Влез

View Full Version : моля помогнете ми на 16години съм,а още съм нямал приятелка

zlato
10-04-2006, 20:03
Здравеите както пише по-горе на 16 години съм ,а все още съм нямал приятелка(гадже). Просто когато почвам да говоря с някое по красиво момиче (което не се случва много често по разбираеми причини) аз си оплетвам езика почвам да говоря глупости, изчервявам се :oops: и какво ли още не. Според мен не съм чак толкова грозен висок съм 180см. тежа 70кг. лицето ми няма пъпки , защото ходя на козметик, от скоро тръгнах и на фитнес.Повечето ми приятели имат приятелки, а мене даже ме е срам да говоря с тях(приятелките на приятелите ми).
Изобщо се нуждая много сериозно от ПОМОЩ :( Така, че ако някой може да ми помогне нека да пише ,МОЛЯ ВИ

10-04-2006, 20:13
Спокойно и аз съм така. А съм на 17, почти 18

No_LiMiTe^f
10-04-2006, 20:23
Спокойно не трябва така да се отчайваш!Опитай се да се отпускаш пред момичетата!Не трябва да показваш че си спекан!Ако си гледал рекламата на спрайт,донякъде е вярна!Пък и няма начин да не си хванеш!Все някога ще стане(тва зависи от теб)!Само трябва да си намериш някоя пр. и после вече няма да се спичаш толкова!:)

10-04-2006, 20:24
Spoko mom4eta!az kato edno momi4e moga da vi kaja 4e obicham mom4etata da govorqt otkrito s men otkolkoto da go uvartat a po vaprosa s iz4ervqvaneto spoko vse pak ne e tolkova lesno da priznae6 4uvstvata si na nqkoi 4ovek ima vreme za vsi4ko 6te si nameri6 priqtelka koqto da te razbira i da te haresva takav kakavto si!Kasmet!
=D> =D> \:D/ \:D/

Krem4eto
10-04-2006, 20:25
Здравеите както пише по-горе на 16 години съм ,а все още съм нямал приятелка(гадже). Просто когато почвам да говоря с някое по красиво момиче (което не се случва много често по разбираеми причини) аз си оплетвам езика почвам да говоря глупости, изчервявам се :oops: и какво ли още не. Според мен не съм чак толкова грозен висок съм 180см. тежа 70кг. лицето ми няма пъпки , защото ходя на козметик, от скоро тръгнах и на фитнес.Повечето ми приятели имат приятелки, а мене даже ме е срам да говоря с тях(приятелките на приятелите ми).
Изобщо се нуждая много сериозно от ПОМОЩ :( Така, че ако някой може да ми помогне нека да пише ,МОЛЯ ВИ

Стегни се на 16 години си...Говори с приятелите ти да ти помогнат да си намериш гадже ,ама гледай да не е к***а и така ...Хайде успех!!!И гледай скоро да си намериш гадже ,защото вече ти е време!!!

Obitax
10-04-2006, 20:25

da ne ti dreme vse nqkoq 6te ti obarne vnimanie rano ili kasno

zlato
10-04-2006, 20:26
да но как да я накарам да ми обърне внимание?
ПС. знам че въпроса е тъм ама наистина ми трябва помощ

No_LiMiTe^f
10-04-2006, 20:29
да, но как да си намеря? В смисъл което момич харесвам да говоря по често с него или нещо от сорта? :(

Еми да...ще я извикаш на кафе!За подкрепа ще вземеш и някой твой приятел...после ще я изпратиш ще се усмелиш да я целунеш и тва е!Има много варианти не е сложно...само трябва да се престращищ!

Krem4eto
10-04-2006, 20:38
да, но как да си намеря? В смисъл което момич харесвам да говоря по често с него или нещо от сорта? :(

Еми да...ще я извикаш на кафе!За подкрепа ще вземеш и някой твой приятел...после ще я изпратиш ще се усмелиш да я целунеш и тва е!Има много варианти не е сложно...само трябва да се престращищ!

Това с приятеля не е много добра идея,защото ние момичетата,като сме в такава ситуация , си мислим ,че просто му е случно само ние двамата и затова е довел приятеля...Може просто да излезете не е задължително на първата среща да се целунете!Дори по принцип е нормално на 2-та.УСПЕХ

zlato
10-04-2006, 20:42
значи в крайна сметка да отида да я поканя на среща и нататък е лесно,но ако ми откаже после разкаже(примерно) на целия клас после какво да правя мене можеби повече ме е страх от отказа и после как ще ми се присмиват

No_LiMiTe^f
10-04-2006, 20:43
значи в крайна сметка да отида да я поканя на среща и нататък е лесно,но ако ми откаже после разкаже(примерно) на целия клас после какво да правя мене можеби повече ме е страх от отказа и после как ще ми се присмиват

Всеки в началото го е страх от откас!Ами тогава разбери кое момиче ти хвърлило око и тогава я покани!Пък и задължително ли е да я познава целия ти клас?!

iiirish
10-04-2006, 20:46
всеки малко или много в определен период от живота си е бил отчаян от любовта, от приятелите, от семейството, но никой не се е отказал да се бори. не го прави и ти. успех занапред, защото само упоритите побеждават ;)

honey91
10-04-2006, 20:57
Spoko mom4eta!az kato edno momi4e moga da vi kaja 4e obicham mom4etata da govorqt otkrito s men otkolkoto da go uvartat a po vaprosa s iz4ervqvaneto spoko vse pak ne e tolkova lesno da priznae6 4uvstvata si na nqkoi 4ovek ima vreme za vsi4ko 6te si nameri6 priqtelka koqto da te razbira i da te haresva takav kakavto si!Kasmet!
Na sa6toto mnenie sam :wink:

sunny_girl16
10-05-2006, 06:23
Na sa6toto mnenie sam :wink:
И аз така мисля!

samotna
10-05-2006, 07:54
според мен не трябва да се притесняваш от отказа,дори да ти откаже,голяма работа,все някога ще ти се случи,така,че действаи без да се притесняваш.Успех :P

DevilWish
10-05-2006, 07:58
Я дай снимка ,може и да се оредиш! :lol:

mercedes_bentz
10-05-2006, 10:47
знам какво и аз съм без гадже ама повярвайми нети трябва,само да те ядосва и да ти пили на главата НЕ и аз като тебе търсих дълго време и ко устанах доста разачарован+това за всеки влак си има пътници

niGGa
10-05-2006, 15:10
Не ти трябва приятелка. Поне на мен вече не ми трябва

vladi_addict
10-05-2006, 15:44
И аз съм на 16 и още не съм си имал приятелка. даже с един приятел който не е имал гадже от година и нещо само се базикаме за тва.. като се видим и - "как е има ли гаджета..":) нема страшно..

П.П. сега съм си нацелил едно девойче, от моето у-ще, в понеделник ще действам - ако стане нещо ще черпа :P
ако не стане нищо - майната му, курви...

и незабравяй "Мацки винаги има жадни" това ъпсурт са го испели на шега, ама то си е самата истина ! много пъти съм се обеждавал, само дето не съм аз човека който им "утолява жаждата" :x ма и моето време ще дойде..
ех че оптимизъмм...

CrazyWitch
10-05-2006, 15:45
Спокойно! Всичко е под контрол. Ще дойде и твоето време.

vladi_addict
10-05-2006, 15:58
Спокойно! Всичко е под контрол. Ще дойде и твоето време.
между другото - въпростното девойче прилича на теб :oops: малко или много .. поне на снимката .. може пък и въобще да не си приличате, или на мен вече всички ми приличат на нея, знам ли...

koalka
10-05-2006, 16:28
Не се отчайвай.Това,че до сега си нямал неуспех,не означава,че винаги ще нямаш.Това е проблема,че трябва да преодолееш срама си и да не мислиш за нищо друго,освен за какво ще говориш.Момичетата не харесват момчета,които не действат и дори и да те харесва,няма според мен тя да ти предложи.Е,може ама,ако и тя не е срамежлива.

Lorraine
10-05-2006, 16:35
всеки малко или много в определен период от живота си е бил отчаян от любовта, от приятелите, от семейството, но никой не се е отказал да се бори. не го прави и ти. успех занапред, защото само упоритите побеждават ;)dam

white_chik
10-05-2006, 16:41
П.П. сега съм си нацелил едно девойче, от моето у-ще, в понеделник ще действам - ако стане нещо ще черпа :P

ех че оптимизъмм...
Малко се отклонявам от темата ама ще ме порщавате.Искаш да кажеш,че ако въпросното "девойче " ти откаже значи е курва ](*,) Еми с такова селско разсъждение наистина нищо няма да стане.
А към автора - трябва да преодолееш срама си,защото много момичета чакат момчето да направи първата крачка.Няма смисъл да се притесняваш,ако ти откаже - здраве да е,поне ще си опитал,не познавам човек,на когото никога да не са му отказвали среща,така че действай спокойно.Каниш я някъде,на кафе или в парка и се отпускаш

akademika
10-05-2006, 16:44
Не се притеснявай, ще ти мине, а и ние, на 16 сме още малки. Това, че приятелите ти (връстници) се 'форсират' си е за тяхна сметка, защото не е важно да имаш приятелка, а да имаш качествено мимиче до себе си. За да разбереш какво е качествено мимиче, а и да си изградиш ценз :D http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=51919 , всичко с времето си!

vladi_addict
10-05-2006, 16:49

ех че оптимизъмм...
Малко се отклонявам от темата ама ще ме порщавате.Искаш да кажеш,че ако въпросното "девойче " ти откаже значи е курва ](*,) Еми с такова селско разсъждение наистина нищо няма да стане.

това момиче за мен винаги ще е принцеса! .. нямах предвид това което ти написа. имах предвид, че има курви с които да си утолявам жаждата, макар че това най-малко искам от девойчето, но.. не може да се живее все на чекии.

gangbang
10-06-2006, 06:47

Нема се шашкаш бре. Некой хора просто се осъзнават по-късно и в последствие наваксват. Не се отчайвай, нито па си давай толкова зор, ше ти дойде времето да си имаш гадже, като ти е толко мерак. Споко 8)

morsheeba
10-06-2006, 10:47
abe 6to kato za na4alo ne se opita6 da se spriqteli6 s nqkoe momi4e taka po lesno 6te presko4i6 barierata mom4e momi4e!ako ima6 nqkakva kompaniq bi trqbvalo v neq da ima i momi4eta a ako nqma zna4i 6te e hubavo ti i priqtelite ti da kontektuvate pove4e s momi4eta!ako uspee6 da se otpusne6 v kompaniqta da si lafi6 s momi4etata 6te si spe4eli6 priqtelki!a kakto znae6 granicata mejdu priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e e mn tunka za jalost no vse pak e taka!ne misli samo za tva 4e iska6 da zabie6 edno momi4e gledai na nego kato na tvoi priqtel...6oto momi4etata ne sa stra6ni skupi ne hapqt imai malko pove4e samo4uvstvie i uverenost ne si vtulpqvai 4e si smotan 6oto ne e v tvoq polza!

АТАКАБГ
10-07-2006, 02:21
Има време. Като пораснеш още малко ще се отракаш и ще почнеш да действаш по-смело. Движи в повече компании с момичета. Заговаряй ги и така нататък. :wink:

GLeZoRanA
10-07-2006, 11:33
Момчетата се развивате по бавно в това отношение .. 16 годишните попринцип са големи дървета в свалките :mrgreen: .. лично мнение

delfin4eto
10-07-2006, 14:47
Спокойно, не си нито парвия , нито ще си и последния!не бади толкова стеснителен, преодолей срамът!Със срам , нищо няма да постигнеш.Ако това ще те успокои, аз сащо бях много срамежлива.Но си поставих за цел да преодолея този срам , защото усъзнах , че от него няма никаква полза.Беше ме срам , дори да поздравявам хората!но сега вече съм по-различен човек, няма иу следа от думата срам!!!А за гаджето и аз съм в твоето полежение .

KUM4o
10-07-2006, 15:41
Спокойно бе пич.Както и ти така и аз ,а и още много не сме имали гадже...НО това не трябва да ни отчайва ,а да ни дава сили и да направиме крачката напред.Познавам доста момичета говоря си с тях много спокойно и на всякакви теми ,но пак не ми върви.Вече това не ми прави впечатление и си живея спокойно.Като му дойде времето (дано някога да ми дойде и на мене) всичко ще се подреди.И аз не съм много хубав и нямам самочуствие ,а това е минус...трябва да имаш самочуствие без него някак си не върви.Айде това е от мене. :wink:

luda`flirtajika
10-07-2006, 15:49
az shte ti kaja samo edno SPOKO !!!

DaRk^EviL{F}
10-07-2006, 16:02
spokoino.....ne se obvinqvai...az li4no poznavam hora koito me poznavat ot 10000 godini,no v1preki tova gi e sram v 1vite 10 min da govorat s men!!!Spokoino!!! i k1smet! :) :) :) :)

SlasHDaFiveNine
10-07-2006, 17:10
споко човече .... нема се плашиш
сички сме били като тебе... :smt006
нормално е ... то аз и сеа още не моа се отърся от тва чувство
все още се случва мн да се притесня некой път
давай смело напред бате =D>

ThePainIsReaL
10-07-2006, 22:14
Нямаш никакъв проблем или поне няма да имаш , ако престанеш да търсиш под вола теле и да се комплексираш.

Иди , пийни http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/11.gif .. повесели се и пак постни темата

exelero
10-08-2006, 03:10
Аз пък ще ти дам следния съвет за да не се притесняваш толкова 1-во почни у чата да ги зарибяваш и да общуваш със момичета и после ще си малко или много трениран за на живо :D

Аз поне като се помня какво дърво бях и още не съм баш дон жуан но от много чат със момичета сега ми е по добре и имам бая приятелки даже във момента движа във женска компания :mrgreen:

10-08-2006, 06:33

az pa sum na 9 i sum se 4ukal s 16 20 godi6ni kaki4ki....xahxha...kuf si tup!

10-08-2006, 07:33
да но как да я накарам да ми обърне внимание?
ПС. знам че въпроса е тъм ама наистина ми трябва помощ
Aбе незнам за друите ама мен тва твое откроение ме трогна много.
Сигурна съм, че някъде по света има някоя мацка, дето да е съшата като тебе (и мене :) която да се впечатли не от друго а от искерността ти. Сигурно ти звучи много банално и ти е писнало да го чуваш. И смен е така, вярвай просто лошите хора имат повече късмет от нас. Всичко ще мине един ден. Просто го приеми и ще ти е по-лесно

Sunarry
10-08-2006, 07:57
Тва бях аз де :)

10-08-2006, 12:27
HAha,pi4 vuob6te ne ti trebe seriozno gadje!samo si gubi6 vremeto!Kato pootrasne6 te sami 6te dojdat!Sega gledaj da stane6 4ovek za da moje posle da se nagu6i6 s pari,a v posledstvie nqma oturvane!Are sa nalqgaj urocite,a jenite sami si idvat pomni mi dumata!

broken_dreams
10-08-2006, 12:38
Мисля, че няма за какво да се притесняваш. На 16 не е все едно да си 160 все пак. Не си чак толкова остарял. Все ще се изнамери и за теб гадже. Аз все си мисля, че истинската любов идва ненадейно без да я търсиш. Така, че не се притеснявай, не насилвай нещата и един ден ще си хванеш гадже. А иначе всяко момиче обръща внимание на момче поради различни причини/прозвучах като бабичка/ т.е няма универсална формула за това да я накараш да ти обърне внимание.

kobrichka
10-08-2006, 12:44
няма какво да се притесняваш на 16 си не на 80,и аз съм на 16 и какво от това страдам за един идиот,споко има време да страдаш и да разбиваш сърцата на момичетат и те да разбиват твоета а и крайна сметка момчетат се развиват по бавно от момичетата.Споко има време за всичко

shemetaa
10-09-2006, 14:00

awe sladur samo nqkolko ne6ta 6te ti kaja :wink: ....spored mene ne trqbva da se sduhva6 i :oops: ami da deistva6 za6toto vednaj se jivee s koeto iskam da ti kaja 4e nemoje6 da presko4i6 golqmata qma na dva malki skoka....a i edin 4ovek ne se opredelq po van6niq vid!vzemi se v race i deistvai!i az imah podobni problemi[bqh si sduhla]ama sega ne mi puka za ni6ty,deistvam na principa ili 6e stne ili ne :!: ...spored men trqa se otpusne6 probvai i uspeh :mrgreen: !cunki :smt006