Влез

View Full Version : А сега какво правим?

10-02-2006, 21:06
имало е много теми в койти се пита как наричате своята половинка. и ми направи впечатление, че много от форумците наричат човека до себе си по име. та въпроса ми е какво правите в случей, че приятеля (или приятелката ви) иска да го наричате с подобни мили обръщения, а вие не можете да ги понасяте?

Eimi_{}
10-02-2006, 21:10
Ами има два варианта-или обясняваш на човека до теб,че не ти е приятно да го наричаш с такива имена,или правиш тази жертва и го наричаш както иска.

Axxxel
10-02-2006, 22:15
Въпроса е тъпо зададен...или някой не разбира смисъла на милите обръщения.Адски тъпо е да искаш от някого да те нарича с определено галено име.Човекът до теб трябва да те нарича така както те чувства, както на него му е сладко, а не до го подканяш...бляххх.Ако ви харесва да наричате приятеля си сладкишче (примерно)...еми наричайте го така (стига той да няма нещо против това).Но примерно той да иска да го наричате еди как си...тва си е тъпо и този човек определено има проблем със себе си.Все едно аз като страшно много си харесвам ник-а (смятам, че доста добре ме отразява) и се пиша навсякъде така...остава да искам и в реалнич живот да ме наричат така...тъпо...

Mikohito
10-02-2006, 22:21
Намираш мило обръщение което ти се нрави.

detelina
10-03-2006, 07:03
не може д не понасяш всички мили обръщения ако все пак е така обясни му че просто маистина не ги понасяш или направи "саможертва"

The`G_i_r_l
10-03-2006, 07:12
Ако ходите от кратко време може заради това да не ти е приятено да го наричаш така,защото все още не си се разпуснала достатъчно..Ако е от това гарантирам,че ще свикнеш с това и малко по малко даже няма да ти прави впечатление когато от устата ти излизат думи от сорта на:Мило,пиле,слънчице и т.т. :smt005 Ама ако не е от това просто поговори с него за това 8) Мен също не ме кефят тея лиготий,но и никой не ме е задължавал да го наричам така :-k

DevilWish
10-03-2006, 07:13
Намираш мило обръщение което ти се нрави.Sygalsna sym ,pogriji se za sebe si!

koalka
10-03-2006, 10:07
Ами говорите и един от двамата трябвада отстъпи.

CVETELLINA
10-03-2006, 11:03
е защо пък да не ги понасям?Може да има 1-2,които ми се струват лигави,но в никакъв случай всичките са такива,има страшно милички обръщения,които са много сладки:}} 8-[

BeBencEto
10-03-2006, 11:06
ako ne mi haresva neshto prosto go kazvam..