Влез

View Full Version : I sega kak da go razbiram tova...

PrIqTeLkA_oT_AdA
10-05-2006, 09:59
Zdraveite ..predi 2-3 dni pusnah tema "Priqtelstvo ili lubov bihte izvbrali" Da no moito mom4ence izbra priqtelstvo az su6to makar 4e taiq drugi 4ustva ...Ta kak da razbera kakvo iska v4era pisahme v 4ata i stana vupros za gadjeta .. dali imam i taka natatuk stignahme do tam 4e az kazah -"4e ne mi trqbva nikoi za deto da me sledi na vsqka kra4ka"I su6tiq moment toi napisa a 6to mislq 4e ako trugnem toi nqmalo da e su6tiq.. onova predi da otgovori deto kazah e za da razbera kakvo smqta toi no zvu4e6e seriozen .. nqkakvi celuvki pi6e6e .. znam 4e e samo 4at no si spomnqm 4e za tiq 2 godini deto sum go haresvala togava sega pove4e ot vsqkoga .. mislq 4e go obi4am pri polojenie 4e i predi daskalo si behme izlizali.Neznam kakvo da mislq hora .. nz kak trea se durja no sum sigurna 4e znae za 4ustfata tiu kat sama mu kazah ..4e go iskam i tn .. na koeto toi puk otgovori 4e i toi me iskal nz si kakvo .. prosto se 4udq ve4e kazva mi priqtelstvo posle mi govori za hodene .. i znae 4e iskam da hodim i vsi4ko ostanalo .PLS KAJETE VA6ETO MNENIE, bLAGODARQ VI PREDVARITELNO !

quench
10-05-2006, 10:05
Ох на кви случаи ще попадаш,за които наистина ще ти трябва форум,ама нейсе...
Значи,душичке,тръгни с него,а после,ако надушиш,че е jerk,ще му биеш камшика. То тва нема да ти се случи един и два пъти още,мдам. Любовта е като руска ролетка - всеки път като въртиш барабана и натискаш спусъка,очакваш това да е то,а често чуваш "щрак"; но някой път те "гръмва" директно и става дълга и широка. Не бъди като боридановото магаре, а опитай, може и да се получи... Де да знаеш

mercedes_bentz
10-05-2006, 10:30
kak то казвам priqtelstvoto moje da zavyr6i s ljubov,ljubovta s priqtelstvo- nikoga

iiirish
10-05-2006, 12:02
мисля, че прекалено много искаш между вас отново да има нещо и затова започваш да си втълпяваш, че зад всяка негова дума или жест се крие една надежда за теб

samotna
10-05-2006, 14:13
spored men,ostavi ne6tata kakvito sa za da ne strada6 posle

koalka
10-05-2006, 17:56
Ами вместо да се чудиш,вземи поговори с него сериозно и виж какво ще стане!Наистина мисля,че така ще е по-добре.Ние само можем да предполагаме,а пък той може и истината да ти каже.

koalka
10-05-2006, 17:58
[b]Ами вместо да се чудиш,вземи поговори с него сериозно и виж какво ще стане!Наистина мисля,че така ще е по-добре.Ние само можем да предполагаме,а пък той може и истината да ти каже.[/b

koalka
10-05-2006, 17:59
Ами вместо да се чудиш,вземи поговори с него сериозно и виж какво ще стане!Наистина мисля,че така ще е по-добре.Ние само можем да предполагаме,а пък той може и истината да ти каже.