PDA

View Full Version : секс или свирки

10-04-2006, 13:45
значи работата е следната , че приятеля ми харесва повече свирките отколкото секс-а. Много ми е гадно така. Гушка ме се възбуждам го и очаквам той да поиска да го направим но не ,той иска да му духам. Не че имам против да го правя но просто ми се искаше да прави секс с мен. да не си кажете сега че съм някаква некадърна в леглото.Всъщност скоро ми беше първият път и на него също.и от тогава само веднъж сме го правили. Защо бе хора. Аз поговорих с него и той ми каза че за сега му харесват свирките и може би след време и секса , но как мога да го накарам да харесва секс-а като дори не го правим. Пфф..ама че работа

Komshiikata
10-04-2006, 13:57
на колко години сте ?

10-04-2006, 14:02
17 и 19

Komshiikata
10-04-2006, 14:08
Според мен не е нормално да не иска секс...Да не да е станало нещо,което го е претеснило ?!

Gaming
10-04-2006, 14:25
Ами просто не сте намерили правилната поза, да ти кажа. Явно правиш много добри свирки. Пробвай да ти го втъкне изотзадзе, ама ти да си леко изправена, даже подпряна на стената с ръце. Така неговият клитор се търка в твоята G-точка и на двамата ще ви е голям кеф. Пък и ръцете му са свободни... :wink:

10-04-2006, 15:22
ми първо той беше отгоре после аз бях и ни беше много удобно и ми харесва а и на него трябва да му е харесало щом като свърши първия път още 3 пъти го направихме. Ще побваме ова което казваш но ако се стигне до секс :) иначе той много иска кучешката. Мерси за съвета.Мене прото ме интересуваше дали има и други момчета които препочитат свирките пред секса

krem4et0
10-04-2006, 15:24
Моето гадже ги предочита-не че не правим секс,но просто знам че оралните ласки му харесват повече.Честно казано и на мен също!

10-04-2006, 15:33
а от колко време имаш интимна връзка

N.C.L
10-04-2006, 16:26
Моето гадже ги предочита-не че не правим секс,но просто знам че оралните ласки му харесват повече.Честно казано и на мен също!

Просто е нормално :) по - възбуждащо така си го обяснявам и изпитвам аз :)

10-04-2006, 16:50

Просто е нормално :) по - възбуждащо така си го обяснявам и изпитвам аз :)

оф така е много гадно

koalka
10-04-2006, 16:58
Ами няма много логика в това,но все пак всеки си е с различни предопочитания.Ами можеш като за начало да го разгорещиш със свирки,но да не свършва от тях,а когато го правите.Остави го да те пожелае адски много.Облечи си някакво бельо,незнам.Ти най-добре знаешкакво харесва.

slad1chka
10-04-2006, 17:09
и това е ствало. желаел ме е адски много,но всичките му намеци са били да му духам. Не мисля да го остая да не свършва защото той и без тва е от бързите и като му духам ако не свърши то тогава като го вкара и веднага ще е свършил вече. всичко съм опитвала но не става и той самич както си каза , сега повече му харесват свирките а след време може би и секс-а :cry:

Insomnya
10-04-2006, 17:19
Ами просто не сте намерили правилната поза, да ти кажа. Явно правиш много добри свирки. Пробвай да ти го втъкне изотзадзе, ама ти да си леко изправена, даже подпряна на стената с ръце. Така неговият клитор се търка в твоята G-точка и на двамата ще ви е голям кеф. Пък и ръцете му са свободни... :wink:

Да попитам само от кога мъжете имат клитор ? :shock:

10-04-2006, 17:27

Да попитам само от кога мъжете имат клитор ? :shock:

Веднага ти отговарям!Клитора на жената има много сходна структура с пениса на мъжа...например захващането му за торса ::: Просто игра на думи. :wink:

10-04-2006, 18:20
Според мен приятеля ти е геи :!: Честно ти казвам,имах една приятелка която ходеше с едно момче и дълго време имаха този проблем тои искъл само да му духа а пък тя да не е луда да го празни сумати време на свирка и в последствие и признал че по този начин си представял че бил с мъж и тои му духа и адски много го кефело,затова че мисля че и твоя е малко ляв

bulgarche
10-04-2006, 19:03
Е всичко беше ОК докато не каза че скоро му е било и на него първият път. Щом иска от сега само свирки значи е някъф надувко дето много слуша какво си говорят батковците.

10-05-2006, 14:36
въобще не е такъв.не слуша никого.

dudeto_sy
10-05-2006, 14:54
Имам два съвета:
1. Научи се да пишеш малко по-грамотно. След точка обикновено се пише главна буква.
2. Ако не си доволна от сексуалната си половинка, просто я смени.

OtherDimension
10-05-2006, 14:57
Имам два съвета:
1. Научи се да пишеш малко по-грамотно. След точка обикновено се пише главна буква.

tva da ne e shampoan be ?

dudeto_sy
10-05-2006, 15:02
Имам два съвета:

tva da ne e shampoan be ?

Ами виж сега не е много по-различно. Като не си доволен от едно нещо и не можеш да го нагодиш така че да ти харесва... просто търсиш смяна към по-добро.

No|Problem
10-05-2006, 18:03
kaji mu che ako ne te e*b* nqma da mu duhash

Shokoladova
10-06-2006, 12:47
Az xodq s priqtelq si ot 3 meseca.Ot mesec i polovina pravim spim zaedno.Toi se kefi super mnogo na frenskata lubov,no tova ne zna4i 4e ne pravim sex.Prosto vseki 4ovek e razli4en,ima razli4ni vkusove.Vseki e individualen i xaresva razli4ni ne6ta taka 4e prosto probvai pak da pogovori6 s nego '8)'

rPo3HoTo
10-06-2006, 13:44
хехе баси мързеливия :lol: :lol: Номера е, че копелето иска да си седи и нищо да не прави, а ти да вършиш сичко. А може би не си толкова добра в секса и не можеш да го задоволиш....знам ли. Що не питаш него?

АТАКАБГ
10-07-2006, 03:34
Аз лично обичам и двете. Но свирката по ми харесва от гледна точка,че не се моря при нея,а само се наслаждавам на момента. 8) :mrgreen:
Разбира се секса си има някои предимства,а и по-бързо свършвам като клатя,докато само от свирка не мога да свърша. :?

Infatuated Inside
10-08-2006, 16:54
Аами за мен това е.. странно. :-s

Не мога да го разбера попринцип и това си е, blame me.
Говори с него в прав текст. Нека помисли малко и за теб, все пак. :Р

TROY
10-08-2006, 17:04
Аз съм на мнение,че трябва по обстойно да поговориш с него и да му кажеш че не се задоволяваш само от духане [-X Обясни му по достъпен начин,за да не те разбере погрешно и мисля,че всичко ще е наред. Попитай го също дали се притеснява от нещо и какво е то #-o Тогава мисля,че всичко ще се оправи \:D/

krasivata_luvica
10-08-2006, 18:59
i moq predpo4ita svirki :-D pa i mene me kefat.da mu pravq,no pove4eto puty stava kakto az iskam. :-D