View Full Version : kak da se otarva ot tozi strah
vlubenata f:}
09-28-2006, 14:06
zdraveite!imam edin rpoblem.nz dali 6te mojete da mi pomognete no vse pak.nz i na vas dali vi se e slu4valo itaka nakratko:kogato bada s mom4e i vinagi me e strah da ne me ostavi zardi druga i si predstavqm kak na sledva6ta sre6ta me zarqzva i tova e stavalo s vsqko edno mom4e i to4no kakto si go misql stava to me zarqzva.ne siakm da si gi misliq tiq ne6t no ne moga i ne moga.sega sam s 4ovek koito znam 4e me obicha i az go iskam no vse pak me e strah kak da se otarva ot tezi misli.moje i otka4eno da vi zvu4i no e fakt i na men ne mi e nikak sme6no
Angel_eyes
09-28-2006, 14:18
Мне,не е откачено,но пък незнам точно какво да те посъветвам.Вместо да се радваш за хубавите ти мигове с този човек докато сте заедно ти ги хабиш в мисли дали ще те остави.Осъзнай се,сега той е с теб не вчера не онзи ден Сега...Избий си тези мисли и се наслаждавай на връзката си :wink:
когато човек иска да запази това, което има винаги се страхува, че може да направи погрешна стъпка и края да настъпи по-бързо отколкото искаме. но това е нещо нормално и не бива да се притесняваш от страховете си. в крайна сметка всеки ги изпитва!
Ох,мила,разбирам те.И аз в началото на връзката с приятеля ми много се страхувах да не ме остави,защото бях влюбена в него и все още съм.Но просто няма смисъл да се терзаеш.Обичате се и сте щастливи.Не си разваляй настроението за глупости от този сорт.Нали те обича?
Krem4eto
09-28-2006, 16:18
Гледай да нямаш много свободно време!Така няма да ти се въртят такива мисли!!!
mechtaq_za_teb
09-28-2006, 16:22
i na men mi se e sluchvalo.spri da mislish zatova i se naslajdavai na hubavite migove,kogato si s nego...drugo neznam kakvo da ti kaja osven i da ne se pritesnqvash za nishto!badi spokoina i se radvai na vremeto,v koeto ste zaedno :D
alkobalko
09-28-2006, 16:41
Радвай се, че си с него, а не се притеснявай, за неща, които може и да не се случат.
Nightmare
09-28-2006, 16:57
И аз имам такива моменти. Но гледам да не мисля много, много.. В крайна сметка това, което ще се случи няма да го избегна като го мисля 2 месеца преди това. Явно си била наранявана прекалено много или си се вкопчила във връзката си. Карай я по спокойно. Отделяй време и за приятелите и за себе си. Не отдавай цялото време на гаджето ти, защото така съвсем ще си въобразиш, че ако го загубиш ще се побъркаш. Няма от какво да се притесняваш толкова. Както казваше един приятел: Няма незаменими хора.
leko_otkachena
09-28-2006, 17:03
mislq,che gore nqkoi go peshe napisal po-dobre se radvai na migovete v koito si s nego i nemisli za napred kakvo shte se sluchi
Az nakoi put sum se pitala kakvo pravq s tova,a i kakto ne sum osobeno romanti4na...
imam vpredvid moq priatel
FuckBitch
09-28-2006, 20:31
Тцтц Защо просто не се отпуснеш?!?
Страх мен ме е страх само от самия страх.
И като те зарежи кво?
Неможе си намериш друг?
Така става в живота...
vlubenata :}f
09-29-2006, 08:55
mng vi blagodarq za savetite.kakto kaza edno ot momi4eta po gore naisitna mng pati sam bila naranqvana i sam se vkop4vala v vrazkata si .pravq opiti da ne se podavam na tezi misli:} blagodarq vi za hubavi dumi:}
ВИНАГИ има опасност да бъдеш наранена. Това не означава, че трябва да мислиш постоянно за това. Обичта е хубаво нещо и си струва риска...Радвай се на това, което имаш и гледай да не мислиш лошо. Не викай дявола. Вярвай в себе си...в него.
teardrop
09-29-2006, 17:40
ВИНАГИ има опасност да бъдеш наранена. Това не означава, че трябва да мислиш постоянно за това. Обичта е хубаво нещо и си струва риска...Радвай се на това, което имаш и гледай да не мислиш лошо. Не викай дявола. Вярвай в себе си...в него.
=D> право е момичето :!: просто се наслаждавай, пък нататък какво ще стане, никой не знае :wink: щом сега е хубаво, какъв е проблемът :wink:
JuLiTo0o0o
09-29-2006, 18:26
Гледай да нямаш много свободно време!Така няма да ти се въртят такива мисли!!!
ami da tova e edno ot resheniqta! no ina4e naistina e normalno kogato obi4ash nqkogo da se strahuvash ot momenta v koito 6te trqbva da se razdelish s nego!opitai se da se otursish ot tezi misli i budi shtastliva uspeh :)