Влез

View Full Version : problem4e

10-03-2006, 10:12
imam malyk problem s postavqneto na prezervativa. s glavi4kata lesno ama posle kato se stigne do stvola i mn trudno se razviva nodolu i ne moje da go sloja dokraq. nqkava ideq?

Sensual
10-03-2006, 10:17
не преставате да ме изумявате.... баща ти не ти ли е обяснил??? ако не е ... напомни му че и това е част от родителските му "задължения" (ако така гледа на грижата към теб...) ако не стане така питай по голям приятел или нещо... все пак е най-добре с показно да стане .. с обяснения пак може да объркваш нещо... :lol: :lol: :lol: :lol: убивате ме с такива темички
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CrazyWitch
10-03-2006, 11:01
не преставате да ме изумявате.... баща ти не ти ли е обяснил??? ако не е ... напомни му че и това е част от родителските му "задължения" (ако така гледа на грижата към теб...) ако не стане така питай по голям приятел или нещо... все пак е най-добре с показно да стане .. с обяснения пак може да объркваш нещо... :lol: :lol: :lol: :lol: убивате ме с такива темички
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Еми teenproblem все пак. Нормално е да се срещат такива теми!

А на тебе ето ти едно видео от сайта.. : http://teenproblem.net/index.php?m=s&id=1269

shalqlqlqlq
10-04-2006, 03:31
Значи, ако съм разбрал правилно, пича знае как да го сложи, но надолу патката му става прекалено дебела, за презерватива, който се опитва да нахлузи. Логичното решение на проблема е по-голям размер, или другия вариант, да си го намаже с някакъв крем за смазка, и да го лъзне надолу.

P.S. Виж случайно да не е на опако :smt005