Влез

View Full Version : За и против груповия секс

shliong
10-04-2006, 07:06
Какво е мнението Ви за груповия секс?

WILD__BOY
10-04-2006, 07:07
Против
имам си гадже и с нея си правя страхотен секс. Не мисля да го споделям с други хора.

The`G_i_r_l
10-04-2006, 07:09
И аз съм против :evil:

krem4et0
10-04-2006, 07:09
Против-сексът е израз на чувствата между двама.Трети е излишен!

kudravoto
10-04-2006, 07:10
protiv sum

10-04-2006, 07:14
Против-сексът е израз на чувствата между двама.Трети е излишен!
=D>

rosenceto
10-04-2006, 08:25
Абсолютно ПРОТИВ!

mira_
10-04-2006, 08:37
Груповият секс е много хубаво нещо, стига да е с подходящите хора.
Но когато си на 13-14 години светът ти изглежда различен, разбирам ви ;)

krem4et0
10-04-2006, 08:53
Аз съм на 21 и ми се вижда отвратителен!не е въпрос на възраст,а на това какво влагаш в сексът-аз влагам сърце и душа!

No_LiMiTe^f
10-04-2006, 08:57
И аз съм твърдо против!Може би ако е тройка и нито един от двамата да не ти е гадже...просто ей тъй да пробваш!Но приятеля ми няма да го дам на никоя друга в леглото,било то и с мен!Все пак се обичаме....както казаха по-горе третия ще е излишен!

10-04-2006, 08:57
Аз съм на 21 и ми се вижда отвратителен!не е въпрос на възраст,а на това какво влагаш в сексът-аз влагам сърце и душа!
Сърце и душа може да вложиш и в груповия. До като се обичаш с единия участник, другият да ти го ръга здравата, а на третия, когото въобще не обичаш пък да му масажираш половия орган.

Тъй че любовта не е извинение.

Аз съм категорично ЗА! Това е същинско удоволствие, от което нормален човек не би трябвало да се лишава, стига да му се отдаде възможност.

viva_love
10-04-2006, 09:00
Аз съм на 21 и ми се вижда отвратителен!не е въпрос на възраст,а на това какво влагаш в сексът-аз влагам сърце и душа! =D>

krem4et0
10-04-2006, 09:03
Сърце и душа може да вложиш и в груповия. До като се обичаш с единия участник, другият да ти го ръга здравата, а на третия, когото въобще не обичаш пък да му масажираш половия орган.

Аз съм категорично ЗА! Това е същинско удоволствие, от което нормален човек не би трябвало да се лишава, стига да му се отдаде възможност.
Да бе да!това не е секс-това си е чукане.Сексът се прави с чувство,с нежност и с внимание към партньора,а не просто да ръгаш там каквото стърчи в някоя дупка!

jeditte
10-04-2006, 09:07
...

10-04-2006, 09:07

Да бе да!това не е секс-това си е чукане.Сексът се прави с чувство,с нежност и с внимание към партньора,а не просто да ръгаш там каквото стърчи в някоя дупка!

E, ако не харесваш по-грубичък секс...
Все пак сношението е това.."ръгаш там каквото стърчи в някоя дупка"
Ти май бъркаш секса с любовта. Вярно е, че в такова съчетание е по-хубав, но има и други варианти за секс.
Ако гаджето ти и ти участвате с друга двойка която се обичат също като вас, и за разнообразие го правите заедно и си разменяте партньорите не пречи на чувствата.
На мен ми се е случвало поне и мога да кажа, че е невероятно изживяване.

krem4et0
10-04-2006, 09:13
Предпочитам да го правя само с гаджето си.Изобщо няма да ми е приятно той да целува и прегръща друга,тя да го докосва и гали,а той да изпитва удоволствие от съприкосновението с друга жена.Да,егоистично звучи,но си го искам само за мен и не искам да го деля с никой друг под каквата и да е форма.че аз побеснявам като подаде ръка на някое момиче за здрасти.А той се нервира като говоря с момчета.Любовта и сексът вървят ръка за ръка.Да по принцип се свежда до ръгане,но е важно как ще стане-дали в резултат на дълга и нежна любовна игра,леко и внимателно,с нужното отношение и уважение към партньорката или просто ей така за спорта!

kudravoto
10-04-2006, 09:15

=D> az puk sum na 19 i mislq 4e seksa e samo mejdu dvama za treti mqsto nqma! i az kato krem4et0 vlagam surce i du6a v seksa!!!

LunaTriCk
10-04-2006, 09:24
че аз побеснявам като подаде ръка на някое момиче за здрасти.А той се нервира като говоря с момчета.
:shock: Ако това е вярно, вий имате ли приятели с които излизате заедно ? А и любовта и секса не винаги са в един пакет. На английски им викат one night stand, т.е. секс за една нощ. Там няма никаква любов, но секса хич не е лош. Даже понякога по-хубав. :-D

10-04-2006, 09:32
аз побеснявам като подаде ръка на някое момиче за здрасти.А той се нервира като говоря с момчета.

Това идва да покаже, че и двамата нещо не сте съвсем нормални. Не се обиждай, ама не е нормално и меко казано са смешни подобни взаимоотношения. Има си и термин - Болна ревност.

jeditte
10-04-2006, 09:45
...

DitmataMC
10-04-2006, 10:02
аз познавам 2 момичета,които са правили тройка (с 2 момчета) и спокойно мога да кажа,че и двете са курви...даже едната на скоро чух,че са я е*али 5 човека един след друг...та,може да се каже,че познавам не малко момичета и впечатлението ми е,че само курвите са готови да правят тройки и такива разни ... :-&

CrazyWitch
10-04-2006, 10:18

И според мен трети е излишен.

Sensual
10-04-2006, 10:23
аз познавам 2 момичета,които са правили тройка (с 2 момчета)...

Аз вече познавам човек, който не знае че 2 + 2 = 4 :lol: :lol: :lol: :lol:

по темата: мисля че бих опитал... каквото и да си говорим, това е често срещана еротична фантазия при момчетата( която не е подминала и мен)...
мисля че при съгласие и от двамата партньори нещо подобно, еднократно, би попречило много... просто трябва и двамата да са експериментатори, и което е най-важно да си имат голямо доверие. НО това е идея за Чукане както някой каза... секса си е нещо за двама... в което и аз не виждам трети... това бих го приел само еднократно, под формата на подарък.. с цел да се изпълни някоя фантазия и тн. НО само ако и двамата във връзката го искат... иначе за необвързаните, според мен е вапрос на момент и чувство... ако е само за вечерта.. само за еб*нето не мисля че някой би имал нещо против :wink: но си е до човек.. не всички са толкова освободени за да го приемат :-k

quench
10-04-2006, 10:26
Нищо против,особено ако не държа на партньора си (тоест имаме връзка с цел секс). За мен (не ме разбирайте погрешно,не съм го правил 1000 пъти,нито се хваля,затова няма и да кажа бройката) винаги е било по-лесно да се отпусна и да дам всичко от себе си ако съм с две жени. Някак си успявам да извлеча и да дам възможно най-много. Винаги съм изпитвал неудобство от присъствието на друг мъж - усещал съм как другият се напряга от факта,че дели лъвсия пай. Хормони,кво да правиш. Но номера е,че подкрепям със седем ръце и 5 крака (що,при вас по-малко ли са?!)

Gaming
10-04-2006, 11:59
Под "групов" секс повечето хора асоциират тройка.

Под "тройка" обаче жените си мислят за двама мъже, а мъжете - за две жени.

Та конкретизирайте, моля. :D

koalka
10-04-2006, 12:44
Аз съм против.Въпрос на лично мнение.Обичам приятеля си и не искам с никой да го деля.Не ни трябва трети човек.Според мен за да правиш секс трябва да имаш чувства към дадения човек,а ако правиш тройка...просто не можеш да обичаш двама едновременно.

Komshiikata
10-04-2006, 14:23
Против !!!

snejniat
10-04-2006, 15:25
obasiliotno protiv sam vapredki 4e nasko mi se otdade vazmojnostt i pravihh troika s dve momi4eta no ako imam gadjee nikoga nqma da stanee i vtoro kvi sa tiq seks 4ukane i ei takiva si4ko e ebane samo 4e s razli4ni imena

alkobalko
10-04-2006, 15:28
Твърдо против.

krem4et0
10-04-2006, 15:30
аз побеснявам като подаде ръка на някое момиче за здрасти.А той се нервира като говоря с момчета.

Това идва да покаже, че и двамата нещо не сте съвсем нормални. Не се обиждай, ама не е нормално и меко казано са смешни подобни взаимоотношения. Има си и термин - Болна ревност.
Ами ревнувам го болезнено и той мен-просто и двамате сме егоисти в това отношение.Да, имаме приятели и излизаме с тях,ама не се целуваме и прегръщаме с приятелите си от другия пол.Не мисля,че е смешно просто много сме преживяли и се ценим и пазим!

N.C.L
10-04-2006, 16:29
Против

awanturistkata{P}
10-04-2006, 16:35
TVARDO - PROTIV.....tova moje da se nare4e po vsqkakav drug na4in no ne i seks...ne6ta nqkoq druga da gali pr mi vmesto mene a az da se naslajdavam na gledkata....po skoro 6te i izdera o4ite ili 6te i otkasna raceto no ne i da se vazbudq...az si obi4am prqtela i ne6te i nqma da go delq s nikoi i nikoq...

[/img]

black_boy
10-04-2006, 17:50
protiv sum

10-04-2006, 18:13
аз съм момиче и съм за групов секс(2 момичета и 1 момче) правила съм няколко пъти и да ви кажа честно ми е по гот и даже ми е по забавно.А това че секс трябва да се праи само ако имаш чувства към човека незнам,до сега съм две сериозни връзки които са продължили дълго време аз съм на 18,но честно да ви кажа кои знаи каква любов към тия момчета не съм изпитвала повечето е било просто привързаност и уважение,затова че според мен праите квото си искате и недеите си мислете че секса като не обичаш даден човек не е хубав :smt018