Влез

View Full Version : Тампони + девствено момиче = ?!?

AmeLia
10-04-2006, 01:57
а бе, тва лято на морето нямаше кво да се прави, та ми се наложи да използвам тампони, пък аз съм си девствена :) всеизвестен факт е, че не би трябвало това да е проблем при експлоатацията на тва санитарно средство.. обаче.. малиии, овидя ми се света с първия, пък с втория - хептен!! а не да съм го ръчкала наслуки.. неправилно ли съм го поставяла или просто съм дефектна ?!? :shock:

shalqlqlqlq
10-04-2006, 02:08
Има тампони за девствени, и за обработени момичета :::

rosenceto
10-04-2006, 05:45
Мила,просто не си свикнала как да ги поставяш иначе и mini и normal стават за девствени!

10-04-2006, 06:31
Ае много сте специални вие момичетата- тампони за отворени и за девствени цък цк ъцк ъцкъ . Смяяятай да има презервативи за девствени момчета- слагаш си го на члена и на него пише какво да правиш. Сядаш и са зачиташ....хахахаахах КАМА СУТРА НА ПРЕЗЕРВАТИВ + БАТЕРИЙ за автоматично ползване и гласови инструкции
мамоооооооо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

WILD__BOY
10-04-2006, 06:51
http://sanat0rium.hit.bg/avatar.JPG

ако това си ти и си девствена .. уау

rosenceto
10-04-2006, 07:00
Мога да ти кажа само,че в повечето случай момичета,които не си и помисляш,че някога са го правили са по-опини от момичета с адската визия.И на мен това ми е интересно-как вие ги избирате тях пред хубавите.

WILD__BOY
10-04-2006, 07:03
Мога да ти кажа само,че в повечето случай момичета,които не си и помисляш,че някога са го правили са по-опини от момичета с адската визия.И на мен това ми е интересно-как вие ги избирате тях пред хубавите.

хах аз не съм така. ;)
Та чудно ми е, защото ако не го неправила е, защото тя не е искала. Не вярвам да е от липса на кандидати.

А за снимката - ако беше без сутиен щеше да е по-готина.

The`G_i_r_l
10-04-2006, 07:17
Аз тампони никога не съм използвала... :oops:

No_LiMiTe^f
10-04-2006, 08:46
Просто още не си свинкала!И аз с първия ми тампон бях още девстевена и имах чувството че не е сложен правилно!Но трябва да го напъхаш по-навътре и тва е!Той си се разполага!:)

10-04-2006, 08:50

Ако това е тя, никак не изглежда да е много девствена :-D

10-04-2006, 09:02

aide ostavete samata tq da kaje(ako iska estestveno) dali e devstvena ili ne.a i tolkova li e vajno?kakvo 4udno ima v tova da si nad 13 i da si o6te devtsven?a i tq ne e pusnala temata da obsujdate snimkata i(ako e neina),a da spodeli problema si.ako nqmate kakvo da kajete po temata,nqma smisul izob6to da pi6ete.

10-04-2006, 09:10

aide ostavete samata tq da kaje(ako iska estestveno) dali e devstvena ili ne.a i tolkova li e vajno?kakvo 4udno ima v tova da si nad 13 i da si o6te devtsven?a i tq ne e pusnala temata da obsujdate snimkata i(ako e neina),a da spodeli problema si.ako nqmate kakvo da kajete po temata,nqma smisul izob6to da pi6ete.

В контекста на темата обсъждаме снимката. Чети внимателно и ще разбереш. Пък и щом си е сложила снимка и то такава, няма начин да не бъде оценена и обсъдена във форум.

NaDuFcHe
10-04-2006, 09:15
Vuv foruma moje i da bude otcenena no ne e tuk mqstoto ima dostatuchno temi za snimki avatari i tn..Incahe milichka prosto ne si svkinla sigurno i za tova ti se e storilo tolkova ujasno...Purviq put kogato olzvah tampon i az bqh devstvena no nqmam spomeni da mi e bilo koi zne kolko trudno da go postavq...

AmeLia
10-04-2006, 18:42
емм.. това, че не съм свикнала е ясно.. все пак за пръв път съм го пробвала, но въпросът е там дали е възможно да съм чак пък толкова тясна или просто не съм оцелила навигацията както трябва :Р

P.S. момчета, кой от вас е толкова вещ по тоя въпрос, че и вие трябва да се пляснете на тая тема да си изразявате мнението ?!?

P.P.S. мисля, че достатъчно ясно съм написала, че СЪМ девствена и ми оставете снимката на мира!! =;

bulgarche
10-04-2006, 19:20
Хуу де..к'во наистина обсъщате снимката. Мадамата..стаа..поне отзад :) Мусурата не съм и видял :) Забена е де

И...к'во ся...момчетат не можем да пишем? Туй като дискриминация ли да го приемаме? Щото и аз съм чел как се слага тампон и какви усложнения може да има. а и най-малкото..еми имам приятелки, с които представи си, може да съм си приказвал на таз тема! Ама не..ний (мъжките) сме бунаци и изобщо не знаем за к'во стаа дума! :smt013 :smt014

XpuC`
10-04-2006, 19:26
Mi zna4i na sestra mi na bala bqh s bql pantalon i trqbva6e da si sloja tampon togava bqh o6te defstvena.1vo slojih 1 ot na sestra mi mn kofti mi be6e no posle si kupih ob pro comfort mini kato si go slojih kakto trqbva i ne go use6tah mn e udobno oba4e trqbva da si go smenq6 prez 2 4asa nai-mn za6toto e malak i barzo se palni:)uspeh

AmeLia
10-04-2006, 19:35
Хуу де..к'во наистина обсъщате снимката. Мадамата..стаа..поне отзад :) Мусурата не съм и видял :) Забена е де

И...к'во ся...момчетат не можем да пишем? Туй като дискриминация ли да го приемаме? Щото и аз съм чел как се слага тампон и какви усложнения може да има. а и най-малкото..еми имам приятелки, с които представи си, може да съм си приказвал на таз тема! Ама не..ний (мъжките) сме бунаци и изобщо не знаем за к'во стаа дума! :smt013 :smt014

кхх!! и аз съм чела опътването - учудващо, нали??? само че идеята е, че ти не си си слагал и просто няма как да знаеш какво е, докато по-опитните биха могли да ме посъветват нещо.. не мога да разбера защо трябва да се пишат толкова празни приказки.. но щом пък си нямате друга работа - микрофонът е ваш... и без това не мога да ви спра.. :-s

AmeLia
10-04-2006, 19:38
ми, XpuC` и аз си сложих ob pro-comfort mini, но имам чувството, че беше застрашително голям.. а бе може и да ви е смешно, но какво да се прави.. :shock:

shalqlqlqlq
10-06-2006, 23:21
Амелия, я се дръж малко по-прилично и оценявай всяка помощ, която ти бъде оказвана, защотото с тая голяма уста, скоро може никой да не ти помага.

P.S. Май много ти вдигнаха акциите с тоз аватар :smt017

АТАКАБГ
10-07-2006, 03:27
Ае много сте специални вие момичетата- тампони за отворени и за девствени цък цк ъцк ъцкъ . Смяяятай да има презервативи за девствени момчета- слагаш си го на члена и на него пише какво да правиш. Сядаш и са зачиташ....хахахаахах КАМА СУТРА НА ПРЕЗЕРВАТИВ + БАТЕРИЙ за автоматично ползване и гласови инструкции
мамоооооооо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ти представяш ли си капут с гласова инструкция :lol: Само такава простотия май още не са измислили тъпите американци :mrgreen:

koalka
10-07-2006, 05:23
Ами опитай тампони за девствени,не от по-големите.

maybelline
10-07-2006, 05:26
И аз като си сложих тампон за пръв път бях девствена и това не ми повлия по никакъв начин.Но аз бях прочела доста материали по въпроса и знаех как точно да го поставя.Важното е да се пъхне възможно по-навътре иначе ще го усещаш.Не съм пробвала разни тампони за девствени и т.н.,а просто отидох до аптеката,взех едни "O.B." нормален размер и готово.Тампонът не може да скъса девствена ципа.За това е необходим полов член,а вероятно сама се досещаш,че разликата в дебелината на двете си е доста солидна.А дори да се е скъсал хименът,ти продължаваш да си девствена докато не започнеш да водиш полов живот.

Mike-Jones
10-07-2006, 05:28
Ами опитай тампони за девствени,не от по-големите. ei koala moooo mnogo rano si stanala ma ;) biva li taka be bace

AmeLia
10-07-2006, 09:59
Амелия, я се дръж малко по-прилично и оценявай всяка помощ, която ти бъде оказвана, защотото с тая голяма уста, скоро може никой да не ти помага.

мммдааа, Аз съм БЪЛГАРЧЕ наистина ми помогна, изключително много съм му задължена!!
shalqlqlqlq, само дето не разбрах какво ми е неприличното?? пък щом аватара ми толкова ти пречи специално заради теб ще го сменя!! кх.. злобни хора .. :smt011

nikinkaaa
10-07-2006, 10:01
И аз :oops:

shalqlqlqlq
10-07-2006, 13:17

мммдааа, Аз съм БЪЛГАРЧЕ наистина ми помогна, изключително много съм му задължена!!
shalqlqlqlq, само дето не разбрах какво ми е неприличното?? пък щом аватара ми толкова ти пречи специално заради теб ще го сменя!! кх.. злобни хора .. :smt011

Не ме разбра правилно, и по двата въпроса. Както и да е, аватара ти беше хубав, нямах в предвид, че ми пречи....чети внимателно :smt014

AliceSw
10-07-2006, 13:57
хм абе доста моми4ета успяват да си сложат тампона както трябва помня миналото лято бяхме на море и кво стана аз и още 2 приятелки в цикъл голямо шоу :roll: и аз съм си свикнала с тампоните и не ми е зор, но на едната и трябваха 2-3 опита, за да го сложи както трябва, а другата въобще не успя затва ако ся още ти е трудно да ги слагаш имаше едни Тампакс или нещо от тоя род - те са като американските с машинка ( не е смешно ) и тва ги прави мн по-лесни за използване :wink:

AmeLia
10-10-2006, 18:34
shaLqLqLqLq, просто не разбрах в кво се изразява неприличното ми държание.. както и да е... :-k

aLice sw, мерси много, следващия път ще се пробвам с тях :)

ThePainIsReaL
10-10-2006, 19:20
хм абе доста моми4ета успяват да си сложат тампона както трябва помня миналото лято бяхме на море и кво стана аз и още 2 приятелки в цикъл голямо шоу :roll: и аз съм си свикнала с тампоните и не ми е зор, но на едната и трябваха 2-3 опита, за да го сложи както трябва, а другата въобще не успя затва ако ся още ти е трудно да ги слагаш имаше едни Тампакс или нещо от тоя род - те са като американските с машинка ( не е смешно ) и тва ги прави мн по-лесни за използване :wink:

Хм .. ако не се лъжа :roll: , спомената "машинка" се нарича апликатор , така че може да попиташ за тампони с апликатор

MrAsNiKa
10-10-2006, 20:03
И аз :oops:

Това не е срамно
Въпрос на избор

Tender Poison
10-11-2006, 18:17
Спред мене е следното:
девствена+тампон(без значение какъв)=Болка

10-12-2006, 21:48
spox ne si samo ti i az bqh taka purviq put mn me bole6e i si go mahnah posle probvah pak i pak no me bole6e i nakraq se re6ih kazaha mi 4e trqbva da se mu6ne hubavo na vutre za da ne se use6ta i az tova napravih i sega si polzvam tamponi i vaob6te ne gi 4uvstvam \:D/

Papagal4e
10-15-2006, 19:33
Значи и аз съм девствена и това лято ми се наложи да пробвам тампон..че и на АКВА ПАРКА..малии първия беше голям зор,защото не знаех как да го сложа..пък и много трудно влезна..ама после разбрах че трябва след като го вкараш и 1/3 от пръстчето ти също трябва да влезне..тогава изобщо не се усеща ,вече и аз си нося само тампони

GothicGirl
10-16-2006, 06:18
а бе, тва лято на морето нямаше кво да се прави, та ми се наложи да използвам тампони, пък аз съм си девствена :) всеизвестен факт е, че не би трябвало това да е проблем при експлоатацията на тва санитарно средство.. обаче.. малиии, овидя ми се света с първия, пък с втория - хептен!! а не да съм го ръчкала наслуки.. неправилно ли съм го поставяла или просто съм дефектна ?!? :shock:

как ще си дефектна? ](*,) да нямаш пишка, че да си дефектна :smt017 :mrgreen:
прочети указанията, защото макар и малка, има вероятност от невропаралитичен шок. дано го написах правилно.
та, то тфа тампончето е малко тъничко, няма да те отвори кой знае колко. абе сичко е наред. споко. и ако те боли толко превръзка.

AmeLia
10-16-2006, 18:03
как ще си дефектна? ](*,) да нямаш пишка, че да си дефектна :smt017 :mrgreen:
прочети указанията, защото макар и малка, има вероятност от невропаралитичен шок. дано го написах правилно.
та, то тфа тампончето е малко тъничко, няма да те отвори кой знае колко. абе сичко е наред. споко. и ако те боли толко превръзка.

хахах :) 'дефектна' беше образно казано :wink: чела съм указанията :-D и май опасността беше от СТШ - синдром на токсичен шок.. но от дотук казаното от притеклите се на помощ ми стана ясно, че просто не съм особено сръчна :) хех, мерси за съветите на отзовалите се :) ако ми се наложи пак, ще се постарая повече.. :mrgreen:

kupondjiikata
10-16-2006, 19:57
Awe az sym devstvena i si polzvam tamponi ot 1-2 god.Sp e po-udobno.Nai-dobre e "O.b.-mini".Vednyj si bqh slojila ot na sestra mi,koito sa "normal" sy6tata marka i mi be6e sp gadno!

gabsi
06-14-2007, 12:17
a ima li nqkakva opasnost na O.B da im se otkasne vrazkata kak trqbva da se drapne 4e da ne se otkasne??? :smt017

06-14-2007, 13:48
Ако тампона е пълен, той излиза лесно. По това се познава и кога е станал за смяна - ако подръпнеш леко връвчицата и тръгне да се измъква.
Освен това връвчицата е наистина здраво закрепена за тампона - в случай, че се наложи да го махнеш преди да е станала нужда.
Иначе предполагам, че за да се намали риска до минимум, е по-добре да не дърпаш рязко.
И изобщо - шанса да се скъса е минимален.

06-25-2007, 11:25
явно проблемът е в мен, в смисъл вече 6-ти тампон и нещо не става... четох много, знам къде и как се поставя, колко навътре трябва да е, но при пъхането адски много ме боли, и сякаш ми го връща назад... и все пак днес постигнах лек напредък, ще се свиква...

krem4et0
06-25-2007, 12:23
Темата е стара. Заключвам я!