PDA

View Full Version : Tq .. :P

Nadelina
09-28-2006, 11:43
Tq.. momicheto koeto vsichki narichat "Jena ti" ..Veche 2 dni.. 2 bolezneno tejki dni za men.. Zashto izbra neq? Sigurno pritejava neshto specialno.. Sigurno ti dade neshto koeto az ne uspqh.. Sigurno dokosna syrceto ti po nachin po koito az ne mojah.. Prez cqloto vreme si iskal neq.. Kakva glupachka sym bila.. A az si misleh che me obichash.. Gospodi kolko sym naivna.. V jivota ti e imalo druga.. Druga! ... V glavata mi kynti samo tazi duma :( ....

mercedes_bentz
09-28-2006, 11:51
доста проницателно и яко

priti_kiti
09-28-2006, 12:01
доста добро :)
ако ти се е случило,съжалявам.. ако не, пусни го в "Култура,изкуство и лично творчество" :Р

Nadelina
09-28-2006, 12:10
E.. za golqmo syjalenie mi se sluchi.. I oshte ne iskam da go povqrvam.. Unikalno trudno mi e da go priema.. No tova e jivota forumci.. Ne si go izbirame nie.. Toi ni izbira :P

iiirish
09-28-2006, 14:31
искренно съжалявам, че ти се е наложило да преживееш това. адски много боли когато узнаеш, че не ти си единствената. знам много добре как се чувстваш и истински ти съчувствам. аз преживях такова нещо, ще го преживееш и ти ;)

koalka
09-28-2006, 14:48
Какво е станало?Избрал е друга?Кога е станало това?Ти говори ли с него?Нали всички са казвали,че той харесва теб.Сигурно не е имал смелостта да говори с теб.Мила,какво да ти кажа?Дано с времето да го забравиш.Но аз все пак се надявам,че ще стане нещо между вас.Той обича ли я?

alkobalko
09-28-2006, 16:49
Съжалявам за случилото се. Сега обаче единственото, което можеш да направиш е да се стегнеш и да живееш. Не бива да се предаваш и да страдаш дълго. Поплачи си, но после вдигни глава, усмихни се и поеми напред с нови сили.

ThePainIsReaL
09-28-2006, 16:50
Той не те заслужава. Не те познавам , но човек , който , не те иска , не е достоен да е с тебе. Ще го забравиш , ако си го наложиш , ще си намериш 100 пъти по-подходящ , ако искаш.
Сега важното е да не жалееш по него , животът продължава и без него.

DeSsY`
09-28-2006, 16:51
Текста е много хубав, наистина. А това, което ти се е случило е много кофти. :| Съжалявам! :?

Jamalska
09-28-2006, 16:52
2 дни? :|
Не е полезно да се страда за мъж,който не го заслужава...

BUBU_to4ka_TO
09-28-2006, 16:56
popla4i si da ti olekne a posle se postarai da go zabravi6...nameri si novo interesno zanimanie... :wink:

zoben_pitbul
09-28-2006, 19:06
Лоша работа.Но както винаги в такива ситуации и ти не можеш да направиш нищо-той е взел избора си.По-добре се опитай да продължиш напред без него и се опитай да го забравиш.

FuckBitch
09-28-2006, 20:27
Не е лошо наистина да се запиташ защо е избрал нея...а не теб...
Къде си сгрешила.. и т.н
За да не го повториш.

No_LiMiTe^f
09-29-2006, 09:09
Страхотно написано!Обаче е много гадно да ти се случи такова нещо!Но нали знаеш не е пържия и няма да е последния в който да се влюбиш!След такава тъга винаги идва нещо прекрасно!Тъй че поплачи се малко излез и намери истинския чпвек!Пък и по-добре че си разбрала,щото явно момчето за нищо не е струвало да постъпи така!

olive_oil
09-29-2006, 10:38
браво!мн е добро

gery_to
09-29-2006, 11:42
Много хубаво написано но е и много тежко ако ти се е случило!съжалявам много.няма да ти кажа да гледаш напред и да не съжаляваш защото и аз съм в подобна ситуация и не ми помага никак това!колкото и да се опирваш да не мислиш за него той все повече ти обзема мислите!Може би с времето ще ми мине колкото и да не искам!

The`G_i_r_l
09-30-2006, 04:36
много е добро,но и много тъжно ... :(

Mike-Jones
09-30-2006, 07:18
:P

CVETELLINA
09-30-2006, 10:59
много е хубаво!Съжалявам ако ти се е случило,но все пак не се оставяй на самосъжалението,докажи на това момче,че си имаш достойнство и му покажи какъв човек е изгубил.Рано или късно той ще осъзнае,че не е постъпил правилно,но при всички случаи,вината според мен не е изцяло негова,защото сърцето не пита кой да обича и кой не,но наистина е постъпил гадно ако ти е казвал "обичам те",а всъщност е обичал друга.Имай надежда,и не се предавай,защото само силните хора,оцеляват в трудни моменти.Успех :wink:

ELiTyYy
09-30-2006, 11:16
недей да страдаш... след още 2 дни-ще се появи друг. :roll: :D 8-[ иначе тва е много яко .. мн ми харесва.. =D>