View Full Version : Въпрос към момичетата,моля погледнете!
Обичам когато сме прави с гаджето и се целуваме да прокарам ръка по дупето й,много възбуждащо ми действа,обаче се чудех какво е вашето отношение (на жените) към това? Харесва ли ви,или не ви харесва? И защо не съм видял момиче да го прави?
maybelline
10-01-2006, 08:34
На мен ми харесва когато гаджето ми го прави,стига да не е всеки път.Като се целуваме,повече ми харесва да ме гушка,вместо да ми обарва дупето,но и второто не е зле.А момичетата не го правят,защото мъжките дупета,не са така нежни като женските;)
хаха от къде знаете,щом не сте пробвали? :)
sweet sac®ifice
10-01-2006, 08:47
хаха от къде знаете,щом не сте пробвали? :)
По пътя на логиката, може би... :-s
Aaa,що мислиш,че момичетата не хващат приятелите си за задника?Аз моя съм го хващала :lol:
sweet sac®ifice
10-01-2006, 08:56
Aaa,що мислиш,че момичетата не хващат приятелите си за задника?Аз моя съм го хващала :lol:
И това е вариант :lol: :lol: :lol:
Th3WildAng3l
10-01-2006, 09:23
И аз, и аз :mrgreen:
А за въпроса ти - за мен лично ми харесва.
Харесва ми,действа възбуждащо.
AngelOfDarkness
10-01-2006, 18:37
Харесва ми, и съм го правила на гаджето си O:)
И това е вариант :lol: :lol: :lol:
мно як подпис маиинаа !! картиш от секаде .....
No_LiMiTe^f
10-01-2006, 20:10
И на мен мн ми харесва!:)
shadow4e
10-01-2006, 20:12
харесва ми и аз го правя. и на мъжете им дейстав възбуждащо да ги хванеш там!
kaka0155
10-01-2006, 20:24
На мен много ми харесва и освен това много често и аз го правя с дупето на гаджето и мисля, че и на него му допада, даже и когато се разхождаме движа с ръка в задния джоб на дънките му и си пощипвам лекичко от време на време, `щото си ме кефи!
MalKa_BLuDnica
10-01-2006, 22:09
daa...ne samo na mujete im deistva vuzbujda6to \:D/ \:D/
sexy_dizzy
10-14-2006, 14:51
Защо момичетата да не барат момчето по дупето.Аз моя често си го хващам за дупето.Нищо лошо няма.Къде е казано, че само момчетата трябва да го правят.
Еми да и аз го обарвам къде ли не... Не само по дупето, ами където набарам. Няма лошо! И аз много обичам да ме обарва където поиска.
dudeto_sy
10-14-2006, 16:18
Ами то това е много индивидуално нещо... На мен лично не ми харесва. Защо момичетата не го правят, ами явно вие момчетата не споделяте, че ви харесва това нещо.
christina_aguilera
10-14-2006, 16:21
:smt019 :mrgreen:
зависи дали се целуваме във водоравно или хоризонтално положение... случва се и не мисля че е нередно... и че не е често срещано
SANDRETO
10-14-2006, 18:47
mii az i go pipam po dupeto,toi si e moi vse pak :D kvo tolkova ima,qko e da i da te pipat po dupeto,ama zavisi ot situaciqta
.......момичетата не го правят,защото мъжките дупета,не са така нежни като женските;)
Но пък мъжките дупета са стегнати, здрави и твърди, което е страхотно. Аз например много обичам да пипам дупето на мъжа ми...и да го гледам в гръб като ходи гол след баня....ммммм
и кво общо има това със секса? :smt017
MalKa_BLuDnica
10-14-2006, 23:02
qko e..az obi4am :smt007
tedinkata_
10-15-2006, 06:56
xa :) estetetveno 4e obicham :-D kefi me i da pipam dupeto na gadjeto :oops: =P~
И защо не съм видял момиче да го прави?
защото не си ме виждала мен ;) мале обожавам му дупето на моя и постоянно ръцете са ми там \:D/ когато е удобно и прилично де.. O:)
eminemcho
04-25-2013, 17:48
определено ми харесва и аз съм го правила на гаджето ми много пъти или просто сложа ръката си в задния джоб на дънките му
На мен много ми харесва и освен това много често и аз го правя с дупето на гаджето и мисля, че и на него му допада, даже и когато се разхождаме движа с ръка в задния джоб на дънките му и си пощипвам лекичко от време на време, `щото си ме кефи!
:Д:Д:Д Съмтинг лайк дат. Иначе СТАРА ТЕМА! :О
CheFfo0o
04-25-2013, 19:30
tc
Харесва ми, но и без да се целуваме ме хваща за дупето.
Харесва ми да го правя и да ми го правят, ако това е въпроса ти щото не разбрах какво точно питаш да се прави.