Влез

View Full Version : Цветна бременност

параноичка
09-29-2006, 08:39
Преди да ми кажете, че има поне 10 такива теми и да се поровя в тях, да ви кажа че съм го направила и съм видяла.

Въпроса ми е: при съмнение за цветна бременост може ли да се направи теста по време на цикъла или това ще окаже влияние на резултата?

За симптомите прочетох, за течението че е по-слабо или за по-кратко време, но ще се радвам ако знаете нещо повече отностно т.н. симптоми.

Та... аз ще се поровя още малко и ако намеря нещо интересно ще го кача, дано и другите първо проверяват по темите

Благодаря предварително

Petkova
09-29-2006, 09:08
Не би повлияло върху резултата, но все пак ако искаш изчакай. Съветът ми е да отидеш на лекар...

09-29-2006, 10:09
Nz zashto imash opaseniq za svetna bremennost,no predi nqkolko meseca bqhv syshtoto polojenie.Cikylyt mi zakysnq sys 7 dena,a kogato nai-posle doide,mi te4e po-kratko vreme i po-malko kato koli4estvo!bqh mn pritesnena i uplahsena.Predi tova bqh pravila 2 testa-otricatelni,no to kato si vkarash edna paranoq i krai nqma!Kazaha mi,4e testovete ot4itat bezpogreshno vs bremennost-daje i cvetnata!Reshih da si napravq oshte edin test,no ne mi se 4akashe kraq na cikyla mi,no pyk me beshe strah da ne bi ,makar i minimalno,koli4estvoto kryv v urinata mi da okaje vliqnie na pogreshno otricatelen rezultat,no napravih testa,i otricatelniqt rezultat beshe veren!Ta moqt syvet e-napravi si oshte utre sutrinta test,rano,s pyrvata urina,makar kryvote4enieto oshte da ne ti e sprqlo.Kysmet za otricatelen rezultat!:)Ako symnenieto ti se porajda ot po-oskydno kyrvene,to qvno moje da e rezultat i ot dr faktori-stres,vreme,hormonalen disbalans...Ako imash vyzmojnost,idi i na lekar-dori i profilakti4no!Uspeh,mila:)