View Full Version : IskaM Samo Da Spodelq Zashtoto Inache Shte Se Poboleq...
FaTaLn0t0_LaDy
09-26-2006, 09:48
Ta istoriqta e slednata imah avantuira cqloto lqto s edno momche koeto obiknah adski silno pravehme sichko druo no ne bqhme gajeta...predi nqkolko dena vsichko svurshi i toi mi kaza da ne go obicham i da si budem samo priqteli smisul che veche ne mojim da produljavame taka zashoto az shte buda oshti po naranena...az ne moga da go zabravq i tova mi e mukata shoto toi imashe chustva kum mene koito veche sa zagubeni :((((... 10x na sichki koito sa procheli temata...
mercedes_bentz
09-26-2006, 11:06
какво да ти кажа това сме ние момчетата обичаш ни после ти с..... в устата .Лошо много лошо да обичаш някой и той да не отвръща на чувствата.ето ти един банален съвет имам мноог други момчета по тоя свят
И да ти каже да не го обичаш,това вече е станало.Опитай се да го забравиш.Няма смисъл да продължавате,при положение,че той не изпитва нищо към теб.Прав е-ти ще бъдеш наранената.
emi i az bqx v podobna sityaciq.V na4aloto mislex,4e ne me interesyva dali posle 6te sum naranena,mislex,4e mi stiga tova da sum s nego,vupreki 4e znaex,4e ne me obi4a.No sled vreme razbrax ,4e e bil prav.Ako produljite ti 6te se privurje6 o6te pove4e kum nego,a sled kato toi nqma 4yvstva vie taka ili ina4e 6te se razdelite,Taka 4e kolkoto po rano tolkova po dobre...
kvo da ti kaja za men tva ne e mom4e te ssi4kite sa takiva
приеми и най-вече свиквай, че чувствата и желанията на хората се променят и ти колкото и да искаш, не можеш да повлияеш над тях :(
Nightmare
09-26-2006, 22:51
Нямаш друг избор освен да продължиш напред, да оставиш времето да помогне до някаква степен и занапред да знаеш, че трябва да се мисли малко повече преди да се захващаш с подобни авантюри, накрая винаги боли..
Ако се замислиш...... Мен такива нестандартни неща ме кефат много..... Иначе..... Ние момчетата сме си такива няма кфо да говорим..... Незнам аз за момента не искам серионзна връзка......
FaTaLn0t0_LaDy
09-27-2006, 09:13
10x na sichki..znam che trqq da go zabravq shte se opitam kolko i trudno da e zashtoto sichko me svurzva s nego sichkite mi priqteli i t.n... :(
CVETELLINA
09-27-2006, 12:38
i toi mi kaza da ne go obicham.първо това е много глупаво от негова страна...как ще ти каже да не го обичаш,все едно на сърцето може да му се казва,кой да обича и кой не... :shock:
А на него по каква причина са му изчезнали чувствата?Може би има друго момиче,или пък той не е наясно със себе си и с това какво иска?..Като е поискал да си останете приятели,съгласи се с него,не се унижавай,изчакай да мине малко време и сама ще разбереш от държанието му,дали има нещо към теб или и той незнае какво иска.Успех :wink:
Пак ли обсъждате момчетата бе... Вие като на зае*ете-ние сме виновни. Ние като не споделим чуствата ви-пак сме ние виновни. Ееее... не може така. Момичето което харесвам, не споделя чувствата ми, и аз ся трябва ли да си го изкарвам на другите. А така. По темата: любов през лятото, не ставай смешна. Зимата, пролетта, есента е за любов. Лятото е за свалки и флиртчета. Не си трябвала да се привързваш. Но няма нищо-винаги минава, колкото и да е трудно, минава. Продължи да сте приятели, така минава по бързо и леко. А за отговора "i toi mi kaza da ne go obicham" е наи добрия вариант за късане. Нима предпочиташе да ти каже-"Аз не те обичам вече","ти вече не ме интересуваш", "имам друга".... Сега след случката ... всичко е свършило... сега той решава какво да прави. Оставиго да реши. Времето урежда всичко-и смъртта и живота и любовта и... всичко.
Съвет: И да ти кажа-колкото и да казват че момчетата не искат сериозна връзка, не ги слушай. Всеки си иска, дълбоко в сърцето си, своята половинка, всеки иска да има упора, само дето на момичетата не е толкова навътре и те не искат да го крият.
Пак ли обсъждате момчетата бе... Вие като на зае*ете-ние сме виновни. Ние като не споделим чуствата ви-пак сме ние виновни. Ееее... не може така. Момичето което харесвам, не споделя чувствата ми, и аз ся трябва ли да си го изкарвам на другите. А така. По темата: любов през лятото, не ставай смешна. Зимата, пролетта, есента е за любов. Лятото е за свалки и флиртчета. Не си трябвала да се привързваш. Но няма нищо-винаги минава, колкото и да е трудно, минава. Продължи да сте приятели, така минава по бързо и леко. А за отговора "i toi mi kaza da ne go obicham" е наи добрия вариант за късане. Нима предпочиташе да ти каже-"Аз не те обичам вече","ти вече не ме интересуваш", "имам друга".... Сега след случката ... всичко е свършило... сега той решава какво да прави. Оставиго да реши. Времето урежда всичко-и смъртта и живота и любовта и... всичко.
Съвет: И да ти кажа-колкото и да казват че момчетата не искат сериозна връзка, не ги слушай. Всеки си иска, дълбоко в сърцето си, своята половинка, всеки иска да има упора, само дето на момичетата не е толкова навътре и те не искат да го крият.