View Full Version : zakusnqva mi,a ne sum bremenna
zna4i imam si redoven cikul ot dosta vreme nasam trqbva6e da mi doide predi 10 dena no go nqma poneje imam redoven polov jivot si napravih test za bremennost i se okaza otricatelen! vuprosat mi e za6to vse o6te ne mi idva??? ](*,)
Хаха,не се притеснявай,моето момиче,ще ти дойде. Причината не винаги е сериозна. Ето,ще ти дам един пример - имах навремето едно гадже,тя беше голяма паника. Не й дойде известен период от време. Ходй по гинеколози,правй си изследвания - нищо. Накрая й дадох номера на един мой колега,писхолог. Оказа се,че тя е влязла в "порочен кръг" - първо й е закъснял,после е започнала да се стресира,от което й закъснява още повече,тя пак се стресира и т.н. и т.н.
А ако не ти идва твърде дълго (говорим за месец поне),консултирай се с гинеколог - може да е хормонален проблем,човек никога не знае.
Nadelina
10-04-2006, 10:34
Ne ti idva ne zashtoto neshto ti ima.. a poneje mnogo se pritesnqvash zashto ne ti idva.. Otpusni se.. shte ti doide! :P
CrazyWitch
10-04-2006, 10:39
Ако това, ще те успокои .. на мене с 10 дни ми закъсня един месец.. Тоя месец с около над 10 дни. Мойто си мисля, че е зареди смяната на сезоните. Казвали са ми, че влияело и разни такива работи.
Ne se trevoji,mila,shte ti doide...i na men mi se slu4va ve4e nqkolko pyti da mi zakysnee,pravih testove-otricatelni,no menstruaciq prosto ne idva...no mn neshta moje da sa ti pvliqli-pritesnenieto,smqna na sezoni,stres,dieta...ne se trevoji!S kolko vse pak ti zakysnqva?Ako propusne mesec-idi na lekar-moje da e hormonalno smushtenie.Mislq,4e do 2 sedmici zakysnenie beshe normalno.Uspeh ti jelaq i spokoino:)
alkobalko
10-04-2006, 15:31
Спокойно ще ти дойде. Ако все пак ти закъснее прекалено много отиди на лекар.
Може просто да не ти е редовен
Може просто да не ти е редовен
naprotiv ot 1 godina nasammi e kato po 4asovnik,nai mnogo da se zabavi ili da izburza s 3-4 dni!
a otnosno po gorniq vupros ve4e mi zakusnqva s okolo 12-13 dni!
a imash li t.n. predmenstrualen sindrom?Prednite dni imashe li go?
Komshiikata
10-05-2006, 14:19
Ще ти дойде,просто не се стресирвай !
moje bi ne e ni6to stra6no no nali znae6 4e testovete ne sa 100% taka 4e spored men otida na lekar,e ne iskam da te pritesnq,no vse pak...
dudeto_sy
10-05-2006, 14:49
Най-добре си направи още един тест за бременност за 100% сигурност, после ако не си бременна, поизчакай още 5-6 дена и тогава отиди на лекар. Но не се стряскай. Има хиляди причини, от много сериозни до незначителни, така че не се стряскай, спокойно. И ако се налага иди на лекар.