PDA

View Full Version : Малко информация за женския оргазъм

Фей Валънтайн
10-04-2006, 20:49
Здравейте, първа тема ми е и бих искала да се допитам до момичетата, които са имали удоволствието да изпитат оргазъм дотук в сексуалния си живот.

Водя полов живот от почти три месеца, сравнително редовно, с един партньор, който много обичам, но досега не съм изпитала оргазъм - нито клиторен, нито вагинален, никакъв. По-лошото е, че в живота си никога не съм, дори сама - не е като да не съм се опитвала, просто не се получаваше, усещането от това да се докосвам не беше/не е кой знае какво.

Партньорът ми знае за това и мисля, че е доста разочарован, че не успява да ме докара до оргазъм, освен това мисля, че се дразни и на мен (не че някога нещо ми е казал, но се усеща); никога досега не ми беше минавала мисълта да симулирам подобно удоволствие пред него, но вече започвам да се чувствам зле и да допускам възможността да го направя. Проблемът е - никога не съм го изпитвала и изобщо нямам представа как трябва да изглеждам, за да симулирам оргазъм. Та въпросът ми е - моля опишете ми е един оргазъм, искам да го чуя от жена. Не знам дали ще го направя, просто искам да знам.

Благодаря :)

No_LiMiTe^f
10-04-2006, 21:12
Ами оргазмът не може да се опише но като го усетиш ще разбереш какво е!Ще ти предложа един начин,който е безутказен...начи като се къпеш-почти всеки душ си има такова от което тече права струя надоло!Само права струя!Та...лягаш отдоло,така че струята ти да пада вурху клитора и така след 1-2 мин получаваш оргазъм!А относно секса...просто има някои момичета които не мога да получават вагинален оргазъм...което естествено не трябва да те отказва!

Unknow
10-04-2006, 21:59
3 месеца е малко време.Нормално е да не си изпитвала....Вината не е нито в теб, нито в партньора ти.Има време...Не бързай.Ще го изпиташ...и сама ще усетиш кога е това.То неможе да бъде сравнено с нищо.НЕ симулирай...просто няма никаква полза.Бъди малко търпелива...отдавай се изцяло на партньора си...отпусни се...наслади се на момента....и то ще стане.Това е моят съвет

quench
10-05-2006, 06:42
Евентуални причини:
1. Не се отпускаш - при вас жените е много важен фактор
2. Не се възбуждаш достатъчно - при жените оргазмът минава през главата,ако там не си на нокти,нямаш шанс
3. Навлезли сте в ужасното състояние "рутина" - разнообразете не само сексуалния,но и романтичния си живот,пробвайте дори неща,които биха ви се сторили преверзни
4. Свършваш бавно - лечението е дълга и разнообразна стимулация

Пробвай и пиши пак

krem4et0
10-05-2006, 07:14
Просто си в началото на половия си живот-нормално е.На насилвай нещата и не го мисли и ще стане.А и карай гаджето да се позанимава повечко с теб-ако се наложи и 1 час!

No_LiMiTe^f
10-05-2006, 08:18
Защо да е в началото?!Тва не го разбирам!Аз още третия път когато правих секс получих оргазъм!А от четвъртия и по 2-3!Не мисля че тва че е рано е причината!

krem4et0
10-05-2006, 08:27
сега това си е индивидуално,но само 45% от жените изпитват какъвто и да е оргазъм през първата година от половия си живот.Просто с времето се получава и се засилват усещанията.

DevilWish
10-05-2006, 08:59
Ами оргазмът не може да се опише но като го усетиш ще разбереш какво е!Ще ти предложа един начин,който е безутказен...начи като се къпеш-почти всеки душ си има такова от което тече права струя надоло!Само права струя!Та...лягаш отдоло,така че струята ти да пада вурху клитора и така след 1-2 мин получаваш оргазъм!А относно секса...просто има някои момичета които не мога да получават вагинален оргазъм...което естествено не трябва да те отказва!
Дам така определено ще изпиташ оргазъм - личен опит!

Фей Валънтайн
10-05-2006, 20:24
Благодаря за отговорите.

За мастурбацията с водната струя - правила съм го, въпреки това оргазъм самичка досега не съм си докарала.

С партньора се отпускам, рутина не бих казала, че има, но не мога да твърдя, че има и някакви изпълнения плод на голямо въображение :roll:.

Молбата ми беше да ми опишете един оргазъм :). За моя се грижа всеки път и се надявам да се получи, с повече форплей от 5 минути и повече секс от 10...

Та, моля ви, опишете ми един оргазъм.

mercedes_bentz
10-05-2006, 20:32
да пробва да ти направи шпакла

krem4et0
10-06-2006, 08:02
Искаш да получиш оргазъм с 5 минутна любовна игра-е,мила няма как да стане.Жената е така устроена,че за първия й оргазъм и трябва повечко време.Аз мога да не изпитам и след 40-50 минути любовна игра.Трябва си време.А 10 мин секс колко е-за вагинален ор газъм също ще ти трябва повечко.Не може от 4-5 мушвания да стане.1 път свършила ли съм става доста по-лесно.А иначе искаш да се опише-ами няма как да стане-това си е усещане.В няколко теми съм се опитвала,но има разлика между клиторния и вагиналния като усещане.И аз не знаех какво е,но като се случи го разбрах.И ти ще разбереш-споко!
Та съветът ми е отделяйте за секс поне час,а не 15 минути.За толкова малко време няма как да стане.

10-06-2006, 09:10
Виж,така и така скоро ще стане,така че не се плаши!В началото винаги е трудно!Няма да се плашиш,отпусни се и от само себе си ще станат нещата!Просто релакс!Аре успех!