View Full Version : moje li da ima lubov ot raztoqnie
awanturistkata{P}
10-01-2006, 14:05
imam pr ot 4 meseca...sled kato se svalqhme 3 meseca predi tva...v momenta toi e v 4ujbina...tam 6te u4i ....az mn go obi4am i znam i 4e i toi me obi4a mn...no si4ki okolo mene sa na mnenie 4e toi 6te mi izneveri tam...trqbva li da mu imam slqpo doverie(a az go imam i dokato ne go hvana sama nq da se razubedq) kakvo mislite za vrazkata ot raztoqnie...kakvi sa 6ansovete da se zapazi...ima li drugi v sa6toto polojenie i kakvo e stanalo nakraq...
kofti_nick
10-01-2006, 14:11
Тва не е проблем :)
fuck_you_baby
10-01-2006, 14:43
mi edvali 6te se zadarjite dalgo vreme zaedno(ot li4en opit go kazvam)......no pak koi znae :roll:
leko_otkachena
10-01-2006, 14:44
emi az mislq,che e vuzmojno
ако си тъп може... аз никога няма да се влюбя в жена с която кореспондирам и знам примерно че живее и винаги ще живее във примерно в лондон
leko_otkachena
10-01-2006, 14:47
ако си тъп може... аз никога няма да се влюбя в жена с която кореспондирам и знам примерно че живее и винаги ще живее във примерно в лондон pff za tebe sichki li sa tupi?
animalita
10-01-2006, 14:55
А той кога ще се върне? Има ли възможност да се връща по често?
По принцип е възможно:) Всъщност най-хубавите връзки, за които се сещам в момента в началото са били от разстояние.:)Така че не се притеснявай:) Живей си живота и се радвай на това, което имаш. Не си позволявай, обаче да пропуснеш хубавите моменти, ронейки сълзи за това, че е далеч от теб...Обичай го и му вярвай, пък да става каквото ще. Просто недей да си хабиш нервите и да си усложняваш живота с разни мрачни мисли!
Успех!
IKisseDAGirL
10-01-2006, 14:56
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57494
отговорила съм ти в тази тема
няма какво повече да добавя 8)
awanturistkata{P}
10-01-2006, 14:57
uf toi nqma da ostane tam zavinagi...6te si idva sredno za 5 meseca godi6no...ako ne i pove4e...
strange__
10-01-2006, 15:05
Аз не бих имала подобна връзка...тоест в София разстояние може да има дори и двамата да сте от града :lol: Но за връзка на 300-400 км,не мерси =;
sweet_DENI_f
10-01-2006, 15:30
хмм познато м ие това ... лятото ходех с 1 момче месец доакто бях при роднини в едни градче , но много силно се привъразх към него ... аз там си ходя всяка ваканция , но все пак на моята възраст (8ми клас) е почти невъзможно да се поддържа връзка от разстояние ... в моя случай е лесно - разбрахме се всек ида прави каквото си иска а следващият път като си отида пак там ще видиме просто как са се развили нещата ... ако той вс еоще изпитва същите чувства към мен и аз към него може би там отново ще се водиме че ходим пък ако ли не - ще останем поне добри приятели :) Аз вече се примирих с тази мисъл ... сега в края на седмицата ще отида там в тва градче сам оза 2-3 дни и ми е интересно какви ли ще са му отношенията към мен ...
lady_bird
10-01-2006, 15:31
raztoqnieto ne e problem! :)
ако си тъп може... аз никога няма да се влюбя в жена с която кореспондирам и знам примерно че живее и винаги ще живее във примерно в лондон pff za tebe sichki li sa tupi?да
Ами какво да ти кажа...ако се обичате естествено,че е възможно.Но любовта трябва да е много силна,за да издържи на това изпитание.Надявам се че вашата е.Това е добре,че ще си идва за по 5 месеца,а не по цяла година да не се виждате.Наистина ще ви е много трудно без да се виждате и без някои други неща(сещаш се),но казах ти,ако се обичате много силно ще издържите.Но все пак поговори с него и му кажи всички тези неща и все пак решете дали си струва-дайте реална оценка на отношенията ви.Дали и той може там да не се изкушава и да ти изневери.
awanturistkata{P}
10-01-2006, 17:37
nie sme govorili mn po toq vapros....i toi kaza 4e naistina me obi4a stra6no mnogo i ne bi mi izneveril...kolkoto do seksa za nas tva ne e nai vajnoto...az silno varvam 4e 6te uspeem da zapazim otno6eniqta si...no mn malko sa horata koito me podkrepqt :smt010
Не!!! Не е възможно. Аз съм супер голям оптимист, но такова животно няма. Е всичко зависи от обстоятелствата, но ако е типичната любов от разстояние, при която се виждате мах 1 път годишно, просто не става.
DevilWish
10-01-2006, 18:01
AKo naistina te obi4a nqma za kakvo da se pla6i6!
awanturistkata{P}
10-01-2006, 18:09
ma toi 6te si idva tuka...3 pati godi6no ob6to za okolo 5-6 meseca...ne e 1 pat godi6no...
detelina
10-03-2006, 07:37
щом му имаш доверие и ако той наистина те обича толкова колкото казваш защо да не съществува любов от разстояние