Влез

View Full Version : Отказвам се от жените!

mrsy
10-01-2006, 16:48
Отказвам се от жените. Вече не искам да имам нищо по-сериозно от приятелки ... Като съм с момиче вместо живота ми става ад. Защо всички момичета са такива ? Все искат нещо в повече и дори и човек да няма възможност те продължават да настояват ? Омръзна ми да им слушам оплакванията. Коя се скарала с приятелката си, с сестра си или там с когото и да е и да ми развалят настроението! Защо жените са такива? Мислят само за себе си, но не и за другите [-X Сбогом момичета :smt019

mechtaq_za_teb
10-01-2006, 16:51
:shock: eee az bih kazala 4e tiq neshta,koito izredi ne se otnasqt za vsi4ki momi4eta!Vseki si ima dobri i loshi strani.Kato si reshil da ser otkazvash ot momi4etata okay!da vidim kolko shte se otkajesh!

mercedes_bentz
10-01-2006, 17:04
aз отдавна се отказах имах супер яко гадже,но какво става почна да ми казва как да се обличам как да ходя и как да изглеждам демек искаше да приличам на нейния най-бодър приятел и къв и изводът в тая ш****а ситуация изводът е че тя харесваше него.И АЗ СЕ ОТКАЗВАМ ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ НЯКОЯ ДА МИ КАЖА ОБИЧАМ ТЕ ИСКАМ ТЕ ЗА ГАДЖЕ И Т.Н

koalka
10-01-2006, 17:07
Е,то пък сега не може да не си споделяте ежедневните преживявания и въобще да не си говорите за това,но тя трябва да разбере кога ти не искаш да говориш за това,а искаш двамата да сте сами със себе си,а не да си говорите за други хора.Но другото,което може и да е,е че просто не си попаднал на подходящото момиче,а на някоя фуста.Не всички момичета са еднакви.

rPo3HoTo
10-01-2006, 17:09
Е аре ся....пак глупости. Сам не си вярваш, че се отказваш ама айде.....да не ти убивам ентусиазма ахахах. Не сте срещнали истинското момиче просто. Попаднали сте на някви тъпи путки и са вече всички са такива. Еми не са. Разликата от момиче до момиче е от небето до земята. Дай си си почивка-карай на забивки-нищо обвързващо, но не губи надежда!

ThePainIsReaL
10-01-2006, 17:09
Еми .. ти се отказваш от жените , щото са гадни , моя приятелка се отказва от мъжете , щото да гадни .. Да ви запозная? :D

mercedes_bentz
10-01-2006, 17:16
Е аре ся....пак глупости. Сам не си вярваш, че се отказваш ама айде.....да не ти убивам ентусиазма ахахах. Не сте срещнали истинското момиче просто. Попаднали сте на някви тъпи путки и са вече всички са такива. Еми не са. Разликата от момиче до момиче е от небето до земята. Дай си си почивка-карай на забивки-нищо обвързващо, но не губи надежда!

ам как да си намеря някое яко момиче като подчи всички ходят с 20-30годишни

mrsy
10-01-2006, 17:16
Еми .. ти се отказваш от жените , щото са гадни , моя приятелка се отказва от мъжете , щото да гадни .. Да ви запозная? :D Еее съжалявам вече се отказах :lol:

mercedes_bentz
10-01-2006, 17:21
Еми .. ти се отказваш от жените , щото са гадни , моя приятелка се отказва от мъжете , щото да гадни .. Да ви запозная? :D Еее съжалявам вече се отказах :lol:

айде сериозен съм. на колко е?

Th3WildAng3l
10-01-2006, 21:51
Ами успех ти пожелавам. Аз от момчетата се отказвам от 2 години вече... и все си приказвам, че ще ставам лесбийка ... и накрая какво - пак с момче. Нещо не ми се получава работата.

18ф
10-01-2006, 23:30
Отказвам се от жените. Вече не искам да имам нищо по-сериозно от приятелки ... Като съм с момиче вместо живота ми става ад. Защо всички момичета са такива ? Все искат нещо в повече и дори и човек да няма възможност те продължават да настояват ? Омръзна ми да им слушам оплакванията. Коя се скарала с приятелката си, с сестра си или там с когото и да е и да ми развалят настроението! Защо жените са такива? Мислят само за себе си, но не и за другите [-X Сбогом момичета :smt019
Да ти кажа едва ли си държал истински на някои момиче,щом ти съмия не си се интересувал от неините проблеми и не си я подкрепял когато е имала нужда,не може в една истинска връзка да няма доверие и подкрепа и от двете страни,а щом тия момичета са ти споделяли това че са се скарали било със приятелка,сестра както ти каза или някои друг това означава че тя ти има доверие и затова ти го споделя защото те чувства наистина близък.Ти сигурно си малък и все още не ги разбираш неща в ясна посока ти явно искъш само да ходите наляво надясно да си дрънкате безсмислици и да правите секс,но повярваи ми това не е връзка.А за това че смяташ да се отказваш от жените не е решение,истинското решение е ти да пораснеш и ти да се нау4иш да изслушваш хората до себе си и да си им полезен по някъкъв начин

Mikohito
10-02-2006, 00:45
Абе Пич защо говориш само глупости щял си да се отказваш от момичетата а какво с момчета ли ще ходиш.Ако е така прав ти път.Но все пак невярвам да се откажеш толкова лесно от момичетата това си е кръговрата тръгваш с една изкарвате известно време заедно след което пътищата ви се разделят и намирате нови хора с които се обичате.При момичетата това е нормално да се жалват и да се оплакват от нещата които са им се случили просто трябва да свикнеш.Ти какво искаш да имаш само приятелка с която да правите секс и толкова ли според мен една връзка трябва да се гради на приятелство,любов,компроми си и от двете страни и т.н.Какво толкова ти пречи че момичето си е изляло това което й тежи то явно ти има доверие и те има за приятел а приятелите си споделят.Невиждам защо трябва да ти се скапва настроението заради това което ти е казала и само заради това да решиш да си нямаш вече никаква работа с момичета.Глупаво е от твоя страна.Вземи да порастнеш!!!!!!! :smt013

iiirish
10-02-2006, 03:56
когато заобичаш някое момиче дори тези неща като оплакванията и глезотиите ще те радват. не можеш просто да кажеш: "край! отказвам се от тях!" никой не може да забрани на сърцето си да обича. и както казаха по-горе вземи да пораснеш и да не мислиш по този детински начин, защото това рано или късно ще ти се върне тъпкано като започнеш да обожадаш някое момиче

OPEL
10-02-2006, 05:21
Откажи се бе. Стани гей и лъскай бастуни.
Ти добре ли си бе. Това е по лошо от дрогата бе. И аз съм се заричал, само флирт, без сериозни връзки, ама пак едно и също се получава. Нали точно за този момент се живее. Момента в който ти спира сърцето, в който адреналина ти се покачва и хормоните се разбунтуват, за безсънните нощи, които прекарваш с мисли за нея, за часовете, мимутите, секундите и миговете които си с нея...............

Angel_eyes
10-02-2006, 16:10
Откажи се бе. Стани гей и лъскай бастуни.
Ти добре ли си бе. Това е по лошо от дрогата бе. И аз съм се заричал, само флирт, без сериозни връзки, ама пак едно и също се получава. Нали точно за този момент се живее. Момента в който ти спира сърцето, в който адреналина ти се покачва и хормоните се разбунтуват, за безсънните нощи, които прекарваш с мисли за нея, за часовете, мимутите, секундите и миговете които си с нея...............

Йеее съгласна съм :wink: сам знаеш,че няма да се откажеш заричай се колкото ти душа иска,нооо всички знаем че няма да го направиш помисли за всички онези скъпи моменти които ще изгубваш отричайки се от нас :smt016 Даа мръсници сме..няма какво да се лъжем,така си е.Но не всички сме такива то си е на приливи и отливи...банално е,но ако питаш мен не си случвал на момичета...Ааа повярвай ми това не е причина да се отказваш от момичетата :wink:

DoPye
10-02-2006, 16:15

ами стани педерас :twisted:

vladi_addict
10-02-2006, 16:39
пък аз съм се обедил, че грозните момичета са къде по-печени от красивите. то просто да не си хванеш красиво гадже ве, ебахти.. на 1во - красивата е ясно, че целия град ще я гледа и иска, по този начин на нея толкова и се вдига реномето, че думичка вече не можеш да и кажеш. после започва да си мисли, че може да командва и теб, и да те превърне в това което тя иска, а не да си - това което си. залагат прекалено много на красотата, но тя е до едно време :twisted:

mercedes_bentz
10-02-2006, 16:58
пък аз съм се обедил, че грозните момичета са къде по-печени от красивите. то просто да не си хванеш красиво гадже ве, ебахти.. на 1во - красивата е ясно, че целия град ще я гледа и иска, по този начин на нея толкова и се вдига реномето, че думичка вече не можеш да и кажеш. после започва да си мисли, че може да командва и теб, и да те превърне в това което тя иска, а не да си - това което си. залагат прекалено много на красотата, но тя е до едно време :twisted:

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> само така браво

mrsy
10-02-2006, 17:36
Абе не ми трябват :) Коолко ми е хубаво като съм сам ... не може да се опише с думи просто :)

BLaCk_LaDY_
10-02-2006, 17:44
omg...

detelina
10-03-2006, 07:45
постъпката ти е много детинска ако наистина си обичал толкова тези момичета нямаше да обръщаш толкова голямо внимание на тези неща - просто е глупаво да кажеш "отказвам се" дори и не знам ти самият вярваш ли си...???

OPEL
10-03-2006, 07:52
...Даа мръсници сме..няма какво да се лъжем,така си е....

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Viktoriq_
10-17-2006, 19:33
Сбогом момче ;)

Scarabey
10-17-2006, 19:55
Е кво гей ли ще ставаш?

10-17-2006, 21:12
aз отдавна се отказах имах супер яко гадже,но какво става почна да ми казва как да се обличам как да ходя и как да изглеждам демек искаше да приличам на нейния най-бодър приятел и къв и изводът в тая ш****а ситуация изводът е че тя харесваше него.И АЗ СЕ ОТКАЗВАМ ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ НЯКОЯ ДА МИ КАЖА ОБИЧАМ ТЕ ИСКАМ ТЕ ЗА ГАДЖЕ И Т.Н Da...i az neshto takova...

No_LiMiTe^f
10-17-2006, 21:54
Стига е човек!Успокой се!Не всички момичета са такива!Всеки си има недостатъци!Просто ти явно си попадал на такива...но тва не означава че всички го правят!Няма нужда да заебаваш момичетата,заради някое поредно любовно разочарование! ](*,)

Th3WildAng3l
10-18-2006, 06:27
Абе не ми трябват :) Коолко ми е хубаво като съм сам ... не може да се опише с думи просто :)

Да ... а аз още не съм станала лесбийка .....
Бъди си сам като ти харесва ... до кога ще издържиш??? Все някога ще те светне че имаш нужда от някой до себе си.

10-18-2006, 06:41
фуста
Да намериш момиче,което да не е "фуста" е все едно да удариш 6-ца от тотото.

10-18-2006, 06:45
To4no taka!!!!!!!!

10-18-2006, 06:51
постъпката ти е много детинска ако наистина си обичал толкова тези момичета нямаше да обръщаш толкова голямо внимание на тези неща - просто е глупаво да кажеш "отказвам се" дори и не знам ти самият вярваш ли си...???
Има момичета,които са много разлигавени и любовта няма да помогне.

white_chik
10-18-2006, 08:39
Еми и на мен не ми е приятно,като някое момче почне да ми говори "Е,брато знаеш ли как се напуших вчера" или "е,копеле знаеш ли на тоя купон колко изпих " и тук следва изреждане,което никой човек не може да поеме и след това да остане жив,но не всички момчета са такива,и не всички момичета само се оплакват и мислят само за себе си.Не можем да слагаме всички под един знаменател,защото всеки човек си е индивидуален :-k

KuReC
10-18-2006, 10:33
kuf ti e problema xaxaxa karai na suho 1 , 2 meseca i 6a si govorim pak
i pak 6a vari6 pri biv6ite ligavi pu*ki

KisskilleRcHe
10-18-2006, 11:42
:shock: eee az bih kazala 4e tiq neshta,koito izredi ne se otnasqt za vsi4ki momi4eta!Vseki si ima dobri i loshi strani.Kato si reshil da ser otkazvash ot momi4etata okay!da vidim kolko shte se otkajesh!

Да ли вярно..... Знам ги тия.... Аз не съм така и полсе лайна....... Всички сте еднаки и въпреки всичко си ви обичаме.....

АТАКАБГ
10-20-2006, 14:50
И аз тогава се отказвам от жените :lol:
Направо може да спретнем коалиция "Отказали се от жените"
Е,чат-пат ще се забивам с някоя и друга,но...ей така за спорта :lol:

То ако беше толкова лесно да се "откажеш"... :?

tosti
10-20-2006, 16:50
otkazva6 se ti da be dobre mn xora govorqt taka ama tva sa xora na dumite ako si na deistviqta stani pop :mrgreen:

mnogomili4kata-sf
10-20-2006, 18:45
Ееее,айде и ние едно сдружение на "без мъже" :lol:
И аз така съм решила...докато някой не дойде да ми докаже,че наистина иска да бъде с мен-никва милост:)

zoben_pitbul
10-20-2006, 18:58
Леко си УМЕН-като някой е имал проблем и ти е споделил вече е направил егати непростимата грешка-както по-нагоре ти написаха ВЗЕМИ ДА ПОРАСТНЕШ!А и какво като се откажеш,педал ли ще станеш :lol:

ODB36
10-20-2006, 21:11
а ти пък си тежко Умен - човека иска малко почивка от големите проблеми на момичета,и всичките им там тъпотий!

PaMit0
10-20-2006, 21:57
Еми кат не ти изнася и ти е писнало обрьщай резбата и толкоа :evil:

malone
10-21-2006, 10:09
Еми кат не ти изнася и ти е писнало обрьщай резбата и толкоа :evil:Пич не се отказвай от момичетата защото ще станат много педалите .:-D Иначе без да слушашчуждите проблеми не може било то от приятелка или дори от сестра ти. :-)

jony
10-21-2006, 10:19
ходи си заври закърнялата пишка в някой космат гейски гъз и тогава вече си се отказал от момичетата! дотогава не си!
хахаха
:smt082

zoben_pitbul
10-22-2006, 20:55
а ти пък си тежко Умен - човека иска малко почивка от големите проблеми на момичета,и всичките им там тъпотий!
Ей мърльо като сте на едно мнение с автора(че момичетата не си заслужават) вземете се на****е!Така взаимно си решавате проблемите с момичетата!А тва че си комплексар ходи го покажи на майка ти!

MalKa_BLuDnica
10-22-2006, 21:02
spored men si popadnal na nepohodq6ta..ne ni slagai pod ob6t znamenatel ! :wink: