View Full Version : mn me boli xora....
tajno mi e...
10-02-2006, 20:47
banalno zaglavie i tema..ama reshix tuka da si napisha az kakvoto si mie nasarce i da mi kajete i predlojite ne6to..makar 4e ako ima6e re6enie moje bi 6tqx da go otkriq dosega.
Vliubena sum...a chovekat leka poleka se sabira s priqtelkata si... nakratko - vsichko e obre4eno... tajno mi e..pla4e mi se...imame malko spomeni 2mata..no s priqtelkata si e bil godini... i e qsno 4e tq e mn pove4e za nego ot kolkoto az...
kvo da pravq..ko li pitam...shte 4uq sega - vremeto lekuva...e da moje i taka da e, no dokato vremeto me izlekuva shte se razboleq psixi4eski.. nqmam ambicii i jelanie za ni6to..ne moga i da pogledna drug...a vsi4ko e obre4eno... nqkoi put mi se iska da se nadrusam... no kakvo ot tova.. ni6to nqma da se promeni... i dokoga taka v mu4eniq?
отчаянието е най-лошия спътник на младите, мила. не всичко е обречено. аз съм сигурна, че живота за теб тепърва започва, затова не го вгорчавай още от сега с болки и скърби, защото някой ден ще съжаляваш, че си пропуснала безкрайно много щастливи мигове, които добросърдечно си заменила със сълзи и самота
Сигурно ти звучи банално,но не трябва да им разваляш връзката.Преди бях в същата ситуация-Харесвах едно момче,но то си имаше приятелка,с която ходеше вече 3 години.Еми обаче се случи така,че след година те скъсаха и той предложи на мен.Аз не можах да приема,защото момичето,с което той ходеше ми стана най-добра приятелка и може би това е един вид доказателство на баналната реплика- Времето лекува.Защо просто не потърсиш нови приятели момчета и да си избереш някой свободен?Така просто това момче ще излезе от главата ти (надявам се)!Разсей се малко,не допускай това момче да провали живота ти.ПП:Може би поста ми ти се струва адски банален и безсмислен,но няма какво друго да направим!
Mikohito
10-02-2006, 23:06
Дори и да се надрусаш това няма да те направи по щастлива е да може би за някакъв миг от реалността да но няма да остане за дълго.Нали знаеш това което не ни убива ни прави по силни.Просто приеми това като една нова врата която ти се отваря за да тръгнеш по нов път който да те отведе до щастието с някой друг.В момента казваш че не искаш и да поглеждаш друг но ще ти мине около теб сигорно има много момчета които са готови да направят всичко за теб просто се огледай.Понякога и клин клин избива въпреки,че не е най-доброто решение.Остани за известно време сама и се отдай да размисли,излизай с приятелки и ще видиш колко бързо ще ти мине.
detelina
10-03-2006, 07:16
просто се помъчи доколкото можеш да продължиш нататък ще ти е трудно но рано или късно ще срещнеш някй друг сега си мислиш че той е незаменим просто защото не спираш да мислиш за него - трябва да проължиш нататък след като знаеш че нищо няма да се получи няма смисъл да страдаш излишно и не се предавай всичко ще се оправи - ще видиш
DevilWish
10-03-2006, 07:25
отчаянието е най-лошия спътник на младите, мила. не всичко е обречено. аз съм сигурна, че живота за теб тепърва започва, затова не го вгорчавай още от сега с болки и скърби, защото някой ден ще съжаляваш, че си пропуснала безкрайно много щастливи мигове, които добросърдечно си заменила със сълзи и самота
Opredeleno e taka!
Ситуацията наистина е много гадна,но наистина пък времето лекува.Опитай се да се успокоиш и да гледаш напред.Нали живота тепърва ти предстои.Ако сега се отчаяш и не живееш пълноценно...
DR.SHTRIPHEGRIPEN
10-03-2006, 11:34
KAZAH LI TI DA NE QDE6 KONERVIRANI GABI4KI ILI KISELI KRATAVRI4KI SNI6EST OT KOETO SE POLU4AVA ANDROIDENTI4ENVAGINALEN ZAPEK NA STROBOHEMOGLOBINITE VAV VASETO TQLO TOVA BE6E MAITAP NE OSPOKO SE I NE MISLI ZA TOVA
BeBencEto
10-03-2006, 11:35
da naistina mojesh da chuesh,che vremeto lekuva,no tova ne e taka....zashtoto ima spomeni,koito dori vremeto ne moje da zalichi...ima hora,koito nikoga ne mojem da zabravim..i tova naisitna e taka..no ne che ne mojem da gi zabravim..prosto ne iskame! za tova shte ti kaja da si se borish za momcheto i da mu pokajesh che si mnogo poveche ot predishnata mu priqtelka...a i dori da se subere s neq nikoi put ne e kakto purviq!