Влез

View Full Version : banalno no istinsko

marina_84
10-02-2006, 20:53
iskam da spodelia s vas svoiata istoria,ne si biah haresvala nikogo ot otdavna..okolo 3g.a tova e mn vreme.i naskoro si haresah edno mom4e mnogo no kogato sam s nego mnogo se stramuvam i nemoga da obelia i dumi4ka i tova go drazni i me misli za niakva naduta deto neiska da govori a tova ne e taka.opitvala sam se da se otpusna no ni6to ne stava a go ISKAM i to MNOGO ! HELP

iiirish
10-02-2006, 21:00
поправи ме ако греша, но според мен проблема ти е в това, че прекалено много го харесваш и се страхуваш, че ако кажеш нещо нередно би се изложила пред него. но не бъди такава песимистка. както и да се държиш той рано или късно ще те опознае и веднага ще забележи разликата. затова той трябва да те хареса такава каквато си без значение от недостатъците ти, защото в крайна сметка всеги ги има

MalKa_BLuDnica
10-02-2006, 21:07
na men mi se slu4i su6toto naskoro :oops: samo 4e toi me razbra i mi pomogna da se otpusna po-dobre ..pogovorihme si ii sega e po-dobre ..taka 4e suveta mi e pogovori s nego i mu kaji kak se u4stva6 :smt008

Mikohito
10-02-2006, 22:56
И аз съм минавал през това.Бях си харесал едно момиче и се опитвах да се направя на такъв какъвто не съм и не искам да бъда но го правех само за да й се харесам.В крайна сметка нищо не излезе но това ми помогна да си извлека една много важна истина за живота.Не се опитвай да се направиш на такъв какъвто не си само за да привличаш внимание бъди такъв какъвто си.Ако не те харесат да го духат все ще се намери някой който да те хареса такава каквато си.Относно твоя проблем отпусни се забрави всичко и бъди самата себе си не мисли за това колко го харесваш просто остави нещата да се развият от само себе си.

detelina
10-03-2006, 06:57
отпусни се той не е последното чудо на света просто бъди каквато си иначе ще го изгубиш

DevilWish
10-03-2006, 07:19
поправи ме ако греша, но според мен проблема ти е в това, че прекалено много го харесваш и се страхуваш, че ако кажеш нещо нередно би се изложила пред него. но не бъди такава песимистка. както и да се държиш той рано или късно ще те опознае и веднага ще забележи разликата. затова той трябва да те хареса такава каквато си без значение от недостатъците ти, защото в крайна сметка всеги ги имаNqmam kakvo da dobavq prosto!

koalka
10-03-2006, 10:05
поправи ме ако греша, но според мен проблема ти е в това, че прекалено много го харесваш и се страхуваш, че ако кажеш нещо нередно би се изложила пред него. но не бъди такава песимистка. както и да се държиш той рано или късно ще те опознае и веднага ще забележи разликата. затова той трябва да те хареса такава каквато си без значение от недостатъците ти, защото в крайна сметка всеги ги имаСъгласна съм,просто трябва да се отпуснеш.

crazy_sexy_cool`f
10-03-2006, 10:23
успокой се... Да, наистина просто те е страх да не се изложиш и той да си каже, че си някаква тъпа. СПОКО! Човешко е да се греши. Аз постоянно гафя пред момчетата, ама вече приемам всичко на шега. Като нещо сгафиш се разсмей, а не да се разревеш и да побягнеш. Смей се, смеха тъкмо ще те имунизира срещу грипа. Успокой се, говори с него и бъди себе си!

BeBencEto
10-03-2006, 11:31
ako ne uspeesh da se otpusnesh sama prosto mu napravi malko nameci tova onova...i posle mu kaji che ti e malko trudno,zashtoto se pritesnqvash da ne oburkash neshto v negovo prisustvie...
na men skoro mi se sluchi taka...bqh tolkova pritesnena(a az poprincip sum ot horata,na koito ne im puka mnogo mnogo i si govorqt,kakvoto si znaqt...) che chak azbukata si zabravih...i da ne govoirm che 1 minuta sled vsichko kato me razpitvaha,kakvo sum govorila...dori ne pomneh...