View Full Version : Отвориха ме рано
разочарована
10-04-2006, 13:25
Разпечатиха ме сравнително рано, около 13. Не това е най-важното. Искам да посъветвам момиченцата да не губят детството си до като могат. Не ви трябват никакви момчета, любов и простотии. Сега като съм понатрупала опит и съм доста отворена, а бройката няма да спомена защото веднага ще ме определите за К, но искам да ви кажа, не правете тази грешка! Не се отпечатвайте в ранна възраст, а го правете когато сте поне на 18 и сте си изживяли детството.
HaxaJluTeT
10-04-2006, 13:28
"okolo 13" okolo 13 e i 10 :lol: Kaji broikata de:)
mn pravilno,az vodq polov jivot ot okolo 3 meseca,a sam na 18godini i mn se radvam,4e iz4akah...prosto trapkata,jelanieto,vsi4ko e po istinsko i go izjivqva6 po saznatelno,dokato edva li na 13-14godi6na vazrast 6te znam kakvo pravq i iskam vaob6te... :)
Разпечатиха ме
Така го казваш, сякаш са те изнасилили. Ти не искаше ли?
Komshiikata
10-04-2006, 13:52
За какво толкова съжаляваш???Станало станало ,освен ако ...не са те изнасилили...
siXt_senSe
10-04-2006, 16:06
Щом си го осъзнала,това е добре.Гадното е че е малко късно.Аз мисля че е можело и по-рано да помислиш за всичко това,но не искам да те упреквам-ти си знаеш.А иначе като послание към другите малко бих го попроменила-"Направете го не когато другите искат или го очакват от вас,а тогава когато наистина се чувствате готови и отговорни до такава степен,че после да не съжалявате нито за времето,нито за човека с когото сте загубили девственоста си!"
SixT до някъде си права, но на 13 години човек не може да се контролира толкова колкото на 16 примерно, просто всичко тогава е по - интересно и нека пробваме и ала бала и опа след 5 години човек разбира колко глупав е бил. Това е се едно да се сетиш за някоя смешна ситуация от детството си и да се смееш и да си кажеш Ох колко съм бил гламав :)
4e si kurva kurva si ama odi na carkwa da se izpowiadash tuk na izpowedalnia li ti prilicha? mn mi e zor koga sa te otworili a kat si prosta da te dawash da te ebe toia naprawo se 4uda kak ne sa te otworili oshte na 7...
Разпечатиха ме сравнително рано, около 13. Не това е най-важното. Искам да посъветвам момиченцата да не губят детството си до като могат. Не ви трябват никакви момчета, любов и простотии. Сега като съм понатрупала опит и съм доста отворена, а бройката няма да спомена защото веднага ще ме определите за К, но искам да ви кажа, не правете тази грешка! Не се отпечатвайте в ранна възраст, а го правете когато сте поне на 18 и сте си изживяли детството.
дам дам дам .... така си е ..... тря6е да ми го кажеш преди време ....но може би тогава нямаше да ти повярвам ..не че сега съм много голяма ..вобще даже ...аз съм си дете и ми харесва да съм .. :mrgreen:
Abe vsichko mn hubavo si go kazala ama tva "Otpechataha me" mi zvuchi vse edno si nqkva stoka i kato te otpechatat i stavash za obshto polzvane... :-k [-X Mn sorry za izraza ama tochno taka mi prozvucha - po dobre go promeni na "ZAgubih devstvenosta si" kato che li zvuchi po dopustimo spored men .... :-k
4e si k***a k***a si ama odi na carkwa da se izpowiadash tuk na izpowedalnia li ti prilicha? mn mi e zor koga sa te otworili a kat si prosta da te dawash da te ebe toia naprawo se 4uda kak ne sa te otworili oshte na 7...
Можеше да спестиш тоя коментар
No_LiMiTe^f
10-04-2006, 19:57
Е ся чак пък на 18... на 13 наистина е много малко ,но пък е различно от 15-16!А и защо от толкова малка си се навила...
извиняай
10-06-2006, 13:06
кво ше чакаш бе ? аз ако бях жена щях секи ден да се еба ! видя ли някое хубаво момченце : "я ела тука в храстчетата!". оправям го за 10 минути и той доволен и аз ! хахах ! така че женки нема 18 от 12 почвате сички
кво ше чакаш бе ? аз ако бях жена щях секи ден да се еба ! видя ли някое хубаво момченце : "я ела тука в храстчетата!". оправям го за 10 минути и той доволен и аз ! хахах ! така че женки нема 18 от 12 почвате сички
а на ли сещаш, че ни наричат "курви" ако го правим? ако небеше така, а бяхме пичове като вас, щеше да е така
rPo3HoTo
10-06-2006, 13:37
Тва ми напомня на историята на една моя много близка приятелка. Последния път когато беше в Бъгария се разплака по тоя повод-загубеното й детство...осъзна колко глупава е била през всички тези години. Осъзна, че 'величието' й е едно голямо нищо. А тя го направи наистина рано-12. И все пак добре че се осъзна....някога.
то това само говори по себеси че си малка ку***чка :mrgreen: така е като почвате от 13 годишни да се правите на какички и да се натискате на по големите няма да ви гледат я ! и после голямото самосъжеление което няма смисъл от него на време да си мислила :wink:
А и тези съвети дето ги даваш мислиш ли че някой 13 годишна ще ги осъзнае след като на тях им е у главата да се возят у колите на големите батковци и после да им лапат.........
еми незнам защо ама немога да повярвам че на по 13,14 години правят секс момичетата,някакси ми е много странно,ама явно това е реалността
Колкото по рано толкова по добре за нас момчетата :-D
Mike-Jones
10-07-2006, 05:35
](*,) ](*,) oshe edna kurvi4ka
Kotetoto
10-07-2006, 12:28
така е...и аз съжалявам,вьпреки че бях на 16,но не се чувствах готова
ХАхахахаххах Спука ме от смях нямаш равна ей. На теб пък кой ти е дал акъл на 13 да те отворят? И да определямте за К (каквото и да значи тва за теб и май само ти си знаеш какво означава)и за Курва. На тая възраст се взема пример от родителите. Баща ти и майка ти да не са ги отворили на 10 години или в яслата?
Акъл ши даа. Само един въпрос. До кой квартал стигна че да се приготвя да ти го пусна в устичката?
ХАПНИ СИ!!!