Влез

View Full Version : ДиЛеМаТа Ми

09-27-2006, 16:26
Значи с приятеля ми ходим от почти година. винаги сме се разбирали чудестно и връзката ни е била повече от перфектна и достойна за завист от околните, но...
приятеля ми беше казал, че има условна присъда за побой в дискотека. беше честен с мен и преглътнах този факт. няколко месеца по-късно обаче от полицай разбирах, че всъщност условната му е била за крадене на коли. обадих се веднага на майка му и я питах какво значи това. оказа се, че "кражбата" на коли съвсем не е била нещо толкова страшно и лошо колкото изглежда на пръв поглед, пък и някакъв ги е натопил адски здраво и условни за 2 години. както и да е! това го преживях, въпреки, че имаше скандали, викове, рев и т.н. но тъй като винаги е бил безкрайно честен с мен във всяко едно друго отношение реших да му повярвам. нещата си тръгнаха по старо му и даже връзката по между ни стана още по-силна!

само, че той отново повтори грешката да ме излъже :( той не е от моя град и беше дошъл преди няколко дни тук, като го посрещнаха с новината, че квартирата му е заета (той беше доста дълго време при родителите си, като иначе през вечер идваше за да ме види). и така той каза, че това не трябва да ме притеснява и ще спи у един приятел тук, който също е на квартира. но хазаина на неговия приятел е разбрал, казал че там не било хан и... приятеля ми буквално останал на улицата за цели две вечери! той и най-добрия ми приятел са се наговорили да не ми казват нищо за това. днес обаче нещо се сдърпахме с приятеля ми и той се изпусна...
последва страшен скандал! при което той завърши с дилемата "да остана ли с него или не?!"
утре ще се видим и трябва да му кажа окончателния си отговор! не искам да се разделяме, не мога без него, но... от друга страна ме лъже вече за втори път! ами ако има и трети?!

Jamalska
09-27-2006, 16:31
Въобще не разбирам...дали да останеш с него или не щото не е имало къде да спи? :|
Аз не виждам проблем...щом го обичаш що па да не сте заедно... :mrgreen:

09-27-2006, 16:34
било само за две вечери, но проблема е в това, че той излъга, че е бил при приятел! това е нещото, което ме наранява! винаги сме си казвали, че ще споделяме всичко, а в един момент това всичко рухва...

kofti_nick
09-27-2006, 16:36
не искам да се разделяме, не мога без него, но...

Оставате си двамцата ... :smt006 :smt006

Nightmare
09-27-2006, 16:41
Не ти е казал, за да не се притесняваш за него. Въпреки, че те е излъгал, смятам, че да се разделиш с него е малко прибързано. Все пак го обичаш, опитай да го разбираш.

kofti_nick
09-27-2006, 16:44
мдааа !

anna_nalisiq
09-27-2006, 16:50
И аз не мисля,че решението на проблема е да се разделите!Точно сега трябва да сте заедно.Поговорете спокойно и двамата ще стигнете до решение на това.А и,както казаха той те е излъгал,за да не се притесняваш може би.Но определено моя съвет е да не се разделяте.Вие сте изградили такава силна връзка и това не бива да е причина за вашата раздяла.УсПех!

DoPye
09-27-2006, 17:23
ами мноо хора според мен има дусие за побой :twisted:

Obitax
09-27-2006, 17:34
ako go obi4a6 kakto tvardi6 6te ostane6 s nego ako ne........

DoPye
09-27-2006, 17:34

у панделата с него

Blackie
09-27-2006, 17:41
Не ти е казал, за да не се притесняваш за него. Въпреки, че те е излъгал, смятам, че да се разделиш с него е малко прибързано. Все пак го обичаш, опитай да го разбираш.
съгласна съм!

koalka
09-27-2006, 17:50
Предполагам,че много гадно човек,който обичаш,че те е излъгал 2 пъти.Трябва сериозно да говориш с него и да му кажеш,че като крие истината не ти става по-добре и разбираш.Ти разбираш за неговите лъжи и наистина става по-зле.Той предполагам те е излъгал втория път,за да не се притесняваш за него,но му обясни,че това просто не е начина.

iiirish
09-27-2006, 19:17

у панделата с него

прости хора колкото щеш #-o за условни присъди не се влиза в затвора, бе! това например включва забрана да се излиза зад граница и такива работи! уф, боже, какъв "компетентен" народ имало #-o

sherry
09-27-2006, 19:21
Доколкото въпроса за краденето - може и да са го натопили както ти казва, а и дори да го е правил той...всеки допуска грешки, важното е, че се е променил.
Не мисля, че трябва да късаш с него, защото не ти е казал, че е спал на улицата. Помисли малко, толкова много би се изложил ако ти каже, че няма къде да остане. Било го е срам от теб, че не е имал пари за хотел и също така не е искал да се притесняваш, че е спал навън!

Mikohito
09-27-2006, 19:44
Това е глупаво как може изобщо да си помислиш да късаш с приятеля си само затова че не ти е казал че е нямало къде да спи.Ти изобщо обичаш ли го?

Krem4eto
09-28-2006, 11:26
Това е глупаво как може изобщо да си помислиш да късаш с приятеля си само затова че не ти е казал че е нямало къде да спи.Ти изобщо обичаш ли го?

cMeTaHka
09-28-2006, 11:31
ostanete si zaedno :wink: