View Full Version : Това краят ли е?
The_Dead_Lady
10-02-2006, 20:09
Здравейте...начи мойта историйка е доста объркана и незнам какво да правя. Начи от 2 седмици ходя с 1 момче, много е сладък, и доста се привързах към него, обичам го (дори да ви се струва невъзможно за толкова кратко време). Той преди няколко дни ми каза че ме обича...бяхме двамата и т.н. Обаче от 2-3 дена се държи някак си...странно! Значи като сме навън нали гушкаме се, целувки, абе как си треа, обаче вечер нито ми пише по скайп (кю-то) или дори ако ми пише нито ме нарича мило, нито обичам те (а преди само това повтаряше) На всичкото отгоре от 2 дена не е излизал, беше на Рожедн ден, за който всички освен мен знаеха и ми стара ужасно неприятно от това...
имам чувствата че ме избягва..дали това е краят, как да постъпя? Да се направя ли че не ми пука, или да взема мерки? Моля ви, помогнете!
.:Marissa:.
10-02-2006, 20:15
не се прави че не ти пука,говори с него! :wink:
The_Dead_Lady
10-02-2006, 20:17
Ми той нито влиза в нета (или влиза, но не ми пише) нито излиза навън...на СМС е тъпо според мен...незнам..имам чувството че ме отбягва :(
дори и да те одбягва той не може непрекъснато да го прави. все някъде ще се засечете. тогава го дръпни на страна и започни директен разговор за вас, защото в крайна сметка детинско и смешно е една връзка да свърши на 2-та седмица и то по такъв глупав начин :?
The_Dead_Lady
10-02-2006, 20:23
Ми най-вероятно така ще стане! И аз го замислях като вариант, обаче не бях сигурна дали ще е добре ако направя така, щот излиза че все едно го държа изкъсо..а то не е вярно...
окси, много ви благодаря и дано се оправим :)
Ми може да си му омръзнала или нещо такова...Поговори с него и ако пак не прави нищо за да си оправите взаимоотношенията няма смисъл да продължавате! 8-[
detelina
10-03-2006, 06:55
може би се е уплашил че задълбавате прекалено много но в никакъв случай не трябва да се правиш че не ти пука говори с него трябва заедно да разрешите проблема
DevilWish
10-03-2006, 07:20
Здравейте...начи мойта историйка е доста объркана и незнам какво да правя. Начи от 2 седмици ходя с 1 момче, много е сладък, и доста се привързах към него, обичам го (дори да ви се струва невъзможно за толкова кратко време). Той преди няколко дни ми каза че ме обича...бяхме двамата и т.н. Обаче от 2-3 дена се държи някак си...странно! Значи като сме навън нали гушкаме се, целувки, абе как си треа, обаче вечер нито ми пише по скайп (кю-то) или дори ако ми пише нито ме нарича мило, нито обичам те (а преди само това повтаряше) На всичкото отгоре от 2 дена не е излизал, беше на Рожедн ден, за който всички освен мен знаеха и ми стара ужасно неприятно от това...
имам чувствата че ме избягва..дали това е краят, как да постъпя? Да се направя ли че не ми пука, или да взема мерки? Моля ви, помогнете!
Pogovori s nego za da ti se izqsni situaciqta!
Да бе,100% те обича!!!По-добре поговори с него сериозно.
IKisseDAGirL
10-03-2006, 10:50
ти уста нямаш ли си? толкова ли е трудно да му кажеш какво те притеснява :?
апък и задължително ли е все той да те търси? май си свикнала всичко да ти е на готово.. един път поеми инициативата и ти :)
Покани го на боксов мач най-добре.
OtherDimension
10-03-2006, 10:56
mmda .. zvunni mu edna shaiba i se razberete
zdrave da e
BeBencEto
10-03-2006, 11:09
ne te karame na sms da mu napishesh vsichko...prosto si uredete sreshta ili neshto takova....moje bi malko si vnushavash ima momcheta,koito po skype i vaobsthte po chatove i tn i tn ne obichat mnogo da pishat...a i realno pgolednato e taka,zashtoto skype ne e kato na jivo...
The_Dead_Lady
10-04-2006, 08:07
Ми всъщност всичко вече е без значение! Аз го карах не 1 път да се видим, той все се измъкваше...
Вечар като го видях (алелуя) той просто ми подаде ръка и аз се осетих какво става и ревнах...ебати скапания край :cry: :cry: И най-гадното което можа да направи е, че не дойде да ми обясни всичко...аз го дърпах, молих го да дойде да си поговорим, той не, та не...напрао немога да повярвам, честно!
LOVE SUCKS
Мне...не "LOVE SUCKS"...а този човек за когото говориш SUCKS.Едва ли някое момче на място би постъпило така...просто бяга от отговорност, което показва, че все още не може да бъде сериозен.Следователно направил ти е услуга като се е махнал, преди ти самата да разбереш, че нестава ;-)
BeBencEto
10-04-2006, 08:24
sled kato neshtata sedqt taka..vaobshte ne se zanimavai...tova e super glupavo a i zaslujavash mnogo mnogo poveche ot tozi chovek..
The_Dead_Lady
10-04-2006, 08:25
Леле хора, много ви благодаря! Просто имах нужда да споделя...