View Full Version : I sega kak da go razbiram tova...
PrIqTeLkA_oT_AdA
10-05-2006, 09:59
Zdraveite ..predi 2-3 dni pusnah tema "Priqtelstvo ili lubov bihte izvbrali" Da no moito mom4ence izbra priqtelstvo az su6to makar 4e taiq drugi 4ustva ...Ta kak da razbera kakvo iska v4era pisahme v 4ata i stana vupros za gadjeta .. dali imam i taka natatuk stignahme do tam 4e az kazah -"4e ne mi trqbva nikoi za deto da me sledi na vsqka kra4ka"I su6tiq moment toi napisa a 6to mislq 4e ako trugnem toi nqmalo da e su6tiq.. onova predi da otgovori deto kazah e za da razbera kakvo smqta toi no zvu4e6e seriozen .. nqkakvi celuvki pi6e6e .. znam 4e e samo 4at no si spomnqm 4e za tiq 2 godini deto sum go haresvala togava sega pove4e ot vsqkoga .. mislq 4e go obi4am pri polojenie 4e i predi daskalo si behme izlizali.Neznam kakvo da mislq hora .. nz kak trea se durja no sum sigurna 4e znae za 4ustfata tiu kat sama mu kazah ..4e go iskam i tn .. na koeto toi puk otgovori 4e i toi me iskal nz si kakvo .. prosto se 4udq ve4e kazva mi priqtelstvo posle mi govori za hodene .. i znae 4e iskam da hodim i vsi4ko ostanalo .PLS KAJETE VA6ETO MNENIE, bLAGODARQ VI PREDVARITELNO !
Ох на кви случаи ще попадаш,за които наистина ще ти трябва форум,ама нейсе...
Значи,душичке,тръгни с него,а после,ако надушиш,че е jerk,ще му биеш камшика. То тва нема да ти се случи един и два пъти още,мдам. Любовта е като руска ролетка - всеки път като въртиш барабана и натискаш спусъка,очакваш това да е то,а често чуваш "щрак"; но някой път те "гръмва" директно и става дълга и широка. Не бъди като боридановото магаре, а опитай, може и да се получи... Де да знаеш
mercedes_bentz
10-05-2006, 10:30
kak то казвам priqtelstvoto moje da zavyr6i s ljubov,ljubovta s priqtelstvo- nikoga
мисля, че прекалено много искаш между вас отново да има нещо и затова започваш да си втълпяваш, че зад всяка негова дума или жест се крие една надежда за теб
spored men,ostavi ne6tata kakvito sa za da ne strada6 posle
Ами вместо да се чудиш,вземи поговори с него сериозно и виж какво ще стане!Наистина мисля,че така ще е по-добре.Ние само можем да предполагаме,а пък той може и истината да ти каже.
[b]Ами вместо да се чудиш,вземи поговори с него сериозно и виж какво ще стане!Наистина мисля,че така ще е по-добре.Ние само можем да предполагаме,а пък той може и истината да ти каже.[/b
Ами вместо да се чудиш,вземи поговори с него сериозно и виж какво ще стане!Наистина мисля,че така ще е по-добре.Ние само можем да предполагаме,а пък той може и истината да ти каже.