View Full Version : Въпрос!! Колко струва една операция на носа?
които знае или си е правил да пише какви са цените...10x предварително
Много, ужасно много.
1000евро-2000евро. Зависи от хирурга.
Глупости.Цените варират от 500 до 700 лева.Зависи при кой лекар си.
SwEeT^hIlArY
10-01-2006, 16:56
abe vie hora normalni li ste?Za kakvo vi e da si pravite promqna na nosa?Tova e glupost.Nqma da stanete po krasivi ot tova.I znaete li za6to? Za6toto tova koeto e krasivo e estestveno , a taka vie 6te ste izkustveni !!moje da imate pravilen nos, no tova nqma da e va6iq nos.Moje da si ima6 kriv nos i pak da si mn po 4aroven ot toq s praviq si nos.Moq savet e da ne pravite tova [-X Uprekvaite me ako 6tete ako iskate me poslu6aite, no tova si e moe mnenie.
abe vie hora normalni li ste?Za kakvo vi e da si pravite promqna na nosa?Tova e glupost.Nqma da stanete po krasivi ot tova.I znaete li za6to? Za6toto tova koeto e krasivo e estestveno , a taka vie 6te ste izkustveni !!moje da imate pravilen nos, no tova nqma da e va6iq nos.Moje da si ima6 kriv nos i pak da si mn po 4aroven ot toq s praviq si nos.Moq savet e da ne pravite tova [-X Uprekvaite me ako 6tete ako iskate me poslu6aite, no tova si e moe mnenie.
I az taka mislq!pyk i 1 priqtelka si napravi operaciq i da kaja 4estno nosa i pak ne e kato xorata!ima nqkakvi top4eta koito se obrazuvaxa sled operaciqta!
Пак зависи от операцията и хирурга,но аз съм се интересувала за цена и доколкото знам е 4000-5000
В Труд четох се била 660 лв
az_slunceto
10-01-2006, 19:01
които знае или си е правил да пише какви са цените...10x предварително axaxaxaxaxa :smt005 ty da ne si kato penio be :smt005 [-o<
които знае или си е правил да пише какви са цените...10x предварително axaxaxaxaxa :smt005 ty da ne si kato penio be :smt005 [-o<
Напълно възможно това да е и той.
az_slunceto
10-01-2006, 19:10
Напълно възможно това да е и той.a taka samo za svedenie toi e v big brother 3 :mrgreen:
GLeZoRanA
10-01-2006, 19:43
Напълно възможно това да е и той.a taka samo za svedenie toi e v big brother 3 :mrgreen: Ограничен народ сте ей ...
По темата мисля , че са над 1000 лева .Влез в сайта на Доктор Сердев например ;) (www.google.com :D ) или в сайта на някоя клиника то за всяка си е индивидуалнооо :)
kofti_nick
10-01-2006, 20:03
Зависи и сложността на операцията
moonbeam
10-01-2006, 20:49
da,zavisi ot slojnostta na operaciqta,edna pr si napravi tazi godina i be6e 700lv
P.S.SwEeT^hIlArY za teb horata,koito iskat da se 4uvstvat dobre qvno sa nenormalni #-o kakvo tolkova,za6to se preuveli4ava tova ](*,)
az moga da ti remontiram nosa ra4no :) samo mi dai 6ans i pole za izqva :D
IKisseDAGirL
10-02-2006, 11:02
момичето не ви пита за мнението ви дали да си прави или не :roll:
относно цените :arrow: до колкото знам, от 500 до 800лв някъде
not_the_same^
10-02-2006, 12:27
emi da taka e oba4e si pomisli:
tq/toi go iska, moje da ne go pravi zaradi 4ujdoto mnenie
puk i tova 6te i/mu vdigne samo4uvstvieto pyk i ako se e kompleksirl/a nqma ni6to lo6o ;-)
смятам .че това никак не е смешно,има много хора които не харесват носа си,а и тя не те пита за тъпото ти мнение което си пуснала,а за цена,като не знаеш- не пиши тук
а по темата някаде около 1000 лв. зависи каде си направиш операцията.
значи..
1.момче сам
2.боксиор сам и ми е чупен 2 пъти носа и в момента не е изобщо нос
3.
az moga da ti remontiram nosa ra4no :) samo mi dai 6ans i pole za izqva :D нямаш проблем ...ела да се пробваш...после двамата ще ходим на хирург..само дет ти ще ходиш и до зъболекар
:twisted:
s nai-nova tehnologiq struva 2000lv i az ne si haresvam nosa i shte si pravq takava operaciq uspeh