Влез

View Full Version : Нуждая се от помощ!

mimZzZ
09-30-2006, 16:40
Ето я и моята история ... Преди дже седмици тръгнах с едно момче. Всичко м/ж нас си варвеше супер преди да се случат някои нещица ... Ето ги и тях. Бившото ми гадже се занимава с комп-ри и понеже моя се нуждае от преинстал му се обадих да доиде да свърши тази работа . Казах това на Тошко (гаджето ми) и го питах дали има някакъв проблем и тои каза че няма , на следващия ден ми съобщи че едно момиче иска да излезе с него на кафе и че тя го е потърсила и аз нямах нищо против това те да излязат. Но вчера на даскало няината приятелка която е в моя клас ми каза че Тошко и е се е обадил. На момичето историята е:тои и се обадил да идят на кафе не само веднъж а и преди това, след това тя му е пратила смс колко часа и на кое място, и тои бил съгласен. Неговата история:тя му е пратила смс да идят на кафе (място и час), тои и е презаванял,тя му се е обадила и са се разбрали с точност каде и в колко часа, след това тои и се е обадил да и каже че няма да излязат, защото имал работа (и излезе с мен на кафе).На кой според вас да вярвам. Трябва ми чуждо мнение защото ако питам някоя приятелка тя ще е на моя страна и ще защити Тошко. ПЛС кажете какво мислите и ме посаветвайте. Благодаря на всички предварително !!!

П.С. С момичето не се имам изобщо и с неината приятелка също, преди години имахме някакви дразги.
С Тошко съм се занимавала мин. год но не тръгнах с него заради тъпия ми инат.

Destructive
09-30-2006, 16:49
Много се впрягаш,не го мисли толкова,това са глупости!

mimZzZ
09-30-2006, 16:50
Глупости от страна на момчето или на момичето ?

Valsotevs
09-30-2006, 16:52
da ti priznq 4esnu az li4nu ne razbrahmn dobre..no ot tova koeto razbrah opredeleno trqbwa da vqrvash na to6ko :) qvnu se poznavate ot dosta vreme a s teq momi4eta kakto ti sama kazvash 4e se nqmash mn s tqh....

Nightmare
09-30-2006, 16:52
Баси кашата. Защо се занимаваш с глупости? Поговори с приятеля си и му обясни какво са ти казали, нали уж трябва да си имате доверие. Ние не можем да знаем кое е вярното. До колкото знам в този форум гадатели няма. Не познаваме нито теб нито приятеля ти нито другото момиче. Имаш уста, използвай я!

mimZzZ
09-30-2006, 16:56
Говорила съм с него и за това написах неговата версия по въпроса, но 3 момичета ми казаха че той я потърсил пръв. Опитвам се да му имам доверие и искам но ... не знам

kofti_nick
09-30-2006, 17:27
Вярвай на Тошко :)

Jenninka
09-30-2006, 17:31
може би се е зидразнил за тва че твое бивше гадже е било у вас и е искало да ти го върне по някакъв начин.и аз съм го правила...

TeditoOoo
09-30-2006, 17:38
Ami mislq che nai-veroqtno se opitvat da ti napravqt gadno i si izmislqt.Syshto taka e vyzmojno vyprosnoto momiche da e poukrasilo istoriikata pred priqtelkata si,za da se pravi na "golqmata rabota" ili neshto takova.Est ne se izkluchva vyzmojnostta gadjeto ti da ne kazva istinata,no tova e malko veroqtno i spored men trqbva da mu imash doverie!

leko_otkachena
09-30-2006, 17:41
i az mislq,che e bilo za da ti napravqt kofti obache ako ne ti e dal povod za sumnenie ne se vruzvai

koalka
09-30-2006, 17:53
Говорила съм с него и за това написах неговата версия по въпроса, но 3 момичета ми казаха че той я потърсил пръв. Опитвам се да му имам доверие и искам но ... не знамА замисляла ли си се,че тези момичета може да те лъжат,защото те мразят и преди години сте имали дразги?Щом е бил честен да ти каже,че той е първи я е потърсил мисля,че не те лъже.А и не се имаш много много с тях,значи...лъжат поне според мен.

teardrop
09-30-2006, 19:51
Говорила съм с него и за това написах неговата версия по въпроса, но 3 момичета ми казаха че той я потърсил пръв. Опитвам се да му имам доверие и искам но ... не знамА замисляла ли си се,че тези момичета може да те лъжат,защото те мразят и преди години сте имали дразги?Щом е бил честен да ти каже,че той е първи я е потърсил мисля,че не те лъже.А и не се имаш много много с тях,значи...лъжат поне според мен.

Напълно съм съгласна :smt006

Obitax
09-30-2006, 19:56
10000 % maja ti kra6ka i 4uka 4ujdite jeni :D

:P
09-30-2006, 20:03
http://mobisms.bg/register/r/bib

Ne se vprqgai!!!
Razbiraemo e povedenieto ti,no vremeto 6te pokaje koe e istina i koe-lyja!!!
Ostavi sega ne6tata taka,pyk 6te razbere6,ako trqbva i ima ne6to za razbira ne!
Uspeh s Toshko!!!

http://mobisms.bg/register/r/bib

Mikohito
10-01-2006, 00:59
mimZzZ не се впрягай толкова невиждам защо обръщаш толкова голямо значение на това.Щом приятеля ти не е излязнал с нея а с теб и я е отрязал какво ти пука.Остави нещата така както са си ако има нещо ще разбереш и тогава ще действаш.

The`G_i_r_l
10-01-2006, 05:27
На него май не му се е харесало,че бившото ти гадже ще идва да ти оправя компа и е решил да те кара и ти да го ревнуваш :lol:

mimZzZ
10-01-2006, 05:52
Не знам какво ще стане , но снощи е бил на РД в моя вход цяла нощ ми е званял пращал ми е смс и то смс в които се съдържа "Обичам те" беше ми го написал даже и в чата. Сега като видях всичко това май май наистина го е направил от ревност. Днес ще си ходя на село и като се прибера ще го викна до нас да си поговорим а и да се видим. Ще го питам дали онова момиче го харесва и дали той нея. Сега чао от мен отивам да си науча :) И мн мерси на тези които дадоха савети и написаха това което мислят