View Full Version : vali li?!
va6ite imat li ne6to naprotiv da izlizate s piqtelq si kogato vali? za6toto na6ite ve4no me pravqt fasoni 6tom vali
siXt_senSe
09-28-2006, 15:19
Е какво значение има дали вали?Може пък да се притесняват да не би да отидеш в тях може би :-s
mechtaq_za_teb
09-28-2006, 15:21
Е какво значение има дали вали?Може пък да се притесняват да не би да отидеш в тях може би :-s takmo tova si misleh ! :-D
IKisseDAGirL
09-28-2006, 15:22
или пък да ги е страх да не те удари гръм :mrgreen:
priti_kiti
09-28-2006, 15:27
хаа аз пък точно на най-голямата буря (23ти юни мисля че беше) имах среща с гаджето :lol: ахах излязох,ама сама се върнах,щото ходенето беше просто невъзможно поне за мен :lol:
иначе що не те пускат..деа знам..що не ги питаш?
Jenninka
09-28-2006, 15:30
Е какво значение има дали вали?Може пък да се притесняват да не би да отидеш в тях може би :-s
най-вероятно..ма е тъпо,щот ти може да отидеш в тях дори и да не вали... ;-)
Просто не искат да се намокриш и да настинеш,но ти кажи да не ти правят фасони като излизаш,защото няма да седите под дъжда,а ще отидете някъде на сухо.Може и у гаджето ти.
Предполагам, че ще ти кажат същото, когато излизаш и с приятели...
ABSOLUTme
09-28-2006, 16:23
хахах,май си най-права!когато бях на 16примерно и исках да отида на купон с преспиване винаги беше голяма дандания вкъщи..ама това,ама онова...попитах ги 'заради секса ли е всичко?'..майка ми се изчерви,баща ми прихна да се смее...тогава ги подсетих,че секс се прави не само през нощта и някак си схванаха намека :lol:
от този разговор не съм имала проблеми.просто винаги казвам къде отивам,с кого,оставям даже някви телефони и всичко е тип топ..никога не са звъняли за да ме проверяват,а дори и да го направят - няма как да ме хванат в крачка,просто защото не ги лъжа(или пък съм предупредила френдовете 8-[ ).тва е-казвай на ваще къде отиваш и няма да имаш проблеми :-D
No_LiMiTe^f
09-28-2006, 16:39
На мен не ми правят проблем!Само казват вземи си чадър(не че си взимам)!Ама наистина може да си мислят че ще ходите у тях!Просто ги питай защо не те пускат и ако кажат нещо такова им кажи че по всяко време можеш да отиде ш у тях!
alkobalko
09-28-2006, 16:39
Никога не са ми правели проблем. Още повече, че съм с кола.
leko_otkachena
09-28-2006, 17:12
nashte me puskat nasqude nezavisimo kakvo e vremeto ne mi pravqt problem zashtoto mi imat doverie(ne kazvam che na teb ti nqmat)!!
mercedes_bentz
09-28-2006, 17:14
тогава им кажи че ще го доведеш у вас и те да се махат на не ти светят :mrgreen:
va6ite imat li ne6to naprotiv da izlizate s piqtelq si kogato vali? za6toto na6ite ve4no me pravqt fasoni 6tom vali
ami az smqtam 4e sam dostata4no golqma da si re6avam koga da izlizam i koga da s epribiram na6ite ne me kontrolirat ! pak i tova e glupavo da mi kazvat da ne izlizam kogato vali ! ti na kolko si ?
CrazyWitch
09-28-2006, 17:38
Темата не е ли леко тъпичка. :roll: 8-[
Що бе знаете ли колко хубаво се прави секс на дъжд :D
zoben_pitbul
09-29-2006, 08:44
Не ми правят проблем,казват ми да си взема чадър(и никога не си взимам).
thirteen
09-29-2006, 12:21
Лол не са ми правили проблем за това...Когато вали понякога си отлагаме срещите... абе се тая , ама и аз мисля че се притесняват да не скокнеш у тях :D
kofti_nick
09-29-2006, 14:59
Страх ги е да не те омокри дъжда и да не настинеш ! \:D/
Ох, и аз го имах тоя проблем баща ми винаги казваше : "Ако завали, се прибирай"...Казах му, че даже и да вали, аз не съм под дъжда и няма да се намокря...затова сега нямам такъв проблем. Просто им обясни, че вече не си малка и можеш сама да преценяваш...
ами и мен едно време не ме пускаха ама сега като по пораснах...за наще причината беше че ш се намокря ще истина...лялялял
Ммм...Кофти :mrgreen: Мен и с приятелки не ме пускат като вали,за да не настина... Може и на теб да ти праят фасони заради тфа!Пък и не само у тях може да идете като вали O:)
:D ima li nqkvo zna4enie kvo e vremeto :D :D :D
rali4ka91
09-29-2006, 22:00
Нямам такива проблеми с родителите ми...ако ще да е буря и да се чупят клони :D
KisskilleRcHe
09-30-2006, 06:31
Те наще не знаят кога излизам и се прибирам понеже живеем на различни етажи..... Хахахах много е готино така.....
rali4ka91
09-30-2006, 09:51
Що бе знаете ли колко хубаво се прави секс на дъжд :D
Хммм :lol: се едно под душа нали? :)