View Full Version : gadno s te4enie na obstoqtelstvata.....:(
mar4ela^^^^^
09-26-2006, 20:22
Imam nujda da spodelq s nqkogo tova koeto chustvam v momenta i koeto me izmychva:(Ot sedem meseca ve4e si imam priqtel i neshtata uj sa seriozni no ot dva meseca nqkyde nasam toi se dyrji mnogo grubo i studeno s men,osobeno pred priqtelite mu,nqkoi pyt samo kogato sme sami se dyrji malko po-dobre s men,no kato cqlo sega6noto mu dyrjanie kym men e korenno razli4no ot predi i tova adski mnogo me naranqva i me kara da se izmy4vam:(Ot syvsem skoro priqtelqt mi dori vse po-rqdko mi se obajda da se vidim , kazva 4e vse ne mu ostavalo vreme da se vidim,no ina4e si hodi s priqteli po diskoteki,kafeta i t.n :( I sled tova ima momenti v koito kazva ,,obi4am te i obeshtai 4e nikoga nqma da me izostavi6'' i izglejda napylni iskren....A naposledyk kogato se vijdame to e samo v tqh ili v nas i to za po nqkolko 4asa , sled koeto otnovo e s priqtelite si i az otnovo sym izli6nata, ot koeto se 4ustvam adski zle :( Ne znam kakvo da pravq adski sym obyrkana , mnogo pyti sym iskala da pogovorim za tova , no toi kazva 4e nqma nishto , 4e me obi4a i ne e taka kakto az kazvam i da ne si misla samo gluposti i smenq temata :( No az naistina se 4ustvam mnogo zle , obi4am si go i iskam da sym s nego , iskam da se dyrji taka milo s mne kakto v na4aloto na vryzkata ni. Naposledyk vyv vseki edin moment se 4ustvam adski sama i obyrkana , dori tyrsq vinata za dyrjanieto mu v sebe si , no ne q otkrivam i sys vseki izminal den nz kak da postypq i kakvo da napravq , a da govorq s nego e nevyzmojno zashtoto sym se opitvala bezbrai pyti i vse si e taka :(:(:( Sqka6 mu e bezrazli4no dali e s men ili ne , sqkak6 za nego nqma zna4enie dali ste e s men i dali mu se syrdq :( No togava zashto e vse oste s men , zashto mi kazva ,,obi4am te'' tolkva vreme i sme zaedno dali naistina si zaslujava ... kakv da pravq ......4ustvam se zle :( Zashto se 4ustvam tolkova sama ?? Kakv da pravq i mislq ve4e i az samata nz ...??? Ako nqkoi iska da izkaje nqkakvo mnenie ste mi e ot polza , nadqvam se .
P.S. Az po dqvolite naistina imam 4ustva kym nego i iskam da byde kakto predi , no nz kak da postypq....iskam si go takyv kakyvto be6e v na4aloto..........:(
tva moje bi e za6toto ve4e dalgo vreme hodite i ve4e zapo4vate da si omrazvate i da go opoznavash celiq to4no kakav e ..moje bi te obicha oshte 6tom ne te e zarqzal,trqbva po nqkakav na4in da go nakarash da ti dokaje 4e darji na teb ne da ti go kazva samo :-)
ABSOLUTme
09-26-2006, 20:38
виж кво,ще постъпиш мн тъпо ако оставиш нещата да се оправят от самосебе си,защото оправия няма!хващаш го някой път,като събереш сили и злоба( :lol: ),казваш си всичко-че се е променил,че те разочарова,че вече хубавите ви моменти заедно са мн мн по-малко в сравнение с лошите и че нещата сега НЕ ти харесват!изкажи си мнението,дай предложения какво да правите,изслушай го,да видиш кво ще измисли и в зависимост от това,какво ти отговори,ще си правиш изводи за по-нататък!
щом вече си се опитвала да говориш с него, а той само е претупвал набързо отговор и сменя темата, значи трябва да вземеш по-драстични мерки. нали все пак знаеш, че който не разбира от добро, ще разбере от лошо! ;)
не му поставяй въпроса за вас, не го поставяй пред дилемата да избира между теб и приятелите си, а чисто и просто му кажи "край! бяхме до тук!" не давай обяснения, обърни гръб и тръгни. а ако той все пак желае и тогава да е с теб, непременно ще те потърси и отношението му коренно ще се промени
Nightmare
09-26-2006, 22:56
Не мисля, че има смисъл да продължаваш да се мъчиш с човек, който не заслужава усилията ти. По добре си помисли добре дали ще можеш още дълго да издържиш това положение. Ако наистина искаш да промениш нещата, просто го остави без да му даваш обяснения. Както написаха преди мен, ако той те иска ще те потърси.
mar4ela^^^^^
09-27-2006, 14:16
Ami ne bih kazala 4e sme si omryznali , ne e tova opredeleno , nz i nqmam predstava kakvo steve s nego , kazva 4e me obi4a a ne go dokazva , koeto ima samo edin izvod 4e tova sa samo dumi i nai-navqrno lyjlivi :( I do sega ot edna sedmica ne se e obajdal a poslednoto neshto ot nego be6e ,,obi4am si te'' :(
BeBencEto
09-27-2006, 15:18
ami ne ostavqi neshtata taka.....moje bi trqbva malko da raznoobrazish i da mu vleznesh pod kojata...ako i tova ne pomogne...ne se izmuchvai nqma smisul...
Хубаво е че търсиш вината в себе си,а не само в него.Не знам какви са отношенията ви,но не мисля,че вината е в теб.Много странно се държи наистина.Кара те да му обещаеш такива отговорни неща,които не всеки може да обищае,а още по-малко да са истина,а в следващия момент се държи отвратително.Трябва да поговориш много сериозно с него и да му обясниш как се чувстваш.Ти го обичаш и ако той те обича ще е тъпо да страдаш само заради неговото държане.Но искам да ти кажа,че не мога да приема,че е един човек,който обича може да се държи така.