View Full Version : Kakvo da izbera priqtelstvo ili lubov..?
PrIqTeLkA_oT_AdA
10-02-2006, 21:22
Mom4eto koeto obi4am .. priznah mu go toi su6to ima nqkakvi 4ustfa kum men .. no neznam dali si se samo kato sexuaen obekt .. mi kaza nqkakvi ne6ta 4e me iska 4e iska da e s men .. no toi nqma pove4e ot 2-3 dni i trqbva da zanime .. koeto me navejda na misulta 4e e samo za sex-a .. sledovatelno ne sum navita za tolkova i toi go vijda kaza mi 4e kato gadje ne traeli mn vrusnite mu s edna dulgo ne ponasqlai haraktera mu i na tam o6te kakvo kaza.Kaza mi 4e ako go iskam moga da go imam za 1-2-3-te dni deto ne e na daskalo i moje da e s men.. tova ne me ustroiva zamo za tolkova no kakfo da napravq ako nqkoi obi4a i nemoje da napravi ni6to po vuprosa .. Kaza ako iskam da sum s nego za vremeto koeto ima da opitame no su6to kaza 4e kato neiskam za tolkova malko nqmalo smisul da si preebavame priqtelstvoto.. kakfo da si mislq da si go paza kato priqtel ili da opitam makar 4e 6te sme priqteli uj ..?
animalita
10-02-2006, 21:28
На твое място бих се радвала на трите ни дни заедно, бих направила всичко, което иначе не бих:) Просто бих се забавлявала...и би ми останало красив спомен...Но ако смяташ, че след като замине ще страдаш много, по-добре не се захващай. Мъже колкото поискаш:) И все пак, ако след като замине, ще можеш бързо да стъпеш на краката си, възползвай се от възможността да бъдеш с човек, който харесваш!
да ти кажа честно аз също не виждам смисъл в това да бъдете заедно някой и друг ден, след което всичко да приключи сякаш не е било. за три дни не можеш да направиш всичко, не можеш да му дадеш всичко от което той има нужда и което евентуално би го задържало при теб. така че най-добре запази приятелството си с това момче, отколкото да изживееш нещо мимолетно и нетрайно, което едва ли ще остави следа във неговия живот
Mikohito
10-02-2006, 22:28
Аз бих те посъветвал ако няма начин той да не заминава и да остане при теб за да изживеете нещо по дълготрайно по добре не започвайте само за 2-3 дни.За тези три дни може ти и той да се привържете много един към друг и след като замине да ви остане само болката.Но както казаха преди мен ако смяташ че ще успееш да се пребориш с раздялата ви изживейте няколко прекрасни дни заедно.Решението е твое всичко е в твойте ръце.
CrazyWitch
10-03-2006, 04:52
Само като прочетох заглавието на темата иии.. Приятели м/у жени няяяяяма!!!!
sunny_girl16
10-03-2006, 05:13
Мислиш ли че има смисъл да бъдеш с него за толкова кратко? Ако смяташ, че така ще успееш да го накараш да се влюби и да иска да е с теб не само за 3 дн... да. Обаче ако не мислиш, че тая мимолетна връзка няма да има продължение, не си разваляйте приятелството. Послушай сърцето си :wink:
Може да е малко оставащото време, но то може да ти е най хубавото. А и както казаха по горе- приятелство между жени няма. Има само завист, ненавист, съперничество... но не и прошка...Ти избираш.
Не мога да давам съвети,но искам да разкажа една моя история по темата:Имах много много добър приятел,да не кажа единствения, пред когото съм била истинска,много държахме един на друг и поддържахме отношения въпреки че сме от различни градове... Обаче така се случи,че прекарахме два цели дни заедно,а когато двама души са много близки,а се окаже и че си допадат като външност- тръпката е неизбежна.Не че се случи кой знае какво,но за два дни бяхме заедно и после беше много трудно да се разделим.Той още го преживява,аз съм с друг...В крайна сметка си развалихме приятелството-вече просто не е същото,не си споделяме вече за личния си живот-някак неудобно се получава.Не сме се виждали от година и половина,липсва ми приятелството ни...Не си струва за няколко дни да се проваля многогодишно приятелство-това е моето мнение
detelina
10-03-2006, 06:49
ако е само за 3-те дно по-добре не предпиемай нищо само ще си развалите приятелствоото просто не си струва
DevilWish
10-03-2006, 07:26
Mom4eto koeto obi4am .. priznah mu go toi su6to ima nqkakvi 4ustfa kum men .. no neznam dali si se samo kato sexuaen obekt .. mi kaza nqkakvi ne6ta 4e me iska 4e iska da e s men .. no toi nqma pove4e ot 2-3 dni i trqbva da zanime .. koeto me navejda na misulta 4e e samo za sex-a .. sledovatelno ne sum navita za tolkova i toi go vijda kaza mi 4e kato gadje ne traeli mn vrusnite mu s edna dulgo ne ponasqlai haraktera mu i na tam o6te kakvo kaza.Kaza mi 4e ako go iskam moga da go imam za 1-2-3-te dni deto ne e na daskalo i moje da e s men.. tova ne me ustroiva zamo za tolkova no kakfo da napravq ako nqkoi obi4a i nemoje da napravi ni6to po vuprosa .. Kaza ako iskam da sum s nego za vremeto koeto ima da opitame no su6to kaza 4e kato neiskam za tolkova malko nqmalo smisul da si preebavame priqtelstvoto.. kakfo da si mislq da si go paza kato priqtel ili da opitam makar 4e 6te sme priqteli uj ..?
Bydi s nego i se naslydi na momenta.Napravi se na takava,4e i na teb ne ti puka mnogo - taka 6te go spe4eli6 pove4e.
Честно да ти кажа според мен няма смисъл.Не мисля,че след като правиш секс с него ще се почувстваш по-добре.Освен да се почувстваш използвана и да го харесаш още повече,друго незнам какво може да стане.
IKisseDAGirL
10-03-2006, 10:55
Само като прочетох заглавието на темата иии.. Приятели м/у жени няяяяяма!!!!
:lol: :lol: нямаше да е зле все пак да беше прочела темата :lol:
BeBencEto
10-03-2006, 11:14
ne se unijavai tokova mnogo za edno vliubvane...da propadne kakto dostoinstvoto ti,taka i priqtelstvoto vi...
I az smatam 4e priqtelstvoto e po-dobreiq variqnt v slu4eq .. za 3 dni ne si zaslujava puk i toi mai e izbral tpriqtelstvoto sled kato e vidql 4e nemoje6 tolko burzo da re6i6 dali iska6 samo 3-te dni ot nego a toi nemoje da ti dade pove4e .. mislq 4e ot priqtelstvo po natatuk moje da stane po-lesno ne6to pove4e ot 3 dni ..
alkobalko
10-03-2006, 17:54
И аз съм за приятелството. Не виждам смисъл да сте заедно само за 3 дни. Просто няма да изпиташ удоволствието от една пълноценна връзка. А ако през това време хлътнеш и той си тръгне ще страдаш много. По-добре останете само приятели.
PrIqTeLkA_oT_AdA
10-03-2006, 17:58
Mn sum oburkana .. mn priqteli mi kazvat da si namerq drug ,a toi nqkak vse pred o4ite mi .. vse v 4ata ,na gsm-a .. na vun kogato se priberem v na6iq si grad tiu kat u4im v razli4ni gradove .. navsqkude e pred men .. i v sunq mi mislq 4e e prekaleno ,no nz kfo stava .. 4ustfam se zle ,qdosana postuqno i o6te kfo li ne .. otgore na vsi4ko mi li4i i se nqkak se poqvqvat nqkakvi nadejdi koito nz kude 6te ostanah i na kakvo 6te se prevurnat pone za priqtel go imam za dulgo .. ako ne za ne6to pove4e.. :cry: :| :( kak da se spravq mislite li 4e kat se priberem e dobra ideqta da go nakaram da pogovorim na 4 o4i .. dr nemoga da izmislq ve4e ?daje nz kak 6te moga da produlja taka ..
mi priqtelstvoto bih izbrala ot lubovta posle boli!uspeh mia no az sum za priqtelstvo koeto moje da prerasne .. v lubov dr nz :wink: uspeh!