Влез

View Full Version : pomognete

ge4o
09-27-2006, 19:41
zdraveite v4era skusah s gadjeto i sq mi e mn gadno ... mnogo q obi4am ama nesme zaedno ve4e kajete kak da q zabravq ... pone da ne mislq za neq !!

priti_kiti
09-27-2006, 19:43
ъ да то така става.. щрак с пръсти и болката изчезва и я забравяш..
мне,така ще си известно време,нормално е.. излизай с приятели,забавлявай се,отвличай си вниманието с други неща,бла бла бла прави квото обичаш :) ей такива неща.. и с времето ще ти мине в тфа тряя да си сигурен :) но няма да стане за ден-два..

iiirish
09-27-2006, 19:52
както вече казаха тя не може да се изпари от живота ти изведнъж и времето да тече сякаш нея я е нямало или просто е някъде много назад в миналото. направи усилие - излизай с други момичета например. това ще ти помогне да си я избиеш от главата ;)

detelina
10-04-2006, 07:58
Трябва да излизаш, наистина не е възможно да я забравиш ей така особено след като изпитваш по-силни чувства към нея.Забавлявай се!

CrazyWitch
10-04-2006, 10:26
Излизай с приятели. Не оставяй сам .. Понеже така още повече се замисляш за някой работи, а не е полезно човек в такъв момент от живота си да се замисля много много. Не за друго ми предполагам, че си блокирал от всякъде. Така де.. Излизай!

koalka
10-04-2006, 12:39
Еми...то сега не може веднага от само себе си.Трябва и ти да се постараеш.Като за начало опитай се да не мислиш за нея,да излизаш повече с приятели и да си разнообразяваш ежедневието.Надявам се,че след време ще я забравиш.Тези неща би трябвало да ти помогнат.

kobrichka
10-04-2006, 13:03
и аз като всички останали мисля че трябва да излизаш с приятели и колкото се може по-малко да мислиш за нея.Може да звучи вече банално но е вярно единственно времето ще ти помогне да я забравиш и приятелите,казвам го от личен опит

MeTaLcHeNcE
10-04-2006, 17:41
zdraveite v4era skusah s gadjeto i sq mi e mn gadno ... mnogo q obi4am ama nesme zaedno ve4e kajete kak da q zabravq ... pone da ne mislq za neq !!

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABRAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIQ ILI SI OSTANETE FR AZ MSILQ DA Q ZABRAVI6