-dobre da iz4aka6 ..

jony
10-21-2006, 09:55
по-добре го остави сам да се оправя! в крайна сметка той губи!

SlaDkO_KoTe{P}
10-23-2006, 20:28
a be hora 4etete kvo se pi6e tq ve4e hodi s nego ...ta mejdudrugoto 4estito =D> =D> =D>

lo6a_ako
10-24-2006, 18:33
emi mislq 4e trqbva ti da otide6 i da go celune6 za6toto toi edva li 6et se seti...a ot celufkata moje6 da razbere6 kakfo toi misli po vaprosa puk za priqtelstfoto sl tfa 6et si guorite i ako e dostata4no umen 6et te zadarji kato fr :-)

simemel
10-24-2006, 18:39
abe az te savetvam dokato si ima gadje da ne pravi6 ni6to! taka 6te e po-dobre za6toto ako si mn nastoqtelna moje da si pomisli 4e si nahalna i iska6 da gi razdeli6 s gadjeto mu.po4akai malko,nedei da barza6.nameri podhodq6tiq moment i mu priznai 4uvstvata si ama TI mu gi kaji a ne nqkoq tvoq fr.toi ako naistina te haresva 6te vzeme pravilnoto re6enie. O:)