View Full Version : за вас звучи тъпо,обачи за мен...
търся помощ
09-30-2006, 12:47
Здравейте всички,за пъри път влизам в този форум да си излея душичката.Значи след седми клас влезнах в гимназията на моето училище харесвам един от по-големите класове.Забелязвала съм,че като мина покрайнего само ми се усмихва,като минава през нашия етаж(този дето учим ние 8 класниците)постоянно гледа към моята стая и като съм навън приятелките ми казват,че постоянно гледа към мен(това значи ли нещо?)Срам ме е да отида да се запозная с него.Незнам точно какво да му кажа.Вчера едно момиче от неговия клас ми каза,че той май знае,че го харесвам(което ме уплаши,защото сега си мисля,че ме гледа така миличко,защото знае).Според мен и той не е безразличен.Обаче незнам какво да правя,страх ме е да не ме отхвърли ако знае..а вторият ми въпрос е дали тези усмивки и погледи могат да значат нещо? П.П:Извинете ако имам правописни грешки.Знам,че съм малка,но просто незнам какво да правя :smt009 :smt009 Много ви моля да ми помогнете
търся помощ
09-30-2006, 12:51
извинете за това Заглавие: за вас звучи тъпо,обачи за мен... исках да напиша оваче ама съм объркала буквите
Tempestjuji
09-30-2006, 12:57
провокирай го да се запознае с тебе..инпровизирай...
nikinkaaa
09-30-2006, 13:13
Дам
:arrow: Аз мисля че те харесва
Crazy_teen4e`f
09-30-2006, 13:15
Изглежда,че той също не е безразличен към теб,така че действай.Върви при него и му кажи "хайде да се запознаем" или нещо от тоя сорт.Не се притеснявай,всичко ще си дойде на мястото (: Успех!
m1rka6t0_k0ti
09-30-2006, 13:20
мн е прав накрай го той сам да дойде да се запознае с теб това е якото и тогава ще видиш дали те хареса ясно ми че не знаеш как но помисли като познаваш някоя от неговия клас е още по хубаво говори с нея какво харесва макар това вече малко е тъпичко де..... ем незнам ако не го провокираш иди това може да му направи впечатление че си отракана а не няква свита а пък за погледите да ти кажа и мен мн момчета ме гледат ма това не значи нищо от една страна се радваш ,защото го харесваш но ти го гледаш само от твойта гледна точка прави се малко че вече ти е се тая за него и така може сам да дойде да се запознае с теб като те погледне се обръщай и не го гледай макар да го харесваш и да се запоинтересува =) не си малка и аз съм зайка в моито даскало( 8 клас ) ма вече си ги въртя филртовете просто трябва да се отпуснеш малко =) :D :D :D хайде ти си накарай го да те гледа да се заинтересува от теб а аз ще си напиша подобния проблем на друго място ьаьаьа айде успех мила 8) :) :) :) :D :-D :-D :-D
m1rka6t0_k0ti
09-30-2006, 13:24
Изглежда,че той също не е безразличен към теб,така че действай.Върви при него и му кажи "хайде да се запознаем" или нещо от тоя сорт.Не се притеснявай,всичко ще си дойде на мястото (: Успех!
хаххаах НЕ МУ КАЗВАЙ ЗА НИщО НА СВЕТА ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ аххаа по добре да му кажеш забелязах че ме гледаш ала бала ако му кажеш хайде да се запознаем той ще ти се изсмее може да се запознаете ма после ще се просълзи от смях знам го от личен опит едно момче дойде ей така да се запознаем и кат се запознахме после просто не спрях да са смея хахахахаха недей да падаш толкова ниско че чак до хайде да не си 1 клас хахахахахах
търся помощ
09-30-2006, 13:25
прави сте ама както ви казах ме е страх да не ме отхвърли
търся помощ
09-30-2006, 13:26
хаххаах НЕ МУ КАЗВАЙ ЗА НИщО НА СВЕТА ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ аххаа по добре да му кажеш забелязах че ме гледаш ала бала ако му кажеш хайде да се запознаем той ще ти се изсмее може да се запознаете ма после ще се просълзи от смях знам го от личен опит едно момче дойде ей така да се запознаем и кат се запознахме после просто не спрях да са смея хахахахаха недей да падаш толкова ниско че чак до хайде да не си 1 клас хахахахахах определено няма да го кажа това :mrgreen:
Най-вероятно е абсолютно безразличен, но ти си сдухана пуберка и си внушаваш, че момчето по което си падаш е лудо по-теб за да си вдигаш самочувствието. Има и възможност да те харесва, но цяла гимназия само ще те гледка скришно щото сигурно е поредния сдуханяк. Ако пък е пичът на даскалото иска да те изчука, после да се похвали на всички и да те докара до самоубийство.
Пък я си помисли - дори и да сте влюбени и да тръгнете след 2-3 месеца ще скъсате и няма да можете да се гледате.
Има ли смисъл?
leko_otkachena
09-30-2006, 14:00
Най-вероятно е абсолютно безразличен, но ти си сдухана пуберка и си внушаваш, че момчето по което си падаш е лудо по-теб за да си вдигаш самочувствието. Има и възможност да те харесва, но цяла гимназия само ще те гледка скришно щото сигурно е поредния сдуханяк. Ако пък е пичът на даскалото иска да те изчука, после да се похвали на всички и да те докара до самоубийство.
Пък я си помисли - дори и да сте влюбени и да тръгнете след 2-3 месеца ще скъсате и няма да можете да се гледате.
Има ли смисъл? of toq pa se v nqkoq tema she se izqvi nqkoi takuf kato tebe
tedy1_baby
09-30-2006, 15:22
sled kato vidi6 4e toi te gleda,ti pyk mu hvyrli nqkolko prodyljitelni stra6ni pogleda v tip"kvo iska6 ot mene be idiot".ako naprimer i sledva6toto mejdu4asie te gleda po sy6tiq na4in,otidi pri nego i go pitai za6to te gleda taka.dane bi da iska da te pita ne6to.ot tam vsi4ko 6te si doide na mqstoto.aide kysmet
Hmmm...q idi do nego i go pitai kvo me zqpa6?Ne gubi6 ni6to :mrgreen:
търся помощ
09-30-2006, 17:36
Hmmm...q idi do nego i go pitai kvo me zqpa6?Ne gubi6 ni6to :mrgreen: дам не губя нищо ама ще изглежда някакво тъпо
Ама виж-той дори и да знае,че го харесваш като нищо може и да не ти се усмихне така.Ако ти си му безразлична и не се интересува от теб въобще нямаше да те погледне.
търся помощ
09-30-2006, 18:13
Ама виж-той дори и да знае,че го харесваш като нищо може и да не ти се усмихне така.Ако ти си му безразлична и не се интересува от теб въобще нямаше да те погледне. ама права си аз пък какво му мисля толкова,обаче една приятелка каза,че може да се сприателя с момчето което двежи с него,понеже го познавам(ама много бегло)иначе според мен не е лош вариант
m1rka6t0_k0ti
10-01-2006, 21:09
Има ли смисъл?
има го и такъв вариант и ми се е случвало само да си внушавам а то ко нищо такоа тка че да разбере нещо поне а недей да бързаш да му се впускаш с обяснения =] :-D :-D :-D
morsheeba
10-02-2006, 06:19
na4i skupa spored mene e normalno da ne mu se navira6 da se zapoznava6 s nego 6toto ako ti otide6 toi 6e se po4uvstva poluskan!6tom toi te haresva(kakto predpolaga6)za6to toi ne se zapoznae s teb a, zamislqla li si se?teq po golemite mom4eta tursqt po malki 6oto tehnite naborki ne im obru6tat vnimanie i mn se luskaqt ot tva 4e momi4eta kato teb hlutvat do poluda po tqh samo ot edna usmivka ili mil pogled!mislq 4e trqbva da iz4aka6 o6te i da vidi6 kvo 6te napravi toi napravi taka 4e toi da ne se 4uvstva vse edno si mu v krakata imai malko dostoinstvo be momi4e!ako pi4a te haresva mislq 4e e redno toi da ti oburne vnimanie i da se zapoznae s teb a ne ti...
IKisseDAGirL
10-02-2006, 07:15
най-големият ти проблем е, че все се чудиш какво би си помислил, как би реагирал, как би възприел ако направиш това или онова.. дали ще изглежда тъпо или не, с какво впечатление ще остане той, как ще му прозвучи, какво мнение ще има за теб и т.н. и т.н... :?
отпусни се малко бе момиче =;
ако те отхвърли, живота не свършва до там, има още хиляда като него :wink:
а и да ти кажа аз като харесвам някой, и най-глупавото и смешно нещо да направи, пак ми се струва сладко :D така че ако той те харесва, нищо няма да е от значение за него - каквото и да направиш или кажеш, ще му допадне ;-)
пък ако не те харесва, колкото и на ниво да се държиш, колкото и добро впечатление да се опитваш да направиш, ще е все същата
просто нищо не губиш да пробваш, пък каквото стане
най-важното е да не ти пука от резултата, направи го заради тръпката, заради самия опит :)
по-зле ще е да бездействаш, защото след време може да се самообвиняваш, че си била толкова схваната и не си предприела нищо :| избора си е твой
white_chik
10-02-2006, 07:20
Според мен усмивка,поглед или нещо такова не значи задължително,че те харесва.Ще те посъветвам,без да се срамуваш,да се запознаеш с него,пък каквото стане.От личен опит ти казвам,че с чакане нищо не става
Може би не е безразличен към теб!Но , все пак трябва да разбереш със сигурност , какви са чувствата му!Мойе да саздадеш ситуация , подходяща за запознанство, а след като се запознаете мойе да започнете да се зближавате!след , като се запознаете ше го опознаеш по-добре и ще разбереш дали и той те харесва(дано да е така :smt016 )Не трябва да се страхуваш!!!Деиствай!Веднаж се живее!
delfin4eto
10-02-2006, 14:34
Може би не е безразличен към теб!Но , все пак трябва да разбереш със сигурност , какви са чувствата му!Мойе да саздадеш ситуация , подходяща за запознанство, а след като се запознаете мойе да започнете да се зближавате!след , като се запознаете ше го опознаеш по-добре и ще разбереш дали и той те харесва(дано да е така )Не трябва да се страхуваш!!!Деиствай!Веднаж се живее!
Само да кажа , 4е това е от мен!И да добавя, трябва да рискуваш , защото в живота нищо не идва на готово!
detelina
10-03-2006, 07:51
трябва да отидеш при него но не да му кажеш"искаш ли да се запознаем"- тъпо е.Отиди и му кажу например"защо ме зяпаш"-в смисъл дръж се нахакано а не отачаяно влюбено явно и той не е напълно безразличен
m1rka6t0_k0ti
10-03-2006, 17:02
[quote="morsheeba"]na4i skupa spored mene e normalno da ne mu se navira6 da se zapoznava6 s nego 6toto ako ti otide6 toi 6e se po4uvstva poluskan
споредм мен няма да се почувства полъскан а ако не я харесва ше стане малко неловко щот ще покаже още повече интереса си към него и може да стане малко гадно шот да си каже тас ми са натиска нз си кво и да се откаже от нея а ако се прави че и е се тая а той знае че го харесва ще се запоинтересува малко или много какво става но незнам зависи от самото момче има мн варианти които да направи ако иде да се запознае с него може да се отдръпне но може и да му стане яко в всеки от вариантите има някакъв риск да се отдръпне дори и ако се направи че вече не го харесва :) :) :) така че сама трябва да си избереш един от всички и да го направиш но колкото се може по скоро и бързо действай защото може да го загубиш или да си фане друга за тва аз без да ми дреме дали примерно като харесвам две момчета и едното не стане нищо не ме ебе и си продълйаам с зарибявките с другото но действам бързо за да не изтърва и двамата макар малко може да мяза на курвенска история ма не ми дреме кат знам че не е тка хаха защото аз самата мразя да бъда сама :) :) :)