View Full Version : svur6vam burzo
ima li nqkakuv na4in da zabavq svur6vaneto
WILD__BOY
10-04-2006, 20:57
мисли си за порове и трупове
Фей Валънтайн
10-04-2006, 20:58
Повече тренировки с дясната ръка или презервативи (доколкото съм чувала Дюрекс Проформа забавят оргазма, заради съдържанието на лубриканта, с който са намазани) - лошото е, че май на много мъже им става напълно нечувствителен пениса от тях и им пада ерекцията. Аз лично не съм ползвала такива с партньора ми.
да, има.
Вместо да клатиш в бърз монотонен ритъм кат заек , пробвай бавно в такта на някое парче, дето да НЕ звучи в момента, така съзнанието се заангажира с нещо съвсем различно от обекта на възбудата и така свършването се забавя адски много, направо ще останеш учуден..
мисли си за порове и трупове
така въобще няма да му стане обаче,иначе с тренировки главно ще се оправиш!
marina star
10-05-2006, 06:02
da ima na4in polzvai tarsa4kata i 6te polu4i6 12345678987654321 saveti
Не ползвай спрейове и кремове - понякога влияят на възбудимостта на члена. Друго предложение би било да ползваш пръстен,но е неудобно,понякога боленено,абе BDSM... Има разни други приспособления,като шапки за главичката, тестикуларни пръстени и т.н.,но те са по-скоро за хардкор фенове,отколото с някаква медицинска стойност. Затова повече практика и се тренирай психически. А може и да ти се налага медикаментозно лечение,но само времето ще покаже - не се притеснявай да отидеш на специалист,защото нарушенията в сексуалността нанасят вреди на самочувствието и амбицията за самореализация на човек.