View Full Version : pomognete
zdraveite v4era skusah s gadjeto i sq mi e mn gadno ... mnogo q obi4am ama nesme zaedno ve4e kajete kak da q zabravq ... pone da ne mislq za neq !!
priti_kiti
09-27-2006, 19:43
ъ да то така става.. щрак с пръсти и болката изчезва и я забравяш..
мне,така ще си известно време,нормално е.. излизай с приятели,забавлявай се,отвличай си вниманието с други неща,бла бла бла прави квото обичаш :) ей такива неща.. и с времето ще ти мине в тфа тряя да си сигурен :) но няма да стане за ден-два..
както вече казаха тя не може да се изпари от живота ти изведнъж и времето да тече сякаш нея я е нямало или просто е някъде много назад в миналото. направи усилие - излизай с други момичета например. това ще ти помогне да си я избиеш от главата ;)
detelina
10-04-2006, 07:58
Трябва да излизаш, наистина не е възможно да я забравиш ей така особено след като изпитваш по-силни чувства към нея.Забавлявай се!
CrazyWitch
10-04-2006, 10:26
Излизай с приятели. Не оставяй сам .. Понеже така още повече се замисляш за някой работи, а не е полезно човек в такъв момент от живота си да се замисля много много. Не за друго ми предполагам, че си блокирал от всякъде. Така де.. Излизай!
Еми...то сега не може веднага от само себе си.Трябва и ти да се постараеш.Като за начало опитай се да не мислиш за нея,да излизаш повече с приятели и да си разнообразяваш ежедневието.Надявам се,че след време ще я забравиш.Тези неща би трябвало да ти помогнат.
kobrichka
10-04-2006, 13:03
и аз като всички останали мисля че трябва да излизаш с приятели и колкото се може по-малко да мислиш за нея.Може да звучи вече банално но е вярно единственно времето ще ти помогне да я забравиш и приятелите,казвам го от личен опит
MeTaLcHeNcE
10-04-2006, 17:41
zdraveite v4era skusah s gadjeto i sq mi e mn gadno ... mnogo q obi4am ama nesme zaedno ve4e kajete kak da q zabravq ... pone da ne mislq za neq !!
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABRAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIQ ILI SI OSTANETE FR AZ MSILQ DA Q ZABRAVI6