View Full Version : Normalno li e momichetata da pruckat????
cool_teen
09-29-2006, 12:41
Zdraveite, az sum momiche ot Pazarjik na 15 godini. Predi niakolko dni pravih sex sus priqtelq si i dokato toi me liube6e az prucnah leko. Stana mi doska gadno ,no ne kazah ni6to... toi su6to si zamul4a ,no po4ti vednaga kaza, 4e trqbva da hodi nqkude i dori ne svur6ihme. Ot togava dori ne mi e zvunql pisa mi nqkolko studeni sms-a ,no mislq ,4e ve4e ne me jelae i neznam kak da mu obqsnq ,4e i momi4etata pruckat ponqkoga. Neznam kak da si go vurna i kakva e pri4inata za negovoto otdrupvane, dali naistina gazovete mi sa namirisvali lo6o ili prosto se e otvratil zvuka.
Pomognete... molqqqq vi!!! :oops:
^DaRk_LaDy^
09-29-2006, 12:45
А ужас, горкичката. Еми помоли го да излезете. Попитай го защо е настъпила тази рязка промяна в държанието му спрямо теб. И ако е заради пръцкането (макар че се съмнявам) мм ... му обясни , че това е физиологична нужда и толкова.Айде успех!
dan4ooooo
09-29-2006, 12:54
hahahahahahahah muahahahah purdi6 a ahahahhaah :lol: :lol: :lol:
No_LiMiTe^f
09-29-2006, 12:56
Малеее милата!Тва е баси гадното!Не знам как ще се оправиш!Предлагам да си намериш нов приятел...естествено първо разбери дали заради тва се държи така с теб!
^DaRk_LaDy^
09-29-2006, 13:01
Малеее милата!Тва е баси гадното!Не знам как ще се оправиш!Предлагам да си намериш нов приятел...естествено първо разбери дали заради тва се държи така с теб!
ЕеЕ ти пък! Извини ме за израза ,ама заради една пръдня да си търси нов приятел е мн тъпо. Хахаха сори пак за израза :smt016
Това е груба селска проява пърденето! Нормално е да се получи край на връзката след като си имаш работа с простак
Zdraveite, az sum momiche ot Pazarjik na 15 godini. Predi niakolko dni pravih sex sus priqtelq si i dokato toi me liube6e az prucnah leko. Stana mi doska gadno ,no ne kazah ni6to... toi su6to si zamul4a ,no po4ti vednaga kaza, 4e trqbva da hodi nqkude i dori ne svur6ihme. Ot togava dori ne mi e zvunql pisa mi nqkolko studeni sms-a ,no mislq ,4e ve4e ne me jelae i neznam kak da mu obqsnq ,4e i momi4etata pruckat ponqkoga. Neznam kak da si go vurna i kakva e pri4inata za negovoto otdrupvane, dali naistina gazovete mi sa namirisvali lo6o ili prosto se e otvratil zvuka.
Обясни му, че пърденето е опит на гъза да запее.
Ако е пич ще схване и ловя бас, че в края на вечерта ще се окажете голи в банята ... пееики с гъзове и тествайки акустиката. :-D
има един лаф .... "не се прай и ти сереш ..." !!
KiLLeR_InSTiNkT
09-29-2006, 14:33
Принципно, това е защото влиза въздух във вагината и се получава нещо като пръцкане, но не е пръцкане. Случвало ми се е, но приятелят ми никога не ми е правил проблем за това, тъй като му обясних какво точно е....
Пък ако говориш за истинско пръцкане не знам - говори с него, може би си е помислил нещо....
Принципно, това е защото влиза въздух във вагината и се получава нещо като пръцкане, но не е пръцкане. Случвало ми се е, но приятелят ми никога не ми е правил проблем за това, тъй като му обясних какво точно е....
Пък ако говориш за истинско пръцкане не знам - говори с него, може би си е помислил нещо....
Случвало се е голямата работа, съмнявам се, че е заради това
"""""""има един лаф .... "не се прай и ти сереш ..." !! """
=D>
Това е груба селска проява пърденето! Нормално е да се получи край на връзката след като си имаш работа с простак
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
хахахаахахахахахахах "працнах леко
" вика хахахаах =D>
Ice_Kiss
09-29-2006, 15:39
Ако е пич ще схване и ловя бас, че в края на вечерта ще се окажете голи в банята ... пееики с гъзове и тествайки акустиката. :-D
:-D :-D :smt005 :smt005 :-D :smt005 :-D :smt005 :smt005
](*,) ](*,) ](*,) ужас...чак ми се доповръща
Най - вероятно не си пръцнала, а е влязъл въздух във вагината ти. Не мисля, че се сърди, трябва да е егати лапето... Говори с него.
^DaRk_LaDy^
09-29-2006, 19:41
:smt005 :smt005 :smt005 tX , този път наистина ме разби
bulgarche
09-29-2006, 19:42
Коментирахме го това един път. Не помня кои бяха участниците, но със сигурност едно момче и друго момче с приятелката си. КОментираха ако някой пръдне (не прицне) докато ебе...и момичето каза "и повече няма да ебе"...каза го най-спокойно поклащайки глава, след което естествено пак се почна някоя олигофренкса тема.
Естествено че и момичетата отделят газове...няма к'во да се лъжем. Това е като "мастурбират ли", "серат ли" (без извиниения) и т.н.
Просто е гадна ситуацията в която си го направила. Ако те е загърбил заради това...е бунак ;)
Тва е станало само щото си пръцнала лекичко.Ако се беше изпъдряла като хайдутин въс Витоша щеше много да ти се зарадва!
^DaRk_LaDy^
09-29-2006, 19:46
Тва е станало само щото си пръцнала лекичко.Ако се беше изпъдряла като хайдутин въс Витоша щеше много да ти се зарадва!
ХАХАХАХАХАХАХХ , ще ме разбиете :smt005 :smt005
Пръдла :lol: \:D/ :smt016 =; =D> =D> \:D/ =D> \:D/ =D>
WILD__BOY
09-29-2006, 19:56
Добре, че не си му се изсрала на лицето! Бати отвратителната работа!
Ice_Kiss
09-29-2006, 20:05
ХАХАХАХАХАХАХХ , ще ме разбиете :smt005 :smt005
:smt005 :smt005 :-D мен също :-D :-D :smt005
копеле кво да ти кажа... аз съм момче и пърдя по цял ден и се чувствам адски добре... пърди си когато и където поискаш и да не ти пука
шото си пръдла ма.. как може докато те пляка да му се изпърдиш, хубуу че пича не е пукнал :smt017
ХахАХХАхАХХАхаХАхХаХ,ПРЪР� �НАХ!! ХАХахХАхАХ :lol: :-D
еми кажи му хубав човек лоши раоти в него не държи и готово :)
изпърди си се хубаво девойко! момъка въобще да не те притеснява :) ако трябва в носа му пръдни.. пак да не ти пука!
emi toq qvno e bil kreten....trqbvalo e da ti zatvori duparata 4e da nea ot de da pardish :P Otprede ne vqrvam da uspeesh da izkarash gazove ;P
Viktoriq_
09-29-2006, 21:28
Абе да не ти пука ... То тапотията ходи по хората ! ;)
само нема да се плашиш копеле ...
Яко секс и т'ва е то !!!
с неги и без него ... секс да има ;)
http://e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1524 :roll:
ииии /не си спомням източника ама и тя май е от e-bane.net/ :
ОДА ЗА ПРЪДНЯТА
Пърдете братя без стеснение,
не се измъчвайте от зор.
Защо е туй ограничение,
Където нужен е простор…?
Пръднята братя е физиология,
и рядъk кавалерски жест.
Във нея няма демагогия,
а доблест, рицарство и чест.
Пръднята братя дар божествен е.
Че само здравий гъз пърди.
А щом е гръмка и тържествена
тя нивга не смърди.
Пръднята братя е изкуство,
Прекрасен музикален дар.
Като пърдиш, пърди със чувство,
с квалификация и жар!
Темата е просто прекрасна. Гарантиран смех.
ако те е срам да си признаеш,замажи положението като му кажеш че ти е влязло въздух в вагината ти :)
ахаххаха малее...ти мое да си му докарала трайна травма на тоя човек бе! може повече да не погледне женско дупе...ти си зло! :smt011 ся може да има психическо разстройство бе разбираш ли че и за него е сериозен проблем...замисли се..;Р
Metalidz
10-01-2006, 18:37
КУЧКА! НЕ ТЕ Е СРАМ ДА ПЪРДИШ, И ТО ЛЕКО?!
cool_teen
10-01-2006, 19:54
ami neznam za6to na nqkoi im e tolkova sme6no i za6to dori mew psuvat??? ne go razbiram, uj saita e da nameri6 otgovor na nqkoi problemi ,a tuk vseki te vzema za meze i se po4uvstvah o6te po-gadno.
ot druga strana blagodarq na vsi4ki,koito se opitaha da mi pomognat, zamazah polojenieto s tova s vaginata, makar i da ne go razbiram... noo sega sme si zaedno i dori o6te nqkolko prucvah i mu kazvah 4e e ot vaginata...4uvstvam se mnogo po-dobre.
thanx vi {}{}{} :D
baaah i gadoriqta az ako s`m na pi4a na mestoto shte te samoubiq!
ненормално е
CrazyWitch
10-02-2006, 10:03
Нормално е дори да пърдят за Бога.
Ем.. да ситуацията в която си пръднала не е много подходяща, ама то пък си идва като божи дар.. Не може да го върнеш я.. Ко предпочита да му се оригнеш пред лицето ли ;-)
Наистина е кофти, ама ако те обича хахаха за едната пръдня ли е?
Ако искаш и се насери докато го правите не ме интерисува ](*,)
horaaaaaaaaa uspokoite se :) to golqm smqh padna v taq tema ..ama qvno momi4eto e dosta mani4ko i o6te ne e razbralo 4e kogato vliza vazduh vav vaginata se polu4avat edni takiva nepriqtni zvukove... pak mom4eto ako naistina q otbqgva za tova kakto kaza nqkoi e golqmo LAPE..
No|Problem
10-02-2006, 19:01
ama ti naistina si ucelila momenta :-D
^DaRk_LaDy^
10-02-2006, 20:49
Умрях от смях с тея вашите мнения! Много сте готини! :smt005
cannabinoid
10-02-2006, 21:17
AXHAXAXXAXA shta eba v prydlata :D moje da mu umirishesh jivota na choveka ve.. toi moje da sa e oplashil.. sichko moje.. ti si vinovna ! ne e trqbvalo da pardish kat kon!
Вий пък сте едни тъпи копелета,моя се изпърдя без да иска на второто ебане. [-X :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ама не съм го оставила...Лапешка му работа...
Със старото ми гадже сме се пукали от смях като ми вкара повечеко въздух във вагината.При някои пози се вкарва прекомерно много въздух и като смениш позата се чува все едно си ял цяла седмица боб и леща.Смешно е наистина,ама си е човешко,както и да си пръднеш.
На мен ми се е случвало със бившия да залягаме на пода от смях от такова пръЦкане,но след това си довършваме ебането.Евала на такива момчета и мъже,които не обръщат внимание на подобни неща.
ULTRA