Влез

View Full Version : Когато приказката свърши.

Nightmare
09-28-2006, 17:22
За колкото и силна да се мислех, ето че дойде и моя ред да разкажа нещо, което ме разкъсва всеки път, когато си го помисля.
Преди 6 месеца започнах връзка, която ми даде всичкo. Наистина прекрасно изживяване. 6 месеца с чoвек, който обичaм и за който си струва да изтърпя много. 6 месеца, които няма да забравя. Делях всичко с него.. Живота си, работата си лятото, леглото си.. Обикнах него и семейството му повече от колкото предполагах. Стана част от мен и ежедневието ми. До тази вечер.. Вечер, в която и моята приказка ще свърши. Живота за пореден път ще ми покаже, че може да ме изиграе, когато съм толкова влюбена. Ще загубя моето ангелче. Заминава да учи далеч от мен. Далеч от всичките прекрасни спомени. Трудно ми е да осъзная, че утре когато отворя очи просто няма да го видя. Опитвам да се подготвя за това от месеци, но не се получава. За това човек не може да се подготви. То просто се случва.. А толкова много искам да остане. И ми е толкова тежко.. Искам поне един път да създам нещо, което няма да се срути за секунди.. Но няма да е и този път.. Единственото, което мога да направя е да живея с болката си, да се опитвам да бъда силна, каквото може би само изглеждам. Знам, че няма смисъл от обещания за вярност и напразни надежди.. Това е живота.. Когато обичам губя.. Не пожелавам на никой да е в толкова безнадеждна ситуация.. Аз на пук на болката си ще продължа напред с високо вдигната глава. И мога да кажа само едно.. Радвайте се на моментите, когато обичате.. Те могат да не се повторят никога повечe..
Благодаря за вниманието..

summer_04
09-28-2006, 17:32
super mng sujelqvam,!ti ob4e razsujdava6 super umno,tr da produlji6 napred ,znam 4e 6te e mng trudno,no jivota e tukuv i si absolutno prava,4e vs momenti tr da se izjivqvat ,za6otot moje nikoga pove4e da ne se povtorqt!

Mimka_sweet
09-28-2006, 17:32
Taka e mili4ka i dori da si mislite 4e sam prekaleno malka i ne znam ne ste pravi!!!!!!!Oba4e sega pak kakvo? da ne izjivqva6 o6te takiva vrazki za6toto znae6 4e vsi4ko 6te svar6i li ???Znam gadno e ama vajnoto e 4e prez si4koto tova vreme si bila 6tastliva taka 4e prodaljavai da tarsi6 4oveka s koito 6te si 6tastliva ne za 6 meseca a za cql jivot!!

CrazyWitch
09-28-2006, 17:33
Малко ми оставяше да се разрева.

Nasindo
09-28-2006, 17:34
Свалям ти шапка ,наистина страшно силно си изразила чувствата си и те разбирам ,защото преди години момичето ,което обичах замина да учи в САЩ и всичко "изгасна" ... а сега отново имах страхотно изживяване с едно момиче ,но вече всичко сварши.... и въпреки това ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА и трябва да сме силни ! :!:

Obitax
09-28-2006, 17:38
mnogo kofti rabota ...... evala ti 4e rasajdava6 taka ......ma kvo li pi6a gluposti vse edno sam minal prez tova ....

koalka
09-28-2006, 17:39
Защо приказката трябва да свърши.Той предполагам няма цял живот да е там.Ще учи и после ще се върне.Моя съвет е да не се отказваш от него,но според мен най-добре е двамата да вземете решение по този въпрос или май вечме сте го взели. :(

mercedes_bentz
09-28-2006, 17:41
Малко ми оставяше да се разрева.

и на мене лошо мацко.но спокойно надеждата умира последна

Nightmare
09-28-2006, 17:52
Защо приказката трябва да свърши.Той предполагам няма цял живот да е там.Ще учи и после ще се върне.Моя съвет е да не се отказваш от него,но според мен най-добре е двамата да вземете решение по този въпрос или май вечме сте го взели. :(

Благодаря ти за съвета, но той няма да се върне. Започва живота си другаде.

mercedes_bentz
09-28-2006, 17:59
незнам как може да има такива хора да си изоставят любимите.еб***и хората

DoPye
09-28-2006, 17:59
THE END

BeBencEto
09-28-2006, 18:14
znaesh li razsujdavash mnogo logichno i naistina si silno momiche...v tvoqta istoriq sqkash gledam tova,koeto shteshe da se sluchi s men...i naisitna mnogo go iskah,zashtoto situaciqta e absoliutno sushtata samo,che bez chuvstva ot drugata strana...no ne mojem da budem vinagi s visoko vdignata glava i da produlajvame se napred ,kazvaiki mainata na vsichko i vsichko,nespiaiki da chakame sledvashtiqt,poredniqt ili kakto iskash go narichai "happy end"..tejko e,no vsqka krasiva istoriq ostava nqkude dulboko v surceto ni,makar i da ne iskame da si priznaem...

NastyG
09-28-2006, 18:18
Благодаря ти за съвета, но той няма да се върне. Започва живота си другаде.
Не се отчайвай де... защо не се стремиш да учиш и ти където той и пак ще сте заедно...
Може би не веднага но след година, пък се предполага че той ще си идва от време на време, нали?

koalka
09-28-2006, 19:02

Благодаря ти за съвета, но той няма да се върне. Започва живота си другаде.Съжалявам.Наистина ми е много гадно за теб,но просто незнам какво да те посъветвам.

zoben_pitbul
09-28-2006, 19:02
Едва ли ще е нон-стоп там-Една моя приятелка има гадже,с което се вижда най-много веднъж месечно,и то за един-макс 2 дена,а понякога само няколко часа(примерно вижда го сутринта,вечерта той си тръгва и още месец-месец и половина,а понякога и повече) въобще не го вижда.И смятам,че щом успяват да продължават така значи се обичат и любовта им е достатъчно силна за да победят малкото време,през което се виждат и разстоянието(да не кажа цяла,но почти цяла България).И все пак...нз,може би във вашия случай е по-добре да се разделите,макар че е адски трудно.Ужасно много трябва да си вярвате и да вярвате в любовта си за да вземете решение да си останете заедно.А самият факт че той заминава...Хората,които се обичат не се разделят по свой избор завинаги :roll: Все пак вие си решавате,но мнението ми е че,как да се изразя,чувствата му не са ЧАК толкова силни.

No_LiMiTe^f
09-28-2006, 19:10
За колкото и силна да се мислех, ето че дойде и моя ред да разкажа нещо, което ме разкъсва всеки път, когато си го помисля.
Преди 6 месеца започнах връзка, която ми даде всичкo. Наистина прекрасно изживяване. 6 месеца с чoвек, който обичaм и за който си струва да изтърпя много. 6 месеца, които няма да забравя. Делях всичко с него.. Живота си, работата си лятото, леглото си.. Обикнах него и семейството му повече от колкото предполагах. Стана част от мен и ежедневието ми. До тази вечер.. Вечер, в която и моята приказка ще свърши. Живота за пореден път ще ми покаже, че може да ме изиграе, когато съм толкова влюбена. Ще загубя моето ангелче. Заминава да учи далеч от мен. Далеч от всичките прекрасни спомени. Трудно ми е да осъзная, че утре когато отворя очи просто няма да го видя. Опитвам да се подготвя за това от месеци, но не се получава. За това човек не може да се подготви. То просто се случва.. А толкова много искам да остане. И ми е толкова тежко.. Искам поне един път да създам нещо, което няма да се срути за секунди.. Но няма да е и този път.. Единственото, което мога да направя е да живея с болката си, да се опитвам да бъда силна, каквото може би само изглеждам. Знам, че няма смисъл от обещания за вярност и напразни надежди.. Това е живота.. Когато обичам губя.. Не пожелавам на никой да е в толкова безнадеждна ситуация.. Аз на пук на болката си ще продължа напред с високо вдигната глава. И мога да кажа само едно.. Радвайте се на моментите, когато обичате.. Те могат да не се повторят никога повечe..
Благодаря за вниманието..

Само докато ти четях историята и изтръпнах!Но не се отчайвай...може би като завърши ако през тва време подържате връзка...пак ще продължите заедно!А ако не-той не е последния останал!Разбирам че ти е гадно...то чак на мен ми стана гадно,дето не те познавам!Но просто трябва да бъдеш силна и да си мислиш само за хубави неща!

KpuCeTo
09-28-2006, 19:15
naistina e mnogo jalko...ot tova koeto kaza razbiram 4e ste imali strahotna vruzka,koqto nikoga nqma da zabravi6 kakvoto i da se slu4i vinagi 6te pomni6 4oveka koito e bil do teb i momentite zaedno s nego.ako ne drugo pone spomena 6te ti ostane!naistina trqbva da si mnogo silna za da produlji6 napred.nai-vajnoto e 4e va6ata vruzka e bila istinska i nezabravima!!!

kAdrOkoSkA
09-29-2006, 04:54
Не съм съгласна, че "чувствата му не са ЧАК толкова силни" ... Не винаги всичко зависи от нас. Той може да е бил принуден от обстоятелствата да замине... Понякога живота е много коварен и ни отнема това, което обичаме и на което даржим най-много...
Миличка, виждам че имаш воля да продължиш напред и ти се възхищавам за това! Ти знаеш какво трябва да направиш и въпреки, че ти е трудно, съм сигурна, че ще успееш! :smt056

Briseis
09-29-2006, 22:09
Когато приказката свърши....започни нова :wink:

The`G_i_r_l
09-30-2006, 03:55
Направо очите ми се насълзиха...и аз съм така,но в случая аз заминавам :smt010

alkobalko
09-30-2006, 05:16
Много съжалявам за случващото се. Ти разсъждаваш много умно. И щом казваш, че никога няма да се върне и да сте заедно отново, трябва дабдеш много силна. Пожелавам ти след време да откриеш най-истинската любов и да сте заедно винаги.

Blackie
09-30-2006, 05:29
аз съм на същото мнение!