View Full Version : Защо съм такава в любовта
Обърканата Ася
10-02-2006, 07:17
Привет Ви .. ето и моят проблем,дано някое успее да ми помогне (а знам ,че вие можете)
имам си гадже от 8-9 месеца и наистина мн си го обичам-с него винаги ми е гот ,когато не е до мен адски много ми липсва ... и по принцип вече не се заглеждам по други(както правехпреди) ,ала скоро отново се появи едно мое бившо гадже,което преди обожавах(и явно за съжаление отново имам нещо към него ,някаква частица е останала) ии започна отново да ми се сваля(при положение,че съм му казала,че си имам сериозно гадже) но той явно не повярвя иили пък вижда как го гледам,мн е хитър и ми предложи среща както едно време..всички приятелки ми казват ,че и колкото да е сладък да не излизам-за да си проваля сегашната си връзка,че той просто си ме използва ,а от др страна аз искам 50 на 50 съм .. просто се колебая ,а не искам да изгубя сегашното си гадже.. нз защо така се получава-и двамата ги искам (а не искам така ) искам само един ,но нз коййй--дайте мнения ,съвети ..
IKisseDAGirL
10-02-2006, 07:33
не отивай на срещата
защо ти е да ровиш в стари рани? първо, всичко м/у вас е приключило и няма смисъл да се обръщаш назад, второ, имаш си сериозен приятел, и трето, не можеш да си сигурна дали това момче няма да те зареже на третия ден, ако се съберете отново
cvetityy
10-02-2006, 07:35
не отивай на срещата
защо ти е да ровиш в стари рани? първо, всичко м/у вас е приключило и няма смисъл да се обръщаш назад, второ, имаш си сериозен приятел, и трето, не можеш да си сигурна дали това момче няма да те зареже на третия ден, ако се съберете отново
и аз мисля така по-добре си остани със сегашният ти всичко ще ти е сигурно докато с бившия може бързо да ти тегли чертата
Отиди на срещата.
Защо трябва да се задоволяваш с малко,когато може да имаш всичко.
No_LiMiTe^f
10-02-2006, 09:06
Отиди на срещата.
Защо трябва да се задоволяваш с малко,когато може да имаш всичко.
Ти добре ли си?!По-добре малко но сигурно,отколкото днес има всичко а утре нищо!Недей да ходиш,а дори и да отидеш не прави нищо с него!Миналото си е минало!Не разваляй настоящата ти сериозна връзка,заради някакви спомени!
CrazyWitch
10-02-2006, 09:56
всички приятелки ми казват ,че и колкото да е сладък да не излизам-за да си проваля сегашната си връзка.
И аз съм на тяхно мнение. :roll:
GLeZoRanA
10-02-2006, 10:13
всички приятелки ми казват ,че и колкото да е сладък да не излизам-за да си проваля сегашната си връзка.
И аз съм на тяхно мнение. :roll: Мда и аз така мисля, добър съвет са ти дали послушай ги
crazy_sexy_cool`f
10-02-2006, 10:35
спомни как бивия е скъсал с те и кога. Това има голяма значение. Ако те е зарязал на първата седмица, просто не се занимавай с него. Обаче не видях да си написала, че ти е казала нещо от рода, че съжалява или нещо такова. Абе зарежи го тоя бившия. А за този сегашния нищо не мога да ти кажа, щото нищо не каза за него
cskamoni4ka
10-02-2006, 11:33
Остани си със сегашното си гадже и не прави глупости,за които след време горчиво ще съжаляваш.Недай да излизаш с бившия си!
Да,наистина не отивай на срещана.Така ще провалиш връзката си.Но не можеш да ме убедиш,че обичаш толкова много приятеля си,че да не си с друг,защото искаш да отидеш на срещата(лично мнение,защото по принцип ако обичаш някой не си изправена пред такава дилема дали да отидеш или не).Забрави бившия си и гледай напред!Бъди щастлива-той е минало.Послушай приятелките си.
и ти самата не можеш да определиш чувствата си към двете момчета :-k първо казваш, че обичаш сегашния си приятел, че ти липсва когато го няма до теб, че не се заглеждаш по други момчета... опа, стоп!!! не се заглеждаш ли?! :-s какво тогава търси бившия в мислите ти?
аз съм на мнение, че за да започнеш една нова връзка, ти трябва да я започнеш на чисто без следа от предишни увлечения! ти явно не си съвсем наясно със себе си и това е нещото, което те обърква! без да те съветвам ще ти кажа: първо прецени какво сама искаш, но без да лъжеш самата себе си, защото доста често и сами не признаваме какви са истинските ни желания и това пречи да направим правилния избор, а след това съжаляваме!
po dobre si sedi s sega6niq si priqtel a onq go mani da varvi na mainata si ako 6te
Good Luck :)
vlubenoto :}f
10-02-2006, 14:38
amiiii ti sama moje d preceni6 pomisli si kakvo si prejivqla s biv6iq i kakvo ti e dal sega6niq otidi na sre6tat vij kakvo iska i taka ti sama preceni a nali znae6 4e stara lubov rajda ne hva6ta :} tak 4e...............
Shadow_Walker
10-02-2006, 15:38
Не си разваляй сегашната връзка заради някаква отминала любов.Миналото си е минало-живей за настоящето, в имаш сериозен приятел.
teardrop
10-02-2006, 16:38
Според мен много ще сгрешиш ако отидеш на срещата с бившия-само ще разбудиш някакви стари чувства евентуално, а и като го гледам тоя, не е цвете явн, щом те сваля, въпреки че знае, че си имаш гадже :-k Стой си със сегашния, сама каза, че с него се чувстваш с добре.
detelina
10-03-2006, 07:42
няма защо всичко с бившия ти да се повтори така може да развалиш една много по смислена връзка с досегашния си приятел
The`G_i_r_l
10-03-2006, 08:15
Не си проваляй сегашната връзка заради една прищявка (сигурна съм,че е това)