Влез

View Full Version : раздвоение...със или без!?

неговото момиче
09-30-2006, 18:47
с него се разделихме, защото той ми изневери. но чувствата са си живи, знам.. и при него и при мен. обичам го и дори и сега да съм с друго момче, не мога да си забравя чувствата и огромната любов която изпитвах към него. но лошото е че той за мен е единствения ми близък човек, а той иска да си прекъснем отношенията, за да не боли толкова. а аз не мога да го загубя, прекалено много държа на него..а това няма нищо общо с онази любов.
незнам дали да се върна при него..дали да оставя момчето с което съм сега, само и само да не загубя един човек, без когото реално не мога. дали? дали пък трябва да си прекъснем отношенията окончателно..но знам че това не мога да го допусна, едва ли ще намеря отново човек, на който да мога напълно да се открия, било то приятел или гадже.
незнам какво да правя!

sunny_girl16
09-30-2006, 19:12
Прости му и се съберете! Избери това, което те прави щастлива и слушай сърцето си! :-)

leko_otkachena
09-30-2006, 19:13
Прости му и се съберете! Избери това, което те прави щастлива и слушай сърцето си! :-) i as mislq taka :-) samo pomisli dali shte naranish drugoto momche

неговото момиче
09-30-2006, 19:28
ами... аз не го обвинявам за това, че ми изневери никога не съм го обвинявала. защото аз не бях в страната и го разбирам. но някакси просто отношенията ни се влошиха. и се разделихмe. но разбираме че сме си страшно близки и точно това не трябва да разваляме. и знаем, че ако се съберем сигурно ще бъде много, ама много трудно. сега ни е добре и всичко си споделяме. просто като съм с това момче, го виждам как страда и се измъчва, че някой е заел мястото му. а и той ми го каза. ааа той определено не го заслужава. така и мен ме боли, а и имам чувството че правя много нередни неща. например че съм с друг..

koalka
09-30-2006, 19:33
Ами според мен трябва да се съберете.И двамата се обичате-защо да се измъчвате?Пък и защо трябва да лъжеш сегашното си гадже?Според мен бившият ти не е прав,че твърди,че ако се съберете ще ви боли.

leko_otkachena
09-30-2006, 19:35
Ами според мен трябва да се съберете.И двамата се обичате-защо да се измъчвате?Пък и защо трябва да лъжеш сегашното си гадже?Според мен бившият ти не е прав,че твърди,че ако се съберете ще ви боли. prava si ne e prav obache ot edna strana shte naranqt i drugoto momche

:P
09-30-2006, 19:36
Ами според мен трябва да се съберете.И двамата се обичате-защо да се измъчвате?Пък и защо трябва да лъжеш сегашното си гадже?Според мен бившият ти не е прав,че твърди,че ако се съберете ще ви боли.

http://mobisms.bg/register/r/bib

i az taka mislq!!!

alkobalko
10-01-2006, 06:48
И аз съм за. Няма смисъл да се измъчвате повече.

IKisseDAGirL
10-01-2006, 07:12
аз пък съм против да се събирате - веднъж кажеш ли край, няма смисъл повторно да се обръщаш назад, било каквото било, време е да си продължите живота и всичко да си остане само в спомените :wink:

освен това той ти е изневерил, а един път това случи ли се, винаги има вероятност да се повтори, никога вече няма да можеш да си напълно сигурна в него :?
а и щом отношенията ви са се влошили... вероятно сте си дали един на друг всичко, което сте могли и просто е дошъл момент, в който е нямало по кой друг път да поемете, освен по пътя на разколебаването на отношенията.. :| когато един от двамата се промени.. или пък точно поради липсата на промяна, на разнообразие в една връзка, почти винаги се случва това

detelina
10-02-2006, 17:35
първо ако те обичаше толкова колкото казваш нямаше да ти изневери а и на колко си години това са преходни неща и аз съм преживявала подобно нещо ще го преживееш това е моментна слабост по добре се разделите и ще видиш че с времето всичко ще се заличи

тон1
10-02-2006, 18:21
Като го обичаш ако още имаш шансове тръгвай с него и му прости... Понякога трябва да си с егоист,кво като скъсаш с другото момче,супер тъпо е да продължиш връзка която 'няма бъдеще' :)

iiirish
10-02-2006, 20:36
аз съм на мнение, че всеки заслужава втори шанс, защото няма безгрешен човек. но както всяко правило си има изключение, така и при мен го има: никога не бих допуснала до себе си човек, който ми е изневерил по един или друг начин! веждън предал доверието ти, веднъж заменил те за друга, той няма място вече в живота ти!