View Full Version : Обичам баща си
просто споделям
09-29-2006, 13:12
Аз съм му дъщеря. Кръстена съм на него, в семейството ме наричаха галено като него. Сега съм почти на 18 години. Почти на толкова, на колкото беше татко, когато ни го отне един страшен човек... Помня всичко и никога не съм се опитвала да забравя каквото и да било от случилото се с мен или моето семейство (колкото и да разчитат на това неприятелите ни). Не се вкопчвам в спомените си, както правят хората, склонни да превръщат нещастията в есенция на живота си. Аз просто живея с тях. Много обичам баща си. Толкова силно, колкото други хора го мразят. Безсилна съм да накарам другите да го обичат. Нямам и подобен стремеж, както го нямаше и баща ми.
Също като него аз искам само разбиране.
Lorraine
09-29-2006, 13:34
съжалявам мила..но какво е станало..кажи поне за да ти олекне.. :|
WILD__BOY
09-29-2006, 13:51
Много лирично го разказа и не схванах точно какво се е случило.
Ако питаш мен никои не схвана :)
kofti_nick
09-29-2006, 14:51
Ще ни свениш ли кво точно е станало ? :shock:
cS_LaMeRkA
09-29-2006, 14:51
:smt017 =D>
gangbang
09-29-2006, 15:02
... споминал се е човека, до колкото се разбира от тва дето го е писала
Сега съм почти на 18 години. Почти на толкова, на колкото беше татко, когато ни го отне един страшен човек.
Извинявай, но ти на колко си била, когато баща ти е бил на 18, т.е. присъствала ли си на случая или знаеш това от разкази...Защо не обясниш малко повече.
Lorraine
09-29-2006, 17:11
не й се нахвърляйте така де..мила кажи кво е станало.. #-o
Eleonora
09-29-2006, 17:13
Много е хубаво, че обичаш баща си толкова много.Но разкажи де...каква е причината, какво те накара да споделиш с нас :D
Тази тема ебавка ли е...Ако си на 18 и баща ти е бил на 18, когато си го загубила, то е невъзможно да си била голяма, когато това е станало.
Всеки обича своя баща. Точно толкова колкото тебе, но никой не оценява нещо, докато не го изгубят.... Това е един факт!!!